AutoriusTema: Kaip nugaleti baime ?  (Skaityti 24845 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Lytis: Vyras
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Kaip nugaleti baime ?
« įjungtas: 2007 Kov 15, 13:41:22 pm »
Sveiki visi. Tik vakar uzklydau i si puiku puslapi :)

Adminai iskarto atsiprasau jeigu tokia tema jau buvo kalbeta, bet perverciau beveik visas temas ir lyg siuo klausimu daug nebuvo kalbeta ? Jeigu vis delto klistu tai prasau uzrakinti sita tema ir nurodyti i kuria tema nukeliauti :)

Man dabar yra 21-eri, 60 kg, ugis 175-178 (nes kur tikrina ugi vis centimetru aukstesnis ar zemesnis :))

Klausimas butu toks. Visu pirma nesu lankes jokios sporto sakos. Tiesa sakant esu, pries kokius 8 metus. Lankiau kelias savaites karate, bet ten nieko gero nebuvo :) Moke tik vartaliotis ir daugiau nieko. Tai kaip ir galima sakyt nesu nieko lankes. Dabar lankau sporto kluba (t.y. kilnoju svorius). Pradejau lankyt nuo 2003 galo. Palankiau kokia puse metu ir uzsimeciau netycia 25 kg ant kojos. Tai taip ir liko sportas. Po 2 metu pertraukos vel pradejau lankyt. Tada buvo ziema tai kaip snigdavo ar budavo salta tai neidavau :) O dabar jau koks menesis einu kiekviena diena. Siaip is anksciau turiu truputi raumenu ir siek tiek jegos, bet neperdaugiausiai.

Mane nuo mazens moke pirmas nepradek, o jeigu pradedi duok iki galo, kad neatsikeltu. Tai vat ta ir dariau nuo 5 klases iki kazkur 10. Ta prasme nebijodavau duot i kaili jeigu prisikabindavo ir t.t. O vat jau kokie 3-5 metai ta baime is niekur nieko mane sukauste, kad bijau duot i kaulus. Ta prasme eini gatve ir girdi kaip sako "o zek koks py**ras eina" ir t.t. Bet man ta baime pasireiskia ir bijau kazka daryt. Zinoma gal ir duociau i kaulus, pats gauciau, bet bent jau kazkas ivyktu, o dabar visiems nusileidziu. Einu gatve ir kazkaip pries visus nuleidziu akis. Ta prasme pas mane nera akiu kontakto su zmonemis. Ir siaip prisibijau tokiu pacanu kur snukiai uznesa i tokiu jau koviniu. Zinau, kad znukis dar ne viskas, bet... Paskutiniu metu tokie du mane taip inervavo, nes as labai ilgai savyje laikau ta pykti, bet kaip jis persipildo tada jau baime dingsta ir sukyla adrenalinas. O tada aptemsta protas ir uz save neatsakau. Bet tai buna labai retai.

Tai ir norejau paklaust gal imanoma kaip nors nugalet ta baime ar kazka panasaus ?

Ruosiuosi eit lankyt muai taiy. Bet nezinau ar man nebus per sunku, ar uzteks turimu jegu ? Be to nesioju akinius, jautri galva (t.y. po smugiu praejus kokia 30 min pradeda skaudet) tai i sparingus kaip ir nesinores eit, kad atitrankytu negailedami galva :) O imanoma be sparingu i kriause atidirbti technika, greiti, reakcija ar dar kazka, kad moket apsigint ? O gal kaip tik palankysiu sia sporto saka ir atsiras pasitikejimas savimi ? Gal but igausiu daugiau jegu, pasitikejimo ?

Ir paskutinis klausimas. Ar suderinami dalykai kulturizmas ir muai tay ?
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
Re: Kaip nugaleti baime ?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2007 Kov 15, 17:54:55 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki visi. Tik vakar uzklydau i si puiku puslapi :)

Adminai iskarto atsiprasau jeigu tokia tema jau buvo kalbeta, bet perverciau beveik visas temas ir lyg siuo klausimu daug nebuvo kalbeta ? Jeigu vis delto klistu tai prasau uzrakinti sita tema ir nurodyti i kuria tema nukeliauti :)

Man dabar yra 21-eri, 60 kg, ugis 175-178 (nes kur tikrina ugi vis centimetru aukstesnis ar zemesnis :))

Klausimas butu toks. Visu pirma nesu lankes jokios sporto sakos. Tiesa sakant esu, pries kokius 8 metus. Lankiau kelias savaites karate, bet ten nieko gero nebuvo :) Moke tik vartaliotis ir daugiau nieko. Tai kaip ir galima sakyt nesu nieko lankes. Dabar lankau sporto kluba (t.y. kilnoju svorius). Pradejau lankyt nuo 2003 galo. Palankiau kokia puse metu ir uzsimeciau netycia 25 kg ant kojos. Tai taip ir liko sportas. Po 2 metu pertraukos vel pradejau lankyt. Tada buvo ziema tai kaip snigdavo ar budavo salta tai neidavau :) O dabar jau koks menesis einu kiekviena diena. Siaip is anksciau turiu truputi raumenu ir siek tiek jegos, bet neperdaugiausiai.

Mane nuo mazens moke pirmas nepradek, o jeigu pradedi duok iki galo, kad neatsikeltu. Tai vat ta ir dariau nuo 5 klases iki kazkur 10. Ta prasme nebijodavau duot i kaili jeigu prisikabindavo ir t.t. O vat jau kokie 3-5 metai ta baime is niekur nieko mane sukauste, kad bijau duot i kaulus. Ta prasme eini gatve ir girdi kaip sako "o zek koks py**ras eina" ir t.t. Bet man ta baime pasireiskia ir bijau kazka daryt. Zinoma gal ir duociau i kaulus, pats gauciau, bet bent jau kazkas ivyktu, o dabar visiems nusileidziu. Einu gatve ir kazkaip pries visus nuleidziu akis. Ta prasme pas mane nera akiu kontakto su zmonemis. Ir siaip prisibijau tokiu pacanu kur snukiai uznesa i tokiu jau koviniu. Zinau, kad znukis dar ne viskas, bet... Paskutiniu metu tokie du mane taip inervavo, nes as labai ilgai savyje laikau ta pykti, bet kaip jis persipildo tada jau baime dingsta ir sukyla adrenalinas. O tada aptemsta protas ir uz save neatsakau. Bet tai buna labai retai.

Tai ir norejau paklaust gal imanoma kaip nors nugalet ta baime ar kazka panasaus ?

Ruosiuosi eit lankyt muai taiy. Bet nezinau ar man nebus per sunku, ar uzteks turimu jegu ? Be to nesioju akinius, jautri galva (t.y. po smugiu praejus kokia 30 min pradeda skaudet) tai i sparingus kaip ir nesinores eit, kad atitrankytu negailedami galva :) O imanoma be sparingu i kriause atidirbti technika, greiti, reakcija ar dar kazka, kad moket apsigint ? O gal kaip tik palankysiu sia sporto saka ir atsiras pasitikejimas savimi ? Gal but igausiu daugiau jegu, pasitikejimo ?

Ir paskutinis klausimas. Ar suderinami dalykai kulturizmas ir muai tay ?

Neturiu laiko dabar pilstyt iš tuščio į kiaurą tik atsakysiu viena citata iš J.Nikulino knygos: "kada gimnastai baigia šokinėt? Tada, kai pradeda analizuot - o kas bus, jeigu..." Būdami vaikais, mes daug nemąstom apie pasekmes.
Čia apie baimę. Papraščiausiai - tu pradėjai galvot apie pasekmes.

O dėl suderinamumo, tai trūksta žodžių.  :banging: Kodėl visiem atrodo, kad kažkas su kažkuom negali susiderint? Kodėl aš lankydamas pramoginius šokius, negaliu dalyvaut gatvės kovose? Kodėl kilodamas svorius, netinku žaisti futbolo? Kodėl lankydamas aikido, negali žavėtis Tysonu ir eit boksuotis? Kodėl? Nors vienas parašykit....
Kalbat apie kažkokius derinimus. Jei man patinka – tai ir susiderinu. Jei noriu – suderinu karate smūgius su bokso smūgiais ir dar "pribaigiu" taekvondo ar mhuay-thay kojų smūgiais. Ir ką? Argi tuom aš įžeidžiu kurios nors mokyklos patriarchą, kuriam turėčiau būt lojalus? Nemanau.

Bėda tik ta, kad negali pvz. per boksą spardytis, ar kilnodamas svoriu pasiimt štangos grifą ir bandyt fechtuotis. Kažkokios tarpusavio taisyklės yra.. Daug kur.. :)

Gal ir nerišliai, ale kaip nors...
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2007 Kov 15, 18:15:33 pm »

Ruosiuosi eit lankyt muai taiy. Bet nezinau ar man nebus per sunku, ar uzteks turimu jegu ?

Su tokiu paziuriu nedaryk visiskai nieko. Neik nieko lankyt, jei isvis kyla toks klausimas "AR UZTEKS JEGU". Pirmiausia atsikratyk sito poziurio. Manau turetu atkrist dalis klausimu.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2007 Kov 15, 18:38:12 pm »
Na pavyzdziui gerai "ar uzteks jegu" sitas klausimas atkrenta. Jegu pas mane yra, bet asmeniskai as manau, kad mazai ((na kad pvz iskirst vienu smugiu nors ir sportuoju) kaip atgausiu fotika is mentu tada galesiu nufotkint savo raumenis :)) ir tada bus aiskiau kazkiek...

Tai as suprantu, kad mazas buvau vaikiskas protas buvo, vejai svilpe, bet dabar kaip sakant jau ne mazas ir galvoju, bet juk bijot 75% sutiktu pacanu tai cia nemanau, kad gerai (nors galbut is 75% kokia 25% galeciau iskirst), bet tas baimes jausmas gaut atgal ir su kaupu :D Tai ir klausiu kaip persilauzti ? :)

Ar geriau palankyt muay tai ir ziuret kaip su ta baime bus ?

Papildyta - del suderinamumo tai as sakau vien del to, kad skaiciau bitej+, kad abu labai issekina :) Ta prasme as einu i sporto sale kokia 10 val. Prabunu nuo valandos iki pusantros. Ir po to 15 val eit i treniruote. Ar neperdaug to kruvio bus ?
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 15, 18:39:46 pm nuo Kenkejas »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Kov 15, 18:44:44 pm »
Pakartosiu, nors su manimi daug kas nesutinka: i galva gauti neskauda. Nemalonu, bet neskauda. Bent jau man. Skaudziau is pirsto krauja duot. Juo labiau, suprask ,kad tavo dauguma sutiktu pacanu, irgi ne kietuoliai. Tad ir jie, kazkuria prasme taves prisibijo. Kai tai isisamoninsi, bus lengviau. O, sportas bet kuriuo atveju yra naudingas
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Kov 15, 18:44:44 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2007 Kov 15, 18:51:07 pm »
Na pavyzdziui gerai "ar uzteks jegu" sitas klausimas atkrenta. Jegu pas mane yra, bet asmeniskai as manau, kad mazai ((na kad pvz iskirst vienu smugiu nors ir sportuoju) kaip atgausiu fotika is mentu tada galesiu nufotkint savo raumenis :)) ir tada bus aiskiau kazkiek...

ne tame esme kiek tu turi jegu ir kokio dydzio tavo raumenys. netinkamas poziuris. jei abejoji savimi ir esi nusiteikias galimam pralaimejimui, nesiimk to. nes tu neini laimeti (ne apie kova cia, apie lankyma, bet tinka visose gyv sitoacijose). nesiimk nieko tol, kol nebusi tam pasiryzes :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:08:06 pm »
Lonsai as eisiu lankyt ne tam, kad kazkam duot i galva is niekur nieko. As eisiu ismokt smugiu technikos, ismokt taisyklingai smugiuot ir t.t. As suprantu, kad negerai visko bijot, bet siais laikais kas belieka ? Nezinai ar pacukai isvis degredave ta prasme su peiliais ir panasiais dalykais ar be ju vaiksto. Jeigu plikom rankom tai dar galima butu rizikuot, bet is kur zinot ar jis nieko neturi ? Zinoma kaip jau prisikabins ir mosuosis kumsciais palei nosi tai niekur nedingsi ir ginsies (nes begt tai paskutiniu atveju (labai isdidus esu :D))... Suprantu, kad dauguma irgi bijo turbut, bet as bent jau nepastebiu, kad tai parodytu :V Ir siaip as nesu to snukio, kad tik i snuki paziurejus atsoktu fantazija kabintis. Kaip tik mano snukis toks ne i kovinio uznesa tai i toki ir lengviau kabintis :)

Pvz man saxum'o veidas daug ka pasako :D Ir tikrai atsoktu fantazija rautis. Ir siaip per kiek laiko imanoma 3 kartus i savaite einant ismokt gerai smugiuot ir kazkiek moket technikos ? I sparingus kuo maziau ketinsiu eit, nes akiniai maisys, o akys pas mane -3 ir -3.5. be akiniu matau ~1.5 metro atstumu, bet neryskiai nes man astigmatizmas :)

Kaip minejau as daugiau linkes pykti laikyt savy, o kaip jau jis netelpa tada jau baime dingsta :D Bet mane is kantrybes sunku isvaryti :)
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 15, 19:10:09 pm nuo Kenkejas »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:18:32 pm »
Lonsai as eisiu lankyt ne tam, kad kazkam duot i galva is niekur nieko.

:groja: ne apie tai as... :) giliau bandziau kabint... tiek to :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:22:26 pm »
Na tai sorry jeigu ir as nesupratau tavo posto esmes  :oops:

Gal gali patart ka, kaip ta baime nugalet  :bijo: ? O gal as busimas muay thai cempionas  :angel: Tik, kad ta baime trukdo :D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:26:47 pm »
Tiesa sakant esu, pries kokius 8 metus. Lankiau kelias savaites karate, bet ten nieko gero nebuvo :) Moke tik vartaliotis ir daugiau nieko.   
:-] :-] :-] tai ka norejai permenesi pasokes i ora visus isspardyti  :D
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 15, 19:29:43 pm nuo radiatorius »

« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:26:47 pm »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:28:09 pm »

Gal gali patart ka, kaip ta baime nugalet  :bijo: ? O gal as busimas muay thai cempionas  :angel: Tik, kad ta baime trukdo :D
sakai cempionai nebijo  :D

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:31:49 pm »
norint isgyti ,reikia zinot nuo ko gyditis  ;-)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:40:43 pm »
1. (nes begt tai paskutiniu atveju (labai isdidus esu :D))...
2. Ir siaip per kiek laiko imanoma 3 kartus i savaite einant ismokt gerai smugiuot ir kazkiek moket technikos ?
3. I sparingus kuo maziau ketinsiu eit, nes akiniai maisys, o akys pas mane -3 ir -3.5. be akiniu matau ~1.5 metro atstumu, bet neryskiai nes man astigmatizmas :)

4.Bet mane is kantrybes sunku isvaryti :)
1. Bėgt, jei jauti, kad bus blogai, galima ir pirmutiniu atveju. Kitas dalykas, kad dažnai užtenka pasitikint savim praeiti ir nereaguoti ir neišsiprovokuoti kokio smūgio. Tu išties nežinai, gal tave kabinantys turi peilį ar dar ką blogesnio, taip kad išvengęs kovos jau laimėjai.
2. Kaip būtent nori išmokt smūgiuot? Gerai? Ar tik į orą pamojuoti tam tikra technika? Nes jei tik pamojuoti, tai gal užteks ir pusmečio. Bent jau jausies tikrai kietas. Ar būsi, kitas klausimas.
3. Kad išmokt gerai smūgiuoti, reikia sparingų. Nei į orą, nei į kriaušę smūgiavimai neduoda supratimo apie gerą smūgį. Galbūt jie lavina koordinaciją, galbūt jie lavina greitį, raumenis, bet ne gerą smūgį į gyvą taikinį. Kuris nestovės ir nelauks, kol jam trenksi. Kas dėl akinių - pas mane -10, nešioju linzes. Nėr problemos. Be akinių sportuot nepatartina, bandžiau būdama su -6, nesąmonė gaunasi... Su akiniais kovinis sportas irgi šiokia tokia nesąmonė, iš kitos pusės, jei jie plastiko lęšiais, tada galima - nesuskils gavus į juos ir stiklai į akis nesulįs.  Jei bijai sparingų iš esmės, tai muay-thai ko gero ne tavo sportas.
4. O čia, žinok, tau dabar taip neatrodo, bet viena geriausių tavo būdo savybių :D
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #13 įjungtas: 2007 Kov 15, 19:51:25 pm »
Gana apie ta regejima. Cia ne priezastis nesportuot. Paimkim kad ir REMY BONJASKY garsu k1 kovotoja. Gyvenime jis su akinukais vaiksto, bet tai jam netrukdo ringe luptis. O, kad ir musu praeities sunkiasvoris boksininkas- Juskevicius? Akiniu stiklai kaip stiklainio dugnas buvo. Ir ka? Jis vienintelis sulupo, berods 85m.,  garsuji F. Savone. Nereikia pasiteisinimu. Zmogus nori tuo uzsiimti, arba ne. Jei noro nera, priezasciu tam visada atsiras

Justas

• Svečias
« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Kov 15, 20:52:56 pm »
Gana apie ta regejima. Cia ne priezastis nesportuot. Paimkim kad ir REMY BONJASKY garsu k1 kovotoja. Gyvenime jis su akinukais vaiksto, bet tai jam netrukdo ringe luptis. O, kad ir musu praeities sunkiasvoris boksininkas- Juskevicius? Akiniu stiklai kaip stiklainio dugnas buvo. Ir ka? Jis vienintelis sulupo, berods 85m.,  garsuji F. Savone. Nereikia pasiteisinimu. Zmogus nori tuo uzsiimti, arba ne. Jei noro nera, priezasciu tam visada atsiras

o kas jeigu jam be akiniu tik blyskus vaizdas matosi?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #15 įjungtas: 2007 Kov 15, 20:57:33 pm »

Tai as suprantu, kad mazas buvau vaikiskas protas buvo, vejai svilpe, bet dabar kaip sakant jau ne mazas ir galvoju, bet juk bijot 75% sutiktu pacanu tai cia nemanau, kad gerai (nors galbut is 75% kokia 25% galeciau iskirst), bet tas baimes jausmas gaut atgal ir su kaupu :D Tai ir klausiu kaip persilauzti ? :)

Klausimas Nr.1 - kuo tavo galvojimas apie tai, ka iskirst gali, o ko ne siejasi su realia situacija? Is tikruju dazniausiai bijoti deretu tu, kuriems ant kaktos neparasyta, kad iskirs tave vienu smugiu... Kaip nekeista, dazniausiai taip ir atrodo zmones galintys tai padaryti :D

Klausimas Nr.2 - taip ir nesupratau - tu sportuoti nori? Ar pasiteisinimo ieskai kad to nedaryt? Nenori kad skaudetu, bijai? Pirk pistoleta... Arba sedek namuose... Arba vaiksciok tik ten, kur tau niekas negresia... pvz. is tualeto i vonia, is vonios i virtuve ir t.t.

KLausimas Nr.3 - o kas tau sake, kad kiti nebijo? Arba gal cia daug skausma megstanciu? O is kur tu ruosiesi tureti raumenu, jegu, istvermes ir pasitikejimo savimi, jei per menesi nesulaukes rezultato metei treniruotes?

Susinervinau...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #16 įjungtas: 2007 Kov 15, 21:02:39 pm »
o kas jeigu jam be akiniu tik blyskus vaizdas matosi?
Paklausk Asios ir Stripulio. Koks jiems vaizdas. Nereikia ieskoti pasiteisinimu, ten , kur ju neturi buti

Justas

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2007 Kov 15, 21:15:46 pm »
Paklausk Asios ir Stripulio. Koks jiems vaizdas. Nereikia ieskoti pasiteisinimu, ten , kur ju neturi buti
na taip...matosi,kad cia vienintele iseitis-stengtis neisivelti i nemalonius  kontaktus su chuliganais

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2007 Kov 15, 21:19:09 pm »
na taip...matosi,kad cia vienintele iseitis-stengtis neisivelti i nemalonius  kontaktus su chuliganais

Nemalonumu vengti ir nekelti problemu paciam - visados pagirtina.  :senis:

Justas

• Svečias
« Atsakyti #19 įjungtas: 2007 Kov 15, 22:59:34 pm »
Nemalonumu vengti ir nekelti problemu paciam - visados pagirtina.  :senis:
taciau kartais tai neiseina,ypac kai koks banziuga zemina tave  :maisas: :angel:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2007 Kov 15, 23:01:43 pm »
taciau kartais tai neiseina,ypac kai koks banziuga zemina tave  :maisas: :angel:

Jei jautiesi zeminamas ir nori duoti atgal - tai jau nebe baime ;) Tai inirsis. O kaip nugaleti ji - tema atskira. Tikrai kietas busi tada, kai zodziais tave suzeisti neiseis niekam... Kaip kazkurioje knygoje skaiciau mazdaug tokia fraze: "Jei jau ruosiesi uzmusti zmogu, tai buti su juo mandagiam nieko nekainuoja..." Argi galima pykti ant medzio? Krumo? Kupsto?... (Beveik) lavono?  :chmm:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:28:03 am »
beje, viena esmine klaida paciame klausime.
baimes nugaltei NEREIKIA! ja reikia "pakinkyti" sau :) kad ji ne stabdytu, o varytu i prieki :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:31:56 am »

turejau omeny, kad su tokiu pasizryzimu "o gal man bus sunku" tu NIEKO nepasieksi. visu pirma reik spjaut i visus GAL. pirmiausia paklaus AR (ar daryt ar ne) ir jei nusprendi kazka, tuomet KAIP (kaip tai daryti). jei nusprendei eit i MT, tai ir eik. net jei ten teks spjaudytis kraujais, o fiz kruviai bus nepakelemi. ismesk tokias kvailas mintis is galvos kaip "per sunku" :) "sunku" gyvena tik tavo galvoj (patikek zinau, kada gyvai papasakosiu apie viena savo didziausiu fiz issukiu, kuris kartu ir psich tapo :D) :)

tai vat manau kad nuo sito reik pradet :) nes jei tu sita perskaites vis dar turi ta GAL, tada geriau susitaikyk su luzerio vaidmeniu ir pamirsk betkokias galimybes is to isbristi :) HAU :)
 :alus:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:34:11 am »
beje, viena esmine klaida paciame klausime.
baimes nugaltei NEREIKIA! ja reikia "pakinkyti" sau :) kad ji ne stabdytu, o varytu i prieki :)
Prie tos pačios baimės - man patinkantis posakis: "Nedrąsus ima bijoti iš anksto, bailus - pavojaus metu, o drąsus - po pavojaus".
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:36:57 am »
Prie tos pačios baimės - man patinkantis posakis: "Nedrąsus ima bijoti iš anksto, bailus - pavojaus metu, o drąsus - po pavojaus".

nzn... as ir is anksto bijau :) netgi ziauriai :) bet tai nereiskia kad leisiu kokiam nors gaidziui lipt ant galvos (neturiu omeny vien iskirtimo, pabegimas irgi neleidimas lipti ant galvos  :luztu:)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:45:37 am »
Nežinau, ar savęs nenuvertini. Nežinau, ar žiauri baimė leistų tau blaiviai mąstyt, pasirinkt protingą sprendimą ir tą sprendimą įgyvendinti - kad ir kalbant apie tavo minėtą pabėgimą. Gal net nesi patyręs iš tiesų žiaurios baimės, kai sukausto kūną, pakerta kelius, galva ištuštėja?
Nes, man regis, pavojaus suvokimas ir baimė - ne tas pat. Gal nusišneku, neežiiinaau...  :oops:

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:51:44 am »
nu jegu bijai ,tai kas belieka ....

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:53:57 am »
Gal tiks prie tų įžeidimų vienas delfi straipsnis?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2007 Kov 16, 00:55:00 am »
Nežinau, ar savęs nenuvertini. Nežinau, ar žiauri baimė leistų tau blaiviai mąstyt, pasirinkt protingą sprendimą ir tą sprendimą įgyvendinti - kad ir kalbant apie tavo minėtą pabėgimą. Gal net nesi patyręs iš tiesų žiaurios baimės, kai sukausto kūną, pakerta kelius, galva ištuštėja?
Nes, man regis, pavojaus suvokimas ir baimė - ne tas pat. Gal nusišneku, neežiiinaau...  :oops:

patikek manim... esu patyres kaustancia baime... kai net zada kelioms sek ateme. va ten tai buvo mustynes (jei taip pavadint galima)  :icon_bat: jegovai :)
bet siaip turiu omeny kad IKI visada bijau :) ir gan stiprokai :) nemegstu sitoaciju tokiu... bet bijau tik iki tada kai prasideda pirmi zodziai ar veiksmai, po to tyla galvoj isijungia :D
as net bijau ir kai niekas realia nevyksta ir nera matomos gresmes... kartais daugiau kartais maziau, bet jei erdve nera man pakankamai saugi ir sava - bijau :) labiausiai bijau kai viesumoj esu ne vienas, o su kitu zmogum uz kuri esu atsakingas :) gal tai ne baime, gal tai savisauga... nzn :) bet tas jausmas gyvena su manim nuolatos. visa laika norejau ji pasalint, bet jau susigyvenau ir priptatau prie jo. dabar jis mano dalis ir nebesuku galvos kaip ji pasalint :) gal jis man kaily yra isgelbejas, as tik to nzn :) gal jis kartais ir gadina gyvenima, bet reik tiesiog moket su juo susitart ir ji pazabot :)

nzn ar dar kamnors taip buna...
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 16, 00:56:56 am nuo Lonsas »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:02:21 am »
nu tai ir kerti ,jei zemina  :knockdown: o ka ,o jei bijai tai nekerti ...

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:07:33 am »
as net bijau ir kai niekas realia nevyksta ir nera matomos gresmes... kartais daugiau kartais maziau, bet jei erdve nera man pakankamai saugi ir sava - bijau :) labiausiai bijau kai viesumoj esu ne vienas, o su kitu zmogum uz kuri esu atsakingas :) gal tai ne baime, gal tai savisauga... nzn :)

nzn ar dar kamnors taip buna...
Aš sakyčiau, kad tai visgi savisauga ir blaivus mąstymas, vertinant pavojus... Ir geras dalykas. O dėl to - ar dar kam nors taip būna. Man atrodo, daug kam būna. Bent man  - tikrai.
O šitą... po visko bijai? Nes man tai kinkos pradeda drebėt būtent po konfliktų. Pagal tą citatą turėčiau būt tikra drąsuolė, bet visai nesijaučiu :bijo:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:09:17 am »
Aš sakyčiau, kad tai visgi savisauga ir blaivus mąstymas, vertinant pavojus... Ir geras dalykas. O dėl to - ar dar kam nors taip būna. Man atrodo, daug kam būna. Bent man  - tikrai.
O šitą... po visko bijai? Nes man tai kinkos pradeda drebėt būtent po konfliktų. Pagal tą citatą turėčiau būt tikra drąsuolė, bet visai nesijaučiu :bijo:

po visko ir man viskas dreba... bet ne nuo baimes, o nuo iseidinejancio adrenalino :) nepaskayciau kad man labai patinka :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Kov 16, 07:40:25 am »
nu jegu bijai ,tai kas belieka ....

"Atsargumas - tai kai bijau AS"   :-] :-] :-]

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:15:29 pm »
Jis vienintelis sulupo, berods 85m.,  garsuji F. Savone.

OT - ne vienintelis :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:30:04 pm »
Klausimas Nr.1 - kuo tavo galvojimas apie tai, ka iskirst gali, o ko ne siejasi su realia situacija? Is tikruju dazniausiai bijoti deretu tu, kuriems ant kaktos neparasyta, kad iskirs tave vienu smugiu... Kaip nekeista, dazniausiai taip ir atrodo zmones galintys tai padaryti :D

Na vistiek as ir daugelis mano pazystamu taip paciai galvoja kaip ir as :) Turet kovini snuki dazniausiai padeda :D

Citata
Klausimas Nr.2 - taip ir nesupratau - tu sportuoti nori? Ar pasiteisinimo ieskai kad to nedaryt? Nenori kad skaudetu, bijai? Pirk pistoleta... Arba sedek namuose... Arba vaiksciok tik ten, kur tau niekas negresia... pvz. is tualeto i vonia, is vonios i virtuve ir t.t.

Tai aisku, kad noriu cia ir kalbos nera :) Ir tikrai akiniai man nera tas pretekstas, kad nelankyt kazko. Tiesiog man lesiai netinka, nes dirgina akis ir ju mano akys nepriima. Kitu atveju jau senai akiniai butu padeti i sali ir butu nesiojamos linzes... O dabar su akiniais i sparingus kaip ir neimanoma eit, nes dar gausi smugi i akinius (mano ne plastikiniai stiklai) tai ir sulis i akis + ne 1 lita kainuoja :D Skausmo kaip ir nebijau, nes tiek esu mazas sirges, kad smugis i galva neatstoja to ka esu patyres :)

Citata
]KLausimas Nr.3 - o kas tau sake, kad kiti nebijo? Arba gal cia daug skausma megstanciu? O is kur tu ruosiesi tureti raumenu, jegu, istvermes ir pasitikejimo savimi, jei per menesi nesulaukes rezultato metei treniruotes?

Tai matai tada as ejau i karate nezinodamas kas tai per daiktas t.y. ko mokins :D Tiesiog klasiokas ikalbejo ir viskas. O nepatiko todel, kad ten nieko gero tada nemoke ir tuo metu man nepatiko toks laiko gaisimas tai ir meciau...

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:32:33 pm »

Na as ir nesiteisinu. Tiesiog nusiemes akinius as matau 1-1.5 metro atstumu daiktus, bet tas matymas toks kaip butu susiliejas vaizdas. Nesakau, kad neskiriu daiktu ir t.t. Bet is 1.5 metro jau be akiniu zmogaus veido neiziuriu :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:52:50 pm »
Na as ir nesiteisinu. Tiesiog nusiemes akinius as matau 1-1.5 metro atstumu daiktus, bet tas matymas toks kaip butu susiliejas vaizdas. Nesakau, kad neskiriu daiktu ir t.t. Bet is 1.5 metro jau be akiniu zmogaus veido neiziuriu :)

o tai paskaiciuok kokio ilgio tavo ranka? uztenka matyt per smugio atstuma  :luztu: :punch:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Kov 16, 14:20:36 pm »
o tai paskaiciuok kokio ilgio tavo ranka? uztenka matyt per smugio atstuma  :luztu: :punch:

Gal ir uztenka, bet vistiek sunkiau iziuret judesius, o dar staigius :) Tai taip galima gerai "matant" ir neatsikelt :D

O siaip pradesiu si menesi gal net ateinanti pirmadieni lankytis tame klube ir ziuresiu kaip ten bus :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2007 Kov 16, 17:41:18 pm »
Gal ir uztenka, bet vistiek sunkiau iziuret judesius, o dar staigius :) Tai taip galima gerai "matant" ir neatsikelt :D

O siaip pradesiu si menesi gal net ateinanti pirmadieni lankytis tame klube ir ziuresiu kaip ten bus :)
Susitaupyk plastikiniam akinių lęšiam - toks patarimas būtų. Visų pirma jie dar ir lengvesni, nosies nenuspaus, ir nedūžta. O kas dėl lęšių - kad akys nepriima. Tikrai žinai, ar tiesiog pabandei porą dienų, nepatiko ir supratai, kad nepriima? Nes prie jų irgi priprast reikia. Pirmą dieną panešioji valandą, antrą dieną - dvi ir t. t. Be to, pirmą mėnesį intensyviai ašaroja akys, bėga nosis, nes akims reikia perorganizuoti ašarų tekėjimo kiekį. Bet paskui viskas būna normaliai.
Ir dar - sakai, karatė treniruotėse mokėtės vartytis? Nu ir mes kai pradinukai buvom, mokėmės, niekas rankos kojos nenukrito, priešingai, esu dėkinga treneriui, kad ir krist išmokė, ir kūliaversčius normalius padaryt ir t. t. Gi turbūt nesitikėjai, kad po savaitės statys į sparingą pilnu kontaktu? Ar tikėjaisi?
P. S. Moderatoriam - gal temos pavadinimą reiktų pakeist ar prijungt prie kitų temų - Ką pasirinkti? Nes ne apie baimę iš esmės pons Kenkėjas kalba...
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 16, 17:42:50 pm nuo stripulis »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Kov 16, 18:52:53 pm »
Butent. dar vienas zmogutis, kuris noretu, kad mes ji itikintume sportuoti. Bijai del akiu, nenori kad galva trankytu? Eik i saskes. Cia, sportujantiems ir pasirinkusiems toki gyvenimo buda, tokie klausimai neiskyla. Nors problemu, patikek, visi turi

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:30:39 pm »

Is kokio atstumo planuoji smugiuot?  :angel: Jei tau 1,5m mazas atstumas? :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:32:15 pm »
Susitaupyk plastikiniam akinių lęšiam - toks patarimas būtų. Visų pirma jie dar ir lengvesni, nosies nenuspaus, ir nedūžta. O kas dėl lęšių - kad akys nepriima. Tikrai žinai, ar tiesiog pabandei porą dienų, nepatiko ir supratai, kad nepriima? Nes prie jų irgi priprast reikia. Pirmą dieną panešioji valandą, antrą dieną - dvi ir t. t. Be to, pirmą mėnesį intensyviai ašaroja akys, bėga nosis, nes akims reikia perorganizuoti ašarų tekėjimo kiekį. Bet paskui viskas būna normaliai.
Ir dar - sakai, karatė treniruotėse mokėtės vartytis? Nu ir mes kai pradinukai buvom, mokėmės, niekas rankos kojos nenukrito, priešingai, esu dėkinga treneriui, kad ir krist išmokė, ir kūliaversčius normalius padaryt ir t. t. Gi turbūt nesitikėjai, kad po savaitės statys į sparingą pilnu kontaktu? Ar tikėjaisi?
P. S. Moderatoriam - gal temos pavadinimą reiktų pakeist ar prijungt prie kitų temų - Ką pasirinkti? Nes ne apie baimę iš esmės pons Kenkėjas kalba...

Ne, ne, ne... Ne tai, kad paemiau panesiojau, nepatiko, meciau... Ilgai nesiojau, nepriprato akys, tyre okulistai ir nustate ten kazkoki daikta, kad man jokie lesiai netinka  :nezino:

Na tai tuo metu as kaip ir tikejausi, kad bus ten mustyniu pavidalu tos treniruotes, bet to nebuvo :D

Na va siandien buvau muay thai treniruoteje  :punch: Ir dar treneris pazystamas is kurio pirkau pitbuliuka :) Tai pades ir bus galima su juo viska atidirbt :) Tai dabar nekantrauju pirmadienio kol bus sekantis uzsiemimas ir lyg liaudis normali :) Ir kas keisciausia ten pradejo lankyt del kuriu ir noriu sita sporta pradet lanklyt draugelis... Tai manau pakalbesiu su treneriu ir prasysiu po menesiuko leist su tuo butent tu lopu draugeliu eit i sparingus  :A

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:36:38 pm »
Is kokio atstumo planuoji smugiuot?  :angel: Jei tau 1,5m mazas atstumas? :)

Na as tai nezinau tu distanciju ypatybiu ir panasiu gliuku :) Kaip minejau, o gal ir ne - esu tik pora kartu jau labai rimtai susimuses, o like susitikimai tokie daugiau apsizodziavimai ir vos vos nelike i mustynes arba pora smugiu ir issiskiri :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:08:15 pm »
Na as tai nezinau tu distanciju ypatybiu ir panasiu gliuku :) Kaip minejau, o gal ir ne - esu tik pora kartu jau labai rimtai susimuses, o like susitikimai tokie daugiau apsizodziavimai ir vos vos nelike i mustynes arba pora smugiu ir issiskiri :)

Ai..... Jaunyste.... Viskas baigiasi ir tai baigsis.... O tai "Xochu govna... nexochu govna...." :)

Pyk nepyk, taciau susidaro jausmas, kad visu pirma tave reikia gerai gerai ataust (taip, kad zinotum, kad blogiau buti nebegali), o paskiau jau koviniu sportu uzsiiminet uz ausu nutempti.

Ieskok kitu alternatyvu, arba keisk motyvacija ir mastyma. Uz tave niekas nenuspres - eiti tau i treniruotes ar ne.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:25:51 pm »
Skeptikas tai as jau minejau, kad pirmadieni eisiu i treniruotes :) Ir ziuresiu kaip seksis :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #45 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:31:38 pm »
Skeptikas tai as jau minejau, kad pirmadieni eisiu i treniruotes :) Ir ziuresiu kaip seksis :D

Skaudes. Kartais - labai. Bus sunku. Akys tavo tam tikrai nepades. TIKRAI pasiruoses?

Niekas nesake, kad kietam buti lengva. Bandau tapti kietu jau mazdaug 14 metu.... Vis dar nesigavo :D

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #46 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:38:04 pm »
Bandau tapti kietu jau mazdaug 14 metu.... Vis dar nesigavo
Skeptikai, cia buvo geras  :alus: , pasakei filosofine minti, kad tobulybei ribu nera
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2007 Kov 16, 23:06:03 pm »
Citata
Skaudes. Kartais - labai. Bus sunku. Akys tavo tam tikrai nepades. TIKRAI pasiruoses?

Kad skaudes tai neabejoju :D Ir tikrai nemesiu del skausmo sito sporto jeigu pasirizau pradet, nes kaip minejau ne toki skausma esu apturejas mazas, tai dabar tikrai keli smugiai nieko nepakeis...

Citata
Niekas nesake, kad kietam buti lengva. Bandau tapti kietu jau mazdaug 14 metu.... Vis dar nesigavo :D

O as minejau, kad noriu buti kietu ?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2007 Kov 17, 12:15:34 pm »
as pats susipainiojau jau ko tau reik :)
is pradziu snekejai taip lyg to bijotum, dabar jau tu lyg ir apsisprendes :) tai gal reik uzdaryt sita tema ar ka?

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2007 Kov 17, 13:34:40 pm »
as pats susipainiojau jau ko tau reik :)
is pradziu snekejai taip lyg to bijotum, dabar jau tu lyg ir apsisprendes :) tai gal reik uzdaryt sita tema ar ka?

As nesnekejau, kad as bijau eit i muay thai, as tik baiminausi del akiniu ir regejimo... Is pradziu jie nemaisys, o po to jau kaip bus sparingai tada teks nusiimt ir bus kaip bus :D

As siaip snekejau del "Kaip nugaleti baime", bet taip isejo, kad tema truputi kita linkme nusisuko, bet nieko :)

O siaip dar pridursiu, kad pas mane ta baime pirmine :D T.y. kol nepasiekia mustyniu pozicijos ne mano iniciatyva tai tol nesiveliu ir prisibijau, bet ne ant tiek, kad myzciau i kelnias ar kinkos drebetu. Tada jau baime dingsta, turbut sukyla adrenalinas ir viskas :)

Ir siaip dar klausimas prie to pacio... Shidokan karate panasiai kaip muay thai ar kazkuo skiriasi ir kuo ? Man tas vien zodis karate neprideda susidomejimo :D Nes dar galiu apsigalvoti iki pirmadienio siaip. Shidokan karate lankyt dvigubai pigiau negu muay thai :) Jeigu tai labai panasios sporto sakos tai gal pataupyt pinigelius ir eit i Shidokan karate ? O gal abu eit lankyt ?

O del temos rakinimo tai jeigu jokiu patarimu daugiau nebus tai nepriestarauju, kad rakintum :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2007 Kov 17, 14:34:56 pm »
Mintis Shidokano gera. is esmes daug kur yra gerai, net geriau uz muai thai. Tiek Shidokanas tiek KUDO. Bet svarbiausia ant gero treneriuko uztaikyt. kazkodel man atrodo, kad MT rimciausi zmones susirinke, bent toks vaizdas susidaro. o principai Shidokano tai net geresni uz MT. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti pasiziurek :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2007 Kov 17, 16:01:02 pm »
Tegu neuzpyksta adminai ir tuo paciu Lomsas :) Bet patarkit ar geriau man I-III-V eit i kovos menus ir II-IV-VI eit i kacialke ? Ar I-III-V is ryto eiti i kacialke, o nuo 18 val i kovos menus ?

Shidokan Karate treneris tai Edgaras Judickas - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Muay Thai treneris tai Giedrius Pranckevicius - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2007 Kov 17, 16:09:48 pm »
as eiciau skirtingom dienom. siaip reik jaust kuna kaip tu jautiesi ir ji reguliuot. visada klausykis saves, kunas visada pasako kaip geriau, reik tik moket girdet :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2007 Kov 17, 16:14:48 pm »
Na tai cia jo... Man po rytines kalialkes buna nuovargis, bet tada kaip padarau dienos programa ir dar dadedu kitu prgramu. Bet jeigu eiciau ir ten ir ten tai manau uztektu ir duotos programos :) Tada manau nuovargio tikrai nebutu :) Na paziurejau ta tavo duota psl. Tai kazkaip per daug tu BARE KNUCLE, THAIBOXING ir GRAPPLING :) Nu *** tada tie 15 lt virs ir eisiu i muay thai :D

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #54 įjungtas: 2007 Kov 17, 21:42:38 pm »
Kenkejes, tu alytiskis ane? Siti treneriai, tai alytuja treniruoja :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2007 Kov 18, 09:54:02 am »
Kenkejes, tu alytiskis ane? Siti treneriai, tai alytuja treniruoja :)

Mokinys jo as is Alytaus :) Del shidokan karate lyg ir suklydau. Ten tas kur parasiau lyg is druskininku yra :-/

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #56 įjungtas: 2007 Kov 18, 11:35:28 am »
Jis ronine treniruoja shidokan. Kiek girdejau rimtas treneris, del muay-thay trenerio nzn, ne pas sita treniravausi. ten kazkoks jaunas buvo, bet jis ten menkai treniravo, dar buvo treneris jy vadindavo zveriu, ten tai rimtas buvo. Sitas man atrodo irgi visai nieko, pora kartu as jy maciau, ten bunant, bet manes netreniravo :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #57 įjungtas: 2007 Kov 18, 12:36:01 pm »
Mokini tai tu tipo is Alytaus irgi esi ? Is muay thai tai sitas pakeite kazkoki pries tai buvusi...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #58 įjungtas: 2007 Kov 18, 12:45:55 pm »
Kalboms apie klubus yra tam skirta lenta  :director: :director:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Kov 18, 12:49:44 pm »
Kalboms apie klubus yra tam skirta lenta  :director: :director:

Globalus moderatoriau labai persiprasau, kad esu toks Kenkejas :) Atsiprasau  :-(

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #60 įjungtas: 2007 Kov 18, 20:23:40 pm »
Risam OT  :director: :director:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2007 Kov 28, 18:09:48 pm »
Su raumenų mase, jei neteisingai nusitaikysi ir neteisingai atliksi smūgį, neiškirsi nieko. Kitas klausimas, kad tema yra - "kaip nugalėti baimę", tad savo klausimui ar nuotraukai arba kurk kitą, kol negavai  :punch: iš moderų, arba susirask labiau tinkančią...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #62 įjungtas: 2007 Kov 28, 19:28:49 pm »
Paskutines zinutes ne i tema buvo istrintos

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1688

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #63 įjungtas: 2007 Kov 29, 20:48:27 pm »
Joo - nebijo tik vaikai ir durniai , gauti i aki tai dar nebaisu ,baisu ,kad gali duoti ir poto priešininkas gali nebeatsikelti   :angel: 
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2007 Kov 30, 09:12:39 am »
Joo - nebijo tik vaikai ir durniai , gauti i aki tai dar nebaisu ,baisu ,kad gali duoti ir poto priešininkas gali nebeatsikelti   :angel: 

Is tikruju tai man baisiau, kai duodi ir nieko neatsitinka... buvo pora kartu ringe....

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #65 įjungtas: 2007 Kov 30, 12:18:37 pm »
Is tikruju tai man baisiau, kai duodi ir nieko neatsitinka... buvo pora kartu ringe....

A jo, mą buvo gatvėje tęp... Tai tęp baisu pasidarė  :bijo:, kad eina šikt...

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1688

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #66 įjungtas: 2007 Kov 30, 21:32:23 pm »

tai nieko baisaus pasiimsim pora viskio ,tai yra metodinės medžiagos,  ir atidirbsim pora mirtinų smūgiu ,kad patys baime nugalėtume  :banging:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #67 įjungtas: 2007 Kov 30, 23:16:04 pm »
Siendien laikinai buvo dingus ta baime ir sukaliau viena lopeli is to video kur mosavo rankom ir kazkas is cia norejo tam mosikuotojui veideli pagrazinti :) Ot tokiu ciuveliu nagmunas prie senu zmoniu list :-/

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #68 įjungtas: 2007 Kov 31, 00:08:33 am »
Siendien laikinai buvo dingus ta baime ir sukaliau viena lopeli is to video kur mosavo rankom ir kazkas is cia norejo tam mosikuotojui veideli pagrazinti :) Ot tokiu ciuveliu nagmunas prie senu zmoniu list :-/
Nematau kuom diziuotis vaika sukalus..  :chmm: ziek kad nepasiskustu ir nepasodintu uz nepilnameciu musima  :-/

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2007 Kov 31, 02:02:11 am »
O tu dar sakei, kad tau "sparnai" neišaugs, palankius trešas porą mėnesių... Pakako poros treniruočių, kad išaugtų... Tikiuosi, kad tada bent jau smegenys anksčiau į vietą atsistatys, jei anksčiau nuo šeimininko paspruko...

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #70 įjungtas: 2007 Kov 31, 02:17:09 am »
O tu dar sakei, kad tau "sparnai" neišaugs, palankius trešas porą mėnesių... Pakako poros treniruočių, kad išaugtų... Tikiuosi, kad tada bent jau smegenys anksčiau į vietą atsistatys, jei anksčiau nuo šeimininko paspruko...
:handshake: :alus: :angel:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #71 įjungtas: 2007 Kov 31, 11:16:25 am »
Citata
O tu dar sakei, kad tau "sparnai" neišaugs, palankius trešas porą mėnesių... Pakako poros treniruočių, kad išaugtų...

Na jeigu su tokia patirtim (2 savaiciu) isaugo sparnai, tai kas bus kaip puse metu palankysiu  :rolleyes: Dar man toli iki tu issvajotu sparnu isaugimu... Dar ne bazes smugiu neismokes, o cia jau eisiu kalt visus kas papuola :D

Citata
Nematau kuom diziuotis vaika sukalus...  :chmm:

90% gauliuosi ka padariau, bet giliai tie 10% dziaugiasi tuo poelgiu... Jeigu Jus butumet mate kaip is nesveiko zmogaus (tas nesveikumas pasireiskia taip, kad visa laika zmogus kraipo rankas, galva, kojas) tyciojasi, ji stumdo ir visaip kitaip zemina. Tai ka daryt jeigu matai, kad bejegi zmogu vos nemusa ? Stovet ir ziuret ? Zinoma jeigu matai uz save vyresni. Is stomens ir is liemens tvirtesni tai aisku, jau geriau policija kviest, bet ten 14-15 metu banditelis. Ju buvo ir daugiau, bet kaip as begau link jo (to, kuris labiausia sustra vaidino) tai kiti is tos video saikos pabego, o tas isismagines nesuprato kame cia reikalas del ko issibegiojo visi...

Citata
ziek kad nepasiskustu ir nepasodintu uz nepilnameciu musima  :-/

Tokie ducheliai mentu nekvies, nebent motina pamaciusi sunaus snukeli :maisas: Bet per tuos alkuniu smugius (kaip mokino) vel blemba ta vieta atsinaujinau :-(

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2007 Kov 31, 13:04:25 pm »
Kenkejau, sakyciau gal baime ir nugalejai, bet savo ego tai pamaloninai ir jauties didvyris. Kas nejaucia baimes, tas smegenu neturi, savisaugos nebera ir kaktomusa eina mirciai i nasrus. Blaivaus mastymo neber, o tokiu atveju ir pats gali malku gerai gaut ir kita gali taip suzalot, kad nuostolis bus padarytas didesnis nei visas tas ivykis. reikia jaust riba iki kiek gali leist kumscius, jei baimes neber tai ir kumsciams ribos neber.
 kaip varstotas sake, zek, kad nepasodintu per baimes nebeturejima.
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2007 Kov 31, 13:48:18 pm »
Citata
Kenkejau, sakyciau gal baime ir nugalejai, bet savo ego tai pamaloninai ir jauties didvyris.

Baime tuo metu buvo nugaleta (laikinai (turbut pasamoneje), matyt adrenalinas uzvire). Ji niekur nedingo (ji ir dabar yra), bet kaip esu sakes kaip isveda is veziu (o tai atsitinka labai retai) tai baime dingsta, mintys kazkur iskeliauja, aptemsta protas (kaip matai tik agresoriu, o aplinkui juoda), apie pasekmes negalvoji (nes tuo metu tik agresorius rupi), bet tai jau labai retai :rolleyes: Ir tai butu nieko nebuve, nes tik atbegau ir voziau is alkunes tiesu i nosi. Tas lyg gavo laikina nokauta (jeigu gerai parasiau ?). Viskas butu tuo ir pasibaige, bet matai ereliui neuzteko ar galvojo, kad pajegs man atgal duot, tai pradejo putotis, o man to ir uzteko iki finalo. Seke (ismokau kaip tik vakarykstej treniruotej) antras tiesus smugis gazdinantis is kaires, tada tiesus is desines ir is apacios kablys su kaire, o jau tada automatiskai viskas ejo. Kazkaip pajegiau sustot laiku nepridares dideles zalos. Pakako kraujuojancios nosies (nenustebciau, kad butu luzus (po smugio is alkunes)), po akim melyniu ir slubuojancios kojos :rolleyes: Gal aplinkiniam ir atrode didvyriska gelbeti invalida zmogu, nes ne vienas, net policijos iskviest nesugebejo ar siaip mestelti replika, kad iskviesiu policija... As asmeniskai taip pamaloninau savo ego tik del to, kad senai butent tam ir norejau snuki pagrazinti (jo draugeliai, kurie pabego irgi ateiti bus pamaloninti), bet dar nebuvo iki reikiamo momendo isvede is kantrybes... Be to ir treniruoteje siek tiek susibiesinau, gal ir tai truputi pastumejo i tai :rolleyes: Bet kas svarbiausia ! Tai, kad dabar butent tas kas gavo, ilgam pamirs, kad prie to zmogaus listi negalima...

Citata
Kas nejaucia baimes, tas smegenu neturi, savisaugos nebera ir kaktomusa eina mirciai i nasrus.

Tuo metu tikrai tos baimes nebuvo, nes zinojau, kad pajegsiu duot ir nedaut atgal, arba gaut minimaliai... O jeigu butu tokia situacija, kad nezinociau ar gauciau atgal ar ne tada ta baime liktu su manim ir taip nepulciau kaktomusa, o dar pagalvociau ar verta zodziais ar kumsciais...

Citata
Blaivaus mastymo neber, o tokiu atveju ir pats gali malku gerai gaut ir kita gali taip suzalot, kad nuostolis bus padarytas didesnis nei visas tas ivykis.

Tavo tiesa, bet jeigu ten butu koks girtas ar dar bala zino kas tada dar pagalvociau. O cia pagalvok zmogus su negalia, kuris ne muses nenuskriaustu ir tikrai neapsigintu... Jam likimas pagailejo sveikatos, o cia kazkok atsiprasant py***as ims ir toki zmogu uzgaulios ? Cia tas pats, kad as dabar is senyvos moteriskes saipyciausi, ja zeminciau, o blogiausiu atveju imciau ir primusciau ar tiesiog stumciau taip, kad aukstielnyka virstu. Cia zmogiskumo reikia tureti. Jeigu tokie asilai neturi tai gal verta ikalt jiems i galva tai ? Manau kokiam menesiukui pavyko... O jeigu ir vel kartosis tada manau neuzteks tik kumsciu...

Citata
Reikia jaust riba iki kiek gali leist kumscius, jei baimes neber tai ir kumsciams ribos neber.

Sitam atveji laiku sustojau ir tikrai tuo dziaugiuosi... Cia dziaugiuosi del saves, o ne del to kuri musiau.

Citata
Kaip varstotas sake, zek, kad nepasodintu per baimes nebeturejima.

Na pasodins tai pasodins, zinoma uz durna galva, bet bent zinosiu, kad nebereikalo...

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #74 įjungtas: 2007 Kov 31, 15:57:06 pm »
Tai dabar jie nei prie to žmogelio kabinėsis nei prie tavęs.

Supersonix

• Svečias
« Atsakyti #75 įjungtas: 2007 Kov 31, 16:00:22 pm »
Tai dabar jie nei prie to žmogelio kabinėsis nei prie tavęs.
NU kazin  :senis: :angel:

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2007 Kov 31, 16:31:13 pm »
sutinku, kad reikia apgint ir padet silpnesniam, bet vienas mazas pastebejimas, Kenkejau, rasai, kad tu isitikines, jog taves jie neiveiks, o jeigu ir iveiks tai nieko rimto, cia mano manymu didele klaida, negali nieko nuvertinti, nei pagal isvaizda, nei pagal elgesi ir t.t. kiekvienas kirstukas yra pavojingas ir reikia i tai ziuret rimtai su maksimaliu susikaupimu. teko tokiu vyriuku matyt kurie atrodo kaip bomziukai, kudi, purvini, bejegiai, bet tai klaidingas poziuris, maciau kaip toks vyriukas pastrojino ir dave streliu skinu hebrytei kurie telekomo pastate bordaka dare  :senis:
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2007 Kov 31, 16:47:23 pm »
Dojo gal tu is dalies ir teisus, bet... ! Jeigu jie butu tokie jau kieti kirstukai tai kam jiems vaiksciot gaujomis ? Pastebejau paprasciausia ju sistema. As vedu suni ~8;30-9:30 tai jie jau buna susirinke. Turbut eina ryte kol visi dar neatsikele, kad kurio nors vieno neiskirsu kas pagave. Matyt gaujoj jie ereliai, o po viena lamos... Ir siaip as niekada nenuvertinu varzovo. Ar jis lievai atrodo ar kietai. Tiesiog toje situacijoje negalvojau apie iskirtimus ir t.t. Tiesiog tikejau savo pergale ir tiek. O dar tas pirmas is alkunes smugis manau truputi prislopino jo drasa :rolleyes:

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #78 įjungtas: 2007 Kov 31, 16:48:57 pm »
NU kazin  :senis: :angel:

Tegu kabina, kas man darbo :D Neuzteko pirma karta, dabar bus dar smagiau :rolleyes:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #79 įjungtas: 2007 Kov 31, 16:50:38 pm »
Nezinau. Man atrodo be reikalo cia uzsipuolet Kenkeja. Sioj situacijoje pasielgciau lygiai taip pat. Kai pyktis uzverda, apie pasekmes negalvoji. Man atrodo jis pasielge teisingai

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2007 Kov 31, 17:32:06 pm »
Nezinau. Man atrodo be reikalo cia uzsipuolet Kenkeja. Sioj situacijoje pasielgciau lygiai taip pat. Kai pyktis uzverda, apie pasekmes negalvoji. Man atrodo jis pasielge teisingai

Dekui uz palaikyma  :alus:

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2007 Kov 31, 17:40:50 pm »
neuzsipuoliau, esu zmogus kuris visada stengiuos padet silpnesniems ir tokiems kirstukams tikrai buciau ejes pravest pamokeliu kaip gyvent  :punch: , bet tik kalbu apie kitus dalykus i kuriuos verta atkreip demesi kovoje, apie baime. mano asmenine nuomone, baimes reikia bent siek tiek, nes tai padeda ivertinti realiau situacija ar esi pajegus iveikti priesininka ar reikia imtis kokiu gudrybiu, kalbu ir visokiu kitu priemoniu. nes manau, kas baimes neturi tai eidami i kova be jokios baimes, gali nukentet per savo dideliu pasitikejimu. pasitykejimas gerai, bet baime reikalinga. kaip minejau tai mano asmenine nuomone apie baime
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #82 įjungtas: 2007 Kov 31, 18:49:06 pm »
Taip, Dojo. Nebijo tik psichopatai  :handshake: Viskas turi buti pamatuota. Tik cia jau susivaldymo problema. Kai pyktis uzgniauzia baimes jausma, daraisi nebevaldomas. Ko pasekmeje, tikrai daznai prisidirbama. Na, bet apie susivaldyma yra kita tema.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2007 Kov 31, 19:21:30 pm »
Kenkejas turbut sneka apie tai: baime buna tik PRIES ir PO, PER ji buna labai retai. Dazniausiai veikia adrenalinas, o jei dar matai kad duodi i duda, tai baime dazniausiai neprasimusa. Jei baime prasimusa veiksmo metu, tai dazniausiai del to, kad pradedi patirti nuostoliu ir gresia pralaimejimas, tada daznai viskas baigiasi tavo nenaudai :) Tai vat tos "PER" baimes jis ir nejaute, nes adrenalinas ja uzgoze, man taip pasirode  :-/

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2007 Kov 31, 20:34:22 pm »
Kaip ir sakiau luzus nosis jam :D Nesioja ta itvara kaip buna nosis luzus :angel: Na lyg jau ir nekibo siandien :D Gal rezga kersto planus :luztu: O gal dar nepajegus to daryti :rolleyes: Bet ka pastebejau, kad jo draugeliai snairuodami i mane ziuri :-D

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #85 įjungtas: 2007 Kov 31, 20:43:20 pm »
Buk atsargus ir viskam pasiruoses, cia baime pravers, ji leis tau save saugot.
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2007 Kov 31, 20:46:18 pm »
Buk atsargus ir viskam pasiruoses, cia baime pravers, ji leis tau save saugot.

Tai, kad ir tie tokie patys lamos kaip ir anas :) Na jeigu soks 3 ar 4 tai jau teks kentet smugius, bet po to po viena isgaudysiu ir desimteriopai atseikesiu :D O siaip jeigu kabins tai tik vakare kaip tamsu bus, kad maziau liudininku butu, bet as vakare niekur nevaikstau, o jeigu ir einu tai su suniu...

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2007 Kov 31, 21:30:29 pm »
Na jeigu su tokia patirtim (2 savaiciu) isaugo sparnai, tai kas bus kaip puse metu palankysiu  :rolleyes: Dar man toli iki tu issvajotu sparnu isaugimu... Dar ne bazes smugiu neismokes, o cia jau eisiu kalt visus kas papuola :D

Galiu atsakyti labai aiskiai - baime niekur nedings, ismoksi ja naudoti :D O sparnus apkarpys dar ne viena karta :D Ateity stenkis nemust per tokias... Hmmmm.... Lengvai luztancias vietas. Ir pasistenk apsirupinti liudininkais (kad ne tu pirmas pradejai, kad ejai padeti kazkam ir pan. ) Prireiks neprireiks - o blogiau tikrai nebus :P

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2007 Kov 31, 21:45:03 pm »
Skeptikas  :alus: . Cia del liudininku
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2007 Bal 01, 10:31:16 am »
Galiu atsakyti labai aiskiai - baime niekur nedings, ismoksi ja naudoti :D O sparnus apkarpys dar ne viena karta :D Ateity stenkis nemust per tokias... Hmmmm.... Lengvai luztancias vietas. Ir pasistenk apsirupinti liudininkais (kad ne tu pirmas pradejai, kad ejai padeti kazkam ir pan. ) Prireiks neprireiks - o blogiau tikrai nebus :P

Skeptikas tai, kad buvo tu liudininku, kurie nesugebejo policijos iskviest ar tiesiog uzmest replika, kad kvies policija... Na, o kam must per neluztancias vietas jeigu MT geras tuo, kad ismoko smugiu alkune :D O tas matyt asilas ne nesuprato, kad imanoma is alkunes gaut :) Na i slauni gavo gera (vaiksto slubuodamas)... O siaip as ne is tu kurie kabinasi prie bet ko, as taikus zmogus :) Ir kaip minejau sparnai kolkas neauga, nebus ir kam ju nukabinti :) Nors draugai sako jau kitaip pradejau vaiksciot :rolleyes: Ta prasme labiau pasitikintis, nors as bent to nejauciu :rolleyes: Ir siaip nuo pirmadienio uzsirasiau ir i boksa :punch:

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #90 įjungtas: 2007 Bal 01, 13:53:50 pm »
Tai dabar ir dar boksa laikysi, ar viska aprepsi
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2007 Bal 01, 14:07:37 pm »
Tai dabar ir dar boksa laikysi, ar viska aprepsi

Manau, kad taip :-/ O jeigu ir ne tai 20 lt ne tokie jau dideli pinigai. Na MT vyksta I-III-V (nuo 18:00 iki 19:30), o boksas I-III-V (nuo 19:00 iki 20:30)... Tai po MT tiesiai i boksa. Siaip eisiu i boksa, kad pamokytu smugiu technikos. Nes per MT tai smugiu moko, tai alkunemis ir t.t. Vnz bus matyt kaip bus :D Visgi dar ir sporto sale prisideda :D

Paulius

• Svečias
« Atsakyti #92 įjungtas: 2007 Bal 01, 14:37:15 pm »
Po 1,5 h treniruotes tu dar sugebesi eit i boksa? :oho: :bijo:

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2007 Bal 01, 15:41:29 pm »
isvada, po puses metu kazkur fudbolins ir simuliuos, jokio demesio nebebus ir noro nei ten nei ten. Nepersitemk ir nepersistenk, geriau viena bet labai gerai, nei keli ir nieko rimto
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2007 Bal 01, 15:42:51 pm »
Skeptikas tai, kad buvo tu liudininku, kurie nesugebejo policijos iskviest ar tiesiog uzmest replika, kad kvies policija... Na, o kam must per neluztancias vietas jeigu MT geras tuo, kad ismoko smugiu alkune :D O tas matyt asilas ne nesuprato, kad imanoma is alkunes gaut :) Na i slauni gavo gera (vaiksto slubuodamas)... O siaip as ne is tu kurie kabinasi prie bet ko, as taikus zmogus :) Ir kaip minejau sparnai kolkas neauga, nebus ir kam ju nukabinti :) Nors draugai sako jau kitaip pradejau vaiksciot :rolleyes: Ta prasme labiau pasitikintis, nors as bent to nejauciu :rolleyes: Ir siaip nuo pirmadienio uzsirasiau ir i boksa :punch:

Mano reikalas patarti. Ta ir padariau. Klausysi ar ne - tavo reikalas. TIkiu, kad esi 100 procentu teisus... savaip.... kazkaip....  :rolleyes:

Tik jei ka, linkiu tau kad niekados savo bedas destant man nereiketu sakyti "argi as nesakiau" ;)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2007 Bal 01, 17:09:55 pm »
Po 1,5 h treniruotes tu dar sugebesi eit i boksa? :oho: :bijo:

Na tai visokie prijomu rodymai, apsilimas, padauzymas i kriause tai cia nera daug :-/ Man visa MT treniruote atrodo gan lengva. Kad issikrauciau as dar po treniruotes gal kokia 30 min dauzau kriause, kad issikrauciau :rolleyes: As neketinu ir to ir ano isvien lankyt. Man pagrinde reikia MT, bet kokia puse metu palankysiu boksa, pramoksiu smugiu baze ir viskas. Tada pasinersiu tik i MT...

Skeptikas pasistengsiu taves paklausyt :alus:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2007 Bal 01, 19:57:15 pm »
kiekybe nera lygi kokybei. tad nepersitempk. jei nori ranku technikos tai boxa lankyk atskirai nuo MT, po puses metu pereik i MT. viena uzpakaliu visu kampu neapsiksi.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2007 Bal 02, 12:27:03 pm »
Cia patari vien del to, kad po puses metu viskas pabos, neatlaikysiu kruviu, isseksiu ar lankydamas boksa ir eidamas i sparinga netycia nukirsciau is kojos boksininka (gautusi stiliu maisalyne) :-/ Siaip man kas patinka, sudomina tai nemetu, o vat kas jau nepatinka tai nesiterlioju ir metu (nebutinai su sportu susija)...

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2007 Bal 02, 12:45:59 pm »
Zmogui nepatinka tai kas nesigauna, tad jei meti del to, kad per sudetingai aiskina ar nesigauna tau tai ner gerai. sunku treniruotese, lengva kare!
Kartais sunku prisiverst daryt tai kas nepatinka, bet labai naudinga
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2007 Bal 02, 13:16:56 pm »
Zmogui nepatinka tai kas nesigauna, tad jei meti del to, kad per sudetingai aiskina ar nesigauna tau tai ner gerai. sunku treniruotese, lengva kare!
Kartais sunku prisiverst daryt tai kas nepatinka, bet labai naudinga

Na jeigu cia ne apie sporta tai ne delto, kad nesigauna, o greiciau, kad man tai ne prie sirdies. Pvz. kazkada paprase mane surinkt teksta is knygos (keli lapai) i worda. As ta moku labai gerai ir tai butu uztruke ~30 min, bet mane tas rinkimas uzknisa. Ne del to, kad tingeciau, bet man kala per smegenis ta mintis, kad reikia kazka rinkti, ko as nelabai megstu (nebent uz pinigus arba kaip reikia sau) :D Siuo atveju nemoku isreikst minties esmes...

As neiciau ir i ta boksa, bet per MT kombinacijom nelabai lieka laiko, zinoma jos yra, bet ne tiek kiek bent jau mano manymu turetu. Tai ir einu i boksa, kad greiciau ismokciau ranku kombinaciju, o per MT kojomis, kelieniais ir alkunemis...

Sorry jeigu padrikas tekstas gavosi, skubu labai...

alfa78

• Svečias
« Atsakyti #100 įjungtas: 2007 Bal 02, 16:16:18 pm »
kiek laiko lankai? neilgai dar turbut? tu dabar ant bangos nuo to, koks kietas, kad lankai, o kai ikvepimas atsals....

kam tau du smuginius menus kombinuot? jei jau taip nori, tai geriau mua tay su imtynem kokiom ar panasiai. arba su kacialke: 1diena KM, kita-svoriai, trecia - KM, sekancia - svoriai ir pan.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2007 Bal 02, 16:35:22 pm »
Citata
Kiek laiko lankai ? Neilgai dar turbut ?

Na siandien lygiai 2 savaites jeigu neklistu :-/

Citata
Tu dabar ant bangos nuo to, koks kietas, kad lankai

Jo kietas, dabar visus is eiles lupu :D Manes visi zinok jau bijo, nes zino, kad MT ivaldziau per super trumpa laika :P Ir kas svarbiausia. Jeigu iseinu i lauka susiteipaves rankas, viskas visi jau vos ne***a i kelnias :angel:

Citata
O kai ikvepimas atsals...

Tada apsistosiu ties vienu. Nors neketinu bokso lankyt isvien, bet ka gali zinot, gal uzkabins :rolleyes:

Citata
Kam tau du smuginius menus kombinuot ?

Jau minejau del ko boksas ir MT... Nesikartosiu :chmm:

Citata
Jei jau taip nori, tai geriau mua tay su imtynem kokiom ar panasiai.

Butent su MT mokina ir imtynes, bet as nesu toks lankstus ir t.t., kad pradeciau imtynes lankyt. Na ateiti neatmetu sio pasiulymo :alus:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2007 Bal 02, 16:43:44 pm »
Na tai visokie prijomu rodymai, apsilimas, padauzymas i kriause tai cia nera daug :-/ Man visa MT treniruote atrodo gan lengva. Kad issikrauciau as dar po treniruotes gal kokia 30 min dauzau kriause, kad issikrauciau :rolleyes: As neketinu ir to ir ano isvien lankyt. Man pagrinde reikia MT, bet kokia puse metu palankysiu boksa, pramoksiu smugiu baze ir viskas. Tada pasinersiu tik i MT...

Skeptikas pasistengsiu taves paklausyt :alus:

neatlaikysi kruvio. bent jau tokio koki aprasei. naudos tau nebus visiskai. perdaug paprasciausiai... butent, kad esi ant bangos. pirma pasiboxuok, gausi baze, tada eik i MT. o ne is trefkes i trefke sokinek. jei jie bent skirtingom dienom butu, tada viskas ok.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #103 įjungtas: 2007 Bal 02, 18:00:37 pm »
Citata
Neatlaikysi kruvio. Bent jau tokio koki aprasei.

Na jeigu toks bus koks yra ir koki aprasiau tai trauksiu dar ilgai :D

Citata
Naudos tau nebus visiskai. Perdaug paprasciausiai...

Cia tavo tiesa, bet visada manau galima pajutus, kad jau isvargai tai kazka mest ir apsistot prie vienu :-/

Citata
Butent, kad esi ant bangos. Pirma pasiboxuok, gausi baze, tada eik i MT. O ne is trefkes i trefke sokinek

Ko as labiausiai bijau del bokso, kad iprasiu nesiginti nuo koju smugiu, o susikoncentruosiu tik i ranku smugius...

Citata
Jei jie bent skirtingom dienom butu, tada viskas ok.

Deja... :-(

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #104 įjungtas: 2007 Bal 02, 22:50:51 pm »
Pabūsiu bjauri: ką visos šios diskusijos apie tai, ką lankyti, turi bendra su baimės nugalėjimu?

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 271
  • Amžius: 45

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #105 įjungtas: 2007 Bal 03, 08:26:55 am »
Nuo to priklausys, kokiu budu jis ja nugales :D
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #106 įjungtas: 2007 Bal 03, 10:21:36 am »
Kad jis jau ta baime nugalejo. Juk patvarke ten kazkoky  :punch: , o beto kaip cia kazkas jau sake, ,,baimes naujaucia tik psichai" ar kazkas pan :D

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #107 įjungtas: 2007 Bal 03, 10:55:35 am »
Pazistu viena vyriuka kuris apsaugoje dirba gal jau koki 16-17 metu, geras toks, nieko rimto nesitreniruoja, bet paiti sunkoka ji ypac psichologiskai. tai jis sake, kad baime reikalinga tokiam darbe kaip apsauga, ji padejo realiai daug kartu apsiginti ir isvengti tokio dalykelio kaip peilis, kuri labai megsta Pitbull, ir ligonine, o gal net ir kapines kuriuose jis galejo atsidurti po konfliktu darbinese situacijose. Tai jo pagrindiniai zodziai visada buvo man skirti, kad baime reikalinga, reikalinga del savisaugos inkstinkto, del blaivaus proto. Jos nereikia nugalineti, ji pati dingsta kovoje, po to po kovos vel atsiranda, ji padeda pries kova ivertinti priesininka, o po kovos atvest ir grizt i realybe.
  Cia jo mintys su kuriom noreciau sutikti ir as, vistik patirtis kalba
Pagarbiai,
Dojo

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #108 įjungtas: 2007 Bal 03, 11:03:27 am »
Pazistu viena vyriuka kuris apsaugoje dirba gal jau koki 16-17 metu, geras toks, nieko rimto nesitreniruoja, bet paiti sunkoka ji ypac psichologiskai. tai jis sake, kad baime reikalinga tokiam darbe kaip apsauga, ji padejo realiai daug kartu apsiginti ir isvengti tokio dalykelio kaip peilis, kuri labai megsta Pitbull, ir ligonine, o gal net ir kapines kuriuose jis galejo atsidurti po konfliktu darbinese situacijose. Tai jo pagrindiniai zodziai visada buvo man skirti, kad baime reikalinga, reikalinga del savisaugos inkstinkto, del blaivaus proto. Jos nereikia nugalineti, ji pati dingsta kovoje, po to po kovos vel atsiranda, ji padeda pries kova ivertinti priesininka, o po kovos atvest ir grizt i realybe.

teisingos mintys :) buvo pasmus toks bebaimis, bet kazkaip jis visad sumustas budavo :D

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #109 įjungtas: 2007 Bal 03, 11:04:28 am »
Va va, apie ka ir kalbejo draugas, kad jei baimes nera, tai ligonine vieninteliai namai tampa
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #110 įjungtas: 2007 Bal 03, 11:42:06 am »
Pabūsiu bjauri: ką visos šios diskusijos apie tai, ką lankyti, turi bendra su baimės nugalėjimu?

Tai, kad tu nesi tokia jau bjauri kaip atrodai :oops: Tiesiog nuo vieno sakinio prie kito ir nukrypom nuo temos esmes, bet del to atsiprasau jeigu ka :-(

Mokini baime pas mane nedingo kaip rasiau anam kazkuriam poste. Tiesiog tuo atveju buvau labai uzgruzintas ir visos dienos vargai susidejo i viena ir buvo ant ko isliet viska... :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #111 įjungtas: 2007 Bal 03, 12:05:25 pm »

oss  :alus:

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #112 įjungtas: 2007 Bal 17, 00:54:40 am »

Vos tuo patie neparašiau  :chmm: Apkaltintumet plagijatu  :ne: Dojo - oss  :handshake:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #113 įjungtas: 2007 Bal 18, 00:23:44 am »
Tai, kad tu nesi tokia jau bjauri kaip atrodai :oops:

Aš tai už tokius žodžius tave susirasčiau....  :punch:
Sorry moderai, bet čia jau...

O jei ką tai Stripulis visai simpatiška panelė....
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #114 įjungtas: 2007 Bal 18, 09:17:17 am »
Aš tai už tokius žodžius tave susirasčiau....  :punch:
Sorry moderai, bet čia jau...

O jei ką tai Stripulis visai simpatiška panelė....

Nesinervuok :help: Turejau omeny visai ka kita :D

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #115 įjungtas: 2007 Bal 18, 09:27:53 am »
[quote ]
Nesinervuok :help: Turejau omeny visai ka kita :D
[/quote]
OT: o neatrodo, kad kai ka nors sakai yra svarbu, kaip suprato tavo pasakyma, o ne tai ka tu turi kazkur pas save omenyje :?

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #116 įjungtas: 2007 Bal 18, 09:56:29 am »
Citata
OT: o neatrodo, kad kai ka nors sakai yra svarbu, kaip suprato tavo pasakyma, o ne tai ka tu turi kazkur pas save omenyje :?

Na tada jau atsiprasau jeigu nesupratote ka norejau pasakyti (turejau omeny kazka tokio: kad tu nesi tokia baisi (pikta) kaip dediesi-vaizduoji siam forume) :) Ir jeigu noresite ka pasakyti siuo klausimu tai prasom PM parasyti :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #117 įjungtas: 2007 Bal 18, 10:16:09 am »
Tai jo pagrindiniai zodziai visada buvo man skirti, kad baime reikalinga, reikalinga del savisaugos inkstinkto, del blaivaus proto.
Gal tu gali man detaliau paiskinti kaip baime padeda islaikyti blaiva prota ?
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #118 įjungtas: 2007 Bal 18, 11:13:11 am »
Gal tu gali man detaliau paiskinti kaip baime padeda islaikyti blaiva prota ?

"Atsargumas - tai kai bijau as" :D

Realiai baime - savisaugos instinkto dalis. Kaip ir skausmo pojutis ir visas kitas kompleksas organizmo ir samones reiskiniu ir procesu.

Neegzistuoja (bent jau senatves nesulaukia) nebijantys visai.
Taciau baime gali buti paniska, o gali buti kontroliuojama. Kontroliuojama baime/atsargumas - pakankamai reikalingas dalykas norint nepriskaldyti malku lygioje vietoje :)

Butent siame kontekste ja ir galima vertinti kaip priemone padedancia blaiviau, nepervertinant savo jegu, vertinti situacija. Ir nelisti stacia galva i konflikta, stengtis rasti nefiziniu konflikto sureguliavimo galimybiu ir tuo paciu - neretai ir isvengti konflikto is viso, arba bent jau jo neeskaluoti.
Prisimenam kad ir Bruce Lee - "Isvengta kova - laimeta kova"

As nesakau, kad visados pavyks neisivelti i mustynes... as tik sakau, kad tai - krastutine priemone. Ypac tarp zmoniu, zinanciu kaip panaudoti savo kuna kaip ginkla... Arba ginkla pries svetima kuna ;) Igudziai kuriuos mes visi (daugiau maziau) treniruojame nera vien tik privalumas. Jie dar ir uzdeda atsakomybe uz poelgius.

"Be reikalo neistrauk, be garbes nenuleisk"  :senis:

Ir cia kalba tikrai ne apie vyru stovejima prie pisuaro ;)
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 18, 11:37:51 am nuo Skeptikas »

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #119 įjungtas: 2007 Bal 18, 11:57:06 am »
Neegzistuoja (bent jau senatves nesulaukia) nebijantys visai.
Taciau baime gali buti paniska, o gali buti kontroliuojama. Kontroliuojama baime/atsargumas - pakankamai reikalingas dalykas norint nepriskaldyti malku lygioje vietoje :)
Pilnai sutinku.  :alus: Zodis baime dazniausiai suprantomas kaip panika, todel manau kad geriau naudoti zodi atsargumas :)
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #120 įjungtas: 2007 Bal 18, 11:59:46 am »
Pilnai sutinku.  :alus: Zodis baime dazniausiai suprantomas kaip panika, todel manau kad geriau naudoti zodi atsargumas :)

Kaip ir sakiau - atsargumas, tai kai bijau as pats :D

« Atsakyti #120 įjungtas: 2007 Bal 18, 11:59:46 am »