O tu man gali paaishkinti, kodel domedamas alpinizmu tu visgi svajoji, kaip nuvaziuosi jei ne i kokias Alpes tai bent prie kokiu Cekijos ar Vengijios "kalneliu", ir nemastai kad tau visai uzteks uzsiemimu ant sienos, ar prie kokio Vilneles skardzio... Tu man gali paaishkinti, kodel Skeptikas kai shneka apie savo shaunamuosiu ginklus, niekad nepasake, kad pradziai verta nusipirkti koki vaikishka pistoleta shaudanti plasmasiniais rutuliukais ir su jo pasitreniruoti, tik veliau gal mastyti apie Pinbolo, veliau apie pniaumatini ir tik tada apie tikra pistoleta...
Vo blyn... cia pasirodo ir as paminetas...

visiskas OT, taciau juk teisingai pastebeta - man juk nekyla noras KOVINIU pistoletu saudyti i judancius taikinius (suprask, zmones) vien del to, kad kulkos trajektorija kitokia

Kas gi nores tuo judanciu taikiniu but

O kas del "pradziai nusipirkti nors vaikiska" - tai viskas paprasta. zmogus i kuri pataikei bent jau oriniu, tikrai su tavimi prie vieno stalo nesedes ir ispudziais nesidalins

O atidirbineti judejimui, priprasti prie svorio, galu gale ismokti kaip ginkla laikyti ir i kuria puse saudyti pilnai pakanka ir tokio.
P.S.: beje, saudyti as pradejau nuo medzioklinio

O veliau supratau, kad pataikyti ir jausti kaifa galima ir nesulaukus didelio "BUM!!!!!!!!!!"

Bijau, kad su katana bus tas pats. Ir tikras/netikras atsidurs jis virs zidinio.... Peiliu desra atsiriekti patogiau... per nugara geriau jau armatura, jei kumstis nebepadeda... O kardas.... O pistoletas... O tankai su atominemis bombomis