Man geresniais mano gyvenimo laikais, kazkaip nereikejo tureti instruktoriaus regaliju ar kazko panashaus, kad net gi ne klube, o mishkelyje pasidarydavau sparingus ir tokius, kokius pats norejau (arba kokie gaudavosi)... O tu cia pakalbejai (parashei) kaip kokis tai naujokelis (maximum 2-3metus palankes koki kovameni), sprendziant gi ish tavo amziaus (jeigu ten teisingai ji pasirashiai), turetumei kazka geresnio sugalvoti, kad save pateisintumei...

Jei neklystu, esame panašaus amžiaus? Savo laiku, su chebra, irgi susiorganizuodavom sparingus. Šiuo metu, dūšios atgaivai irgi turiu kur pasireikšti (ačiū Sakalui). Tiesiog turėjau omeny, kad jei būčiau WT instruktorius, gan stipriai keisčiau treniruočių programą. Bet kadangi toks nesu, tai ir nieko nekeičiu.
P.S. Šiaip aš ir esu naujokėlis... WT 2 metai, boksas nuo vasaros retkarčiais (tik pagrindus kol kas mokinuosi). Jaunystėje buvo šiek tiek karate, "kovinės savigynos" kursai. Tad atsiprašau, jei iš mano postų atrodo, kad kovos menais domiuosi ir praktikuoju visą gyvenimą...