va va
million dolar question

p.s.
bet čia Gazuotajam buvo adresuota, įdomu ką jis atsakys...
man dar vienas milioninis question'as gimė? kodėl kažin nei vienas WT instruktorius negina
savo stiliaus garbės
gal jie rimtai jobshichmat' 18 amžiuje įstrigo, ir nežino kokią įtaką forumai gali padaryti rinkai
šiais laikais žmonės juk gudrūs yra 
Paladinai, yra laikas daryt atsispaudimus, yra laikas ir pabūti čia. Juk Smaugliui, Dziudokai, Sakalui nesakytum, lai eina daryt atsispaudimus?
WT (Lietuvoje) man žinomų varžybų nėra. WC buvo (gal ir yra), bet tik WC klubų viduje.
Dėl vinčiūno varžybų. Kaip matosi iš video, varžybos yra, jos yra su savomis taisyklėmis. Kiek jos panašios ar nepanašios į karate ar kokias kitas, nežinau. Bet žmogui, žinančiam kovos menus labai paviršutiniškai, temačius kelis video, vinčiūno varžybos atrodys kaip kačių peštynės. Daug triukšmo, daug veiksmo, bet niekas neaišku kas laimi, kol neatskrenda atsitiktinis kablys. Ir tik retais atvejais matosi tas vinčiūnas. Galbūt čia ir yra (bent jau WT) ta bėda dėl strategijos, kad davai, aš varau grandininius smūgius, priešininkas pasimeta, o tuo metu gal ir pavyks atlikti kitus tolimesnius veiksmus (alkūnės, užgriebimas, keliai). Bet kai priešininkas atsako lygiai tuo pačiu? Bokse, karate vyksta kažkokios savotiškos žvalgytuvės, eina konkretūs smūgiai, kad atsidengtų priešininkas konkrečiose vietose ir pan. Gatvėje, kur kova turėtų būti kelias sekundes, tai turėtų padėt.
o dėl stiliaus ginybos, bet kuriam instruktoriui čia pasirodžius, jis iš karto bus kviečiamas ant kilimėlio. O čia jau toliau eina kiti dalykai...