Pagrindines diskusijos > Savigyna
Iskalbos menas
stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtinu gerai, gerai, man pasiasocijavo su davimu i snuki, nes kazkas cia uzsimine, kad "nebent is kojos i galva duos". tiesiog kazkaip nelogiskai man cia viskas pasirode. negi dabar reikia zenytis vien del to, kad zmona duotu cigarete? :nezino: :durdom:
--- Baigti citatą ---
O dieve :-]
Bet įskaitant tai, kas parašyta ką tik berods bazare, aš jau niekuo nebesistebiu, tik taip sau juokinga :luztu:
Rolis:
oi, ko ta žmona tik neduoda? ...ir cigaretę duoda :-] o jei dar kaimynams duoda, tai išvis - visiems gerai :luztu:
Chuliganas:
E chebra, kaip reiketu atsakyti i klausima "is kur tu esi?" Na tarkim dar galima situacija pagal save perdarineti (*knisti* i galva, begti arba pasikalbeti ir issiskirti draugiskai). Kaip per naujus pastebejau, tai bent jau girtu prasyti cigaretes negalima, nes visi tada ka nors negero pradeda daryt. Man nuo to linksmiau, nes problemos buna rukantiems draugams :D
Rimbas:
Registruotis arba PrisijungtiE chebra, kaip reiketu atsakyti i klausima "is kur tu esi?"
--- Baigti citatą ---
Nu tai vienareikšmiškai: "Iš Petraškių!". Tada turėtum sulaukt kažko panašaus į "Tavo laimė, kad ne iš Kauno" (Asmeninė patirtis iš senosios Basanavičiaus gatvės laikų).
O dėl :ruko: tai geresnio vaisto nei Arimanas pasiūlė kažkada nežinau - "turiu, bet neduosiu". Čia jei riteriškumas bunda kartais ;)
Chuliganas:
Registruotis arba Prisijungti"turiu, bet neduosiu". Čia jei riteriškumas bunda kartais ;)
--- Baigti citatą ---
Va su situo aciu, reikes i galva isideti. :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją