Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Kebabai

<< < (6/10) > >>

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiCha cha, mano meniu yra būtent mišrainės iš maksimų, hamburgeriai iš makdonaldų ir pigios gazirovkės (dabar ant stalo stovi maximos tarchunas). Prisimaitinau jau sveikai, cielus metus, tik kad iš to nebuvo totaliai jokios naudos. Tik skrandį susigadinau, dabar riebaus maisto nevirškina  :ruko:

--- Baigti citatą ---

Kakojau(cia cenzuruotas variantas) ant maximos mišrainiu, kai jas beryjant aptikau stiklo gabalų . tfu velnias(cenzuruotas variantas).  joga planavau užsiimti kitais metais   :velnias:
Cenzuravo, redagavo Moderatorius   ;-)

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKakojau(cia cenzuruotas variantas) ant maximos mišrainiu, kai jas beryjant aptikau stiklo gabalų . tfu velnias(cenzuruotas variantas).  joga planavau užsiimti kitais metais   :velnias:
Cenzuravo, redagavo Moderatorius   ;-)

--- Baigti citatą ---
Nepatikai salotų pardavėjai, kad tau stiklo pribėrė?  :D
O šiaip tokiu atveju negalima valgyti nieko. Pieno negalima gerti, nes neįsivaizduojat, kokiuose mėšlinuose pienvežiuose jį vežioja ir kokioj dvokalynėj pilsto, manau, su duonos raugimu panašus kvapelis ir nešvarėlė, mėsa vėlgi velniai žino iš kur ištraukta, apelsinuose būna kirmėlių, greipfrutuose taipogi, ir so on ir so on ir so on... O pieno aš rimtai penkis metus negėriau po to, kai pabuvojau jo pilstymo į butelius fabrikėlyje ar kaip dar pavadint, nežinau. Nes smarvė nuo jo ėjo per du kilometrus, o išbūt šalia buvo galima tik užsikišus nosį... O paskui spjoviau, nu nesmirda tas, kurį geriu atsidarius pakelį, ir gerai... O kur ans buvo ir ko ten pridrėbta... Tada ir badu galima numirt, nes aš pvz. neturiu laiko ir noro natūriniam ūkiui. Tiesa, klasiokas taip gyvena, nu bet man nepriimtina į baudžiauninkes pasiduoti...

barsa:
as tai "miescionisko" pieno gyvenime nesu geres :) fu...

cia gal vaikyste kalta, nes vaikysteje turejau "kaima" su kaimisku pienu...(ech...)

tai dabar uztenka tik pauostyti piena, kad mintis jo paragauti dingtu. Mano skonio manymu miescioniskas pienas = kaimiskas pienas + vanduo + cukrus :)

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtias tai "miescionisko" pieno gyvenime nesu geres :) fu...

cia gal vaikyste kalta, nes vaikysteje turejau "kaima" su kaimisku pienu...(ech...)

tai dabar uztenka tik pauostyti piena, kad mintis jo paragauti dingtu. Mano skonio manymu miescioniskas pienas = kaimiskas pienas + vanduo + cukrus :)

--- Baigti citatą ---
Anksčiau tai tikrai debiliškas tas miestietiškas pienas būdavo, o dabar perlaikiau Žemaitijos pieną, į normaliausią rūgpienį suėjo, tokio kaimiško stiliaus :) Anksčiau gi perlaikytas pienas įgaudavo tokį šlykštų sugižusį karstelėjusį skonį... Gal grįžtama prie natūralumo?

Dainiux:
taip-lasiniai reikalingi sanariams, sirdies voztuvo darbui.o kebabai?nezinau, esu is tu, kurie, na labai atsirenka maista, bet kebabus kapoju  :Pkodel?turku virtuve nera pati geriausia gal pasaulyje, bet kebabuose nera nieko tokio, kas labai jau kenktu-paplotis(mes visi valgome batona),mesa(cia per daug nekomentuosiu, nes jos gali but visokios:)))),darzoves-dazniausiai pomidorai,kopustai,svogunai...esme tur but padazuose, kuriuose vel neaisku kas gali buti ideta, kad jie ilgiau laikytusi...siaip nematau nieko ten labai kenksmingo...kaip ir cepelinuose.juk nuo ju kiekio viskas priklauso, o ne nuo pacio cepelino :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją