Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Kebabai
Dojo:
nu pelke, suerzinai su tais cepelinais tik ;-)
ner_ko:
Nemanau ir aš, kad tik supersveikuoliai į dangų keliauja. :angel: Kai kurių knygų apie sveiką mitybą paskaičius plaukai šiaušias – atrodo, jau seniai užsiverst priderėjo... :O Čia in ir jan tinka, kaip ir visur. :senis:
Bet mišrainių iš marketų ir hamburgerių makdonaldsinių valgyt bei „gazirovkių“ pigių gert niekam nepatariu. :puke:
stripulis:
Cha cha, mano meniu yra būtent mišrainės iš maksimų, hamburgeriai iš makdonaldų ir pigios gazirovkės (dabar ant stalo stovi maximos tarchunas). Prisimaitinau jau sveikai, cielus metus, tik kad iš to nebuvo totaliai jokios naudos. Tik skrandį susigadinau, dabar riebaus maisto nevirškina :ruko:
ner_ko:
Tarp kitko, sveikuoliams, girdėjau, rekomenduotina kartais lašinio užvalgyt. :director: Būtent kad skrandis riebaus maisto virškint neatprastų.
Stripuli, ar gerai jauties taip valgydama? Rimtai klausiu. Kartą užgėriau tokio gėralo „Frisco“, savo laiku per teliką reklamuoto, ant tuščio. Tai čiut skrandžio neišvėmiau... :puke: Nuo to laiko :ne: :ne:.
stripulis:
Ne, nu reikia ir sąžinės turėt... Frisco tai kažkokia klaikynė, ten tų dažiklių saldiklių ko tik nėra... Aš jau vis viena pasirenku su minimum dažiklių ir būtinai su cukrum, ne su saldikliais... O šiaip tai labai gerai gyvenasi su tokiu maistu - taip gerai sveikai besimaitindama niekad nesijaučiau. Nu tik kad perdėt nereikia, aišku. Makdake jei kasdien tupėčiau pusryčiam pietum vakarienei, tai tuoj gerai nebepasijusčiau... Pasidarau sau šventę kartą į savaitę ir tiek :) O vakar tarp kitko ėjau pro makdaką ir supratau, kad nenoriu to šlamšto, kuris ten pardavinėjamas. Tai kas žino, gal vėl prie sveiko maisto grįšiu?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją