Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Potrauminiai tepaliukai

<< < (9/21) > >>

Danas79:
As tai va fanarus gydziaus su Hepagel kazkokiu, tepamas plonu sluoksniu ant sumustos vietos. Kiti kas turejo panasiu traumu irgi ji man rekomendavo. Negaliu labai juo dziaugtis, nes manau kad naturaliai melynes butu gijusios ne ka ilgiau, gal kiek patinima nueme, o siaip tokiais atvejais, kada yra sumusimai, uzdegimai, ir patinimai (ypac) naudojami skyscius is organizmo varantys vaistai. Nepamenu pavadinimo, bet namo gryzes galesiu pasiziuret. Pavartojus pora dienu patinimai akivaizdziai sumazejo, nezinau salutinio poveikio

Lapa:
Traumeel labai geras ir mano megstamas tepalas. Jis labai gerai isisenejusioms traumoms, problematiskoms vietoms (pvz. mano rieso sanarys). Sitose vietose su juo galima mini kompresus daryti. Super veikia, bet is jo nereikia tiketis, kad sekancia diena visiskai sveikas busi. Dar geras daiktas Traumeelio brolis - Zeel. Nedidelis niuansu skirtumas, bet abu geri ir "nepikti" tepalai.

Finalgon'as - grynas finalgonas ne mano jegoms. Istorija:
Turejau normaliu bedu su nugaros apacia. Negalejau issitiesti, vaikscioti, o vienintele mano imanoma poza buvo ant keturiu. Malonumas nedidelis. Prie visu leidziamu ir ryjamu vaistu (pleciantys+pries uzdegima), buvo isbandytas ir FINALGON tepalas.
Patepe mane zmona taip normaliai, su meile... Pradzioj buvo kazkaip gera, silta, as net uzmigt sugebejau. Pabunda Tomas po valandeles krauju pasruvusiomis akimis, degancia atvira liepsna nugara(tikrai taip atrodo) ir net neslubuodamas (primenu, kad negalejau vaikscioti) visu greiciu bega i vonia. ten jis keliolika minuciu LEDINIU vandeniu plauna nugara su visais imanomais muilais ir prauskliais (galiu pasakyti, kad nuo vandens nesidaro labai lengviau...  :bijo:, prasideda panika). Islipus visas tas daiktas yra valomas ....vata su aliejum  :oops: (tokio pobudzio tepalai yra tirpus, t.y. nusivalo tik riebalais). .... uch....

Po valandeles konkrecios kovos, issekes ir snairuojantis i mylincia zmona, nuejau miegoti.

Si reakcija, zinoma, buvo sustiprinta plecianciu vaistu ir ivairiais tepalais isvargintos ir sujautrintos nugaros odos, bet nuo to laiko gryno finalgono nevartojau niekada....
Reikia pabrezti, kad sekancia diena, as pats atsikeliau is lovos ir beveik normaliai nuvaziavau i darba. Po dvieju dienu mano nugaros istorija pasibaige.

Taigi labai godziai nusirasiau auksciau esanti recepta "Traumos, patempimai, raumens uzhdegimai... tepaliuku mishiniai,  Butadionas + finalgonas 2x1" uz ji labai aciu. Tikiuosi, reakcija bus svelnesne.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiFinalgon'as - grynas finalgonas ne mano jegoms. Istorija:
Turejau normaliu bedu su nugaros apacia. Negalejau issitiesti, vaikscioti, o vienintele mano imanoma poza buvo ant keturiu. Malonumas nedidelis. Prie visu leidziamu ir ryjamu vaistu (pleciantys+pries uzdegima), buvo isbandytas ir FINALGON tepalas.
Patepe mane zmona taip normaliai, su meile... Pradzioj buvo kazkaip gera, silta, as net uzmigt sugebejau. Pabunda Tomas po valandeles krauju pasruvusiomis akimis, degancia atvira liepsna nugara(tikrai taip atrodo) ir net neslubuodamas (primenu, kad negalejau vaikscioti) visu greiciu bega i vonia. ten jis keliolika minuciu LEDINIU vandeniu plauna nugara su visais imanomais muilais ir prauskliais (galiu pasakyti, kad nuo vandens nesidaro labai lengviau...  :bijo:, prasideda panika). Islipus visas tas daiktas yra valomas ....vata su aliejum  :oops: (tokio pobudzio tepalai yra tirpus, t.y. nusivalo tik riebalais). .... uch....

Po valandeles konkrecios kovos, issekes ir snairuojantis i mylincia zmona, nuejau miegoti.

Si reakcija, zinoma, buvo sustiprinta plecianciu vaistu ir ivairiais tepalais isvargintos ir sujautrintos nugaros odos, bet nuo to laiko gryno finalgono nevartojau niekada....
Reikia pabrezti, kad sekancia diena, as pats atsikeliau is lovos ir beveik normaliai nuvaziavau i darba. Po dvieju dienu mano nugaros istorija pasibaige.

--- Baigti citatą ---

Jooo.... Labai didelį plotą pavojinga su juo tepti. Kartais jis taip pradeda kepint (spėju reakcija į didesnį uždegimą), kad net verkti norisi :-(

laiteriz:
as tai tepuosi arba korejietisku tepaliuku su gyvaciu nuodais, arba kazkokiu sungitiniu tepalu.. Traumeel'a turiu, bet kazko ypatingo nepastebejau, gal tiesiog todel, kad negaliu palyginti kaip butu be jo

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiir net neslubuodamas (primenu, kad negalejau vaikscioti) visu greiciu bega i vonia.
--- Baigti citatą ---

nieko sau kaip padejo :D yra ir kitas budas - spiri is visu jegu basos kojos pirstais i siena, po ko visas problemas pamirsti (isskyrus basos kojos pirstus, aisku) :D

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtias tai tepuosi arba korejietisku tepaliuku su gyvaciu nuodais, arba kazkokiu sungitiniu tepalu.. Traumeel'a turiu, bet kazko ypatingo nepastebejau, gal tiesiog todel, kad negaliu palyginti kaip butu be jo

nieko sau kaip padejo :D yra ir kitas budas - spiri is visu jegu basos kojos pirstais i siena, po ko visas problemas pamirsti (isskyrus basos kojos pirstus, aisku) :D

--- Baigti citatą ---

Geriau su plaktuku sau per galvą užvožt  :galva1:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją