Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Potrauminiai tepaliukai

<< < (10/21) > >>

laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGeriau su plaktuku sau per galvą užvožt  :galva1:

--- Baigti citatą ---

mintis ta, kad atsargiai reik.. tiktai - as irgi esu panasiai nusviles besitepdamas gyvaciu nuodais :-( Taciau trauma praejo zaibiskai  :oho: Ir ligi siol nezinau, ar todel, kad apie ja po to jau nebegalvojau :D ar padauginimas visgi buvo i tema, nors jausmas svelniai tariant nekoks..  :nezino:

Smauglys:
FINALGON - žvėriškas tepalas. Karta skaudėjo juosmenį (būna seniems smaugliams) ir reikėjo eiti treniruoti chebrą. Tai taip išsitryniau tuo tepalu, kad 3 valandas vos ne į sienas lipau. Po to deginimas liovėsi ir kas keisčiausia juosmens skausmas irgi praėjo. Gal kartais verta pakentėti? :chmm:

Saxum:
Jei skausmas uždegiminio pobūdžio, kaip taisyklė Finalgonas kaip ranka nuima...

Ruta:
Kas ką žino apie tokį tepalą ar gelį Diclac? Man tai dakaras nuo sumušimo išrašė.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKas ką žino apie tokį tepalą ar gelį Diclac? Man tai dakaras nuo sumušimo išrašė.

--- Baigti citatą ---

Girdėjęs esu, bandęs ne.... :-) Kažkur esu atsiliepimą skaitęs, kad neblogas. Išbandysi, parašyk :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją