AutoriusTema: Baime kovoje  (Skaityti 135228 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
Re: Baime kovoje
« Atsakyti #600 įjungtas: 2012 Kov 26, 21:25:37 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Antras straipsnis matau mano rašytas prieš daugelį metų :angel: Beje, reikalaujantis nemažai patobulinimų (su amžiumi kai kas keičiasi).

O šiaip, ne kartą esu sakęs ir pasikartosiu, jog normalus sportininkas be vargo nuneš bet kokį gatvinį nuo horizonto. Tai mačiau ne kartą. Paprasčiausiai tai kita lyga. Technika, charakteris, fizinis parengimas...

O jei kalbėt apie 1vs5, peilius, pasalūniškus užuolimus ir pan. nuotykius gatvėje, tai čia kita tema. Ko gero net su kovos menais nesusijusi :)

Ir pabaigai pasikartosiu: jaunuolis skaitydamas straipsnius nieko neišmoks, čia reikia eiti ir sportuoti, tik sunkus darbas užgrūdins charakterį, pridės pasitikėjimo savimi. Kitas kelias – pradėti muštis su visais iš eilės. Nesvarbu, kad iš 10 gatvės kovų 7 sykius ausi malkų. Bet po tam tikro laiko tarpo nebejausi gatvėje nieko... Pažinojau tokį vieną veikėją. Bet – ar sulauksi 30-ies – čia klausimas!

Visiskai sutinku su tavimi zinai galvoju jei kas sukurtu koke rimta tema plataus spektro su daug moralu ir konkreciu patarimu apmazetu daug mazameciu temu ir pranesimu forumuose del savo skriaudeju  :friends:

Ir mano nuomone tarkim karat-kiokushyn jog su se sporto saka apsiginti yra sunku ir reike buti atlankius daug metu ir tokie niuansai jog treniruotese buni puikei apsiles ir prasitampes be batu lengvai gali aukstai kojas kilnot ir tam jog sunkiom salygom be laisvo kimono su dzinsiokais ir sunkeis batais ziema tarkim pasispardit sunku bus ir t,t tad mano nuomone tokios karat atsakos labiau skirtos 1x1 , o labiausiai pries kelis tiktu boksas svarbiausia buna distancijos laikimasis ir ejimas atgal ir i sona jog nebutu taip kad viena iskerti ir no sekancio smugi gauni zodziu reike gero dedes kuris platu straipsni parasytu jog atsikratyt daugybes mazameciu postu ir taip palengvinti jiems gyvenima  :D :friends:
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Rimvydas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 402
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #601 įjungtas: 2012 Kov 26, 21:57:47 pm »
Visiskai sutinku su tavimi zinai galvoju jei kas sukurtu koke rimta tema plataus spektro su daug moralu ir konkreciu patarimu apmazetu daug mazameciu temu ir pranesimu forumuose del savo skriaudeju  :friends:

Ir mano nuomone tarkim karat-kiokushyn jog su se sporto saka apsiginti yra sunku ir reike buti atlankius daug metu ir tokie niuansai jog treniruotese buni puikei apsiles ir prasitampes be batu lengvai gali aukstai kojas kilnot ir tam jog sunkiom salygom be laisvo kimono su dzinsiokais ir sunkeis batais ziema tarkim pasispardit sunku bus ir t,t tad mano nuomone tokios karat atsakos labiau skirtos 1x1 , o labiausiai pries kelis tiktu boksas svarbiausia buna distancijos laikimasis ir ejimas atgal ir i sona jog nebutu taip kad viena iskerti ir no sekancio smugi gauni zodziu reike gero dedes kuris platu straipsni parasytu jog atsikratyt daugybes mazameciu postu ir taip palengvinti jiems gyvenima  :D :friends:

O kodėl ne muay-thai ar kickboksas?

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #602 įjungtas: 2012 Kov 26, 22:13:05 pm »
O kodėl ne muay-thai ar kickboksas?
Kickbokso nebandes , bet treniruociu metodika tikriausiai kaip Muay Thay tiesiog kadangi kalbejom kaip mazamecem greiciausiai atkalt smugi ir duot kam i nosi tai geriausia eiti ten kur vien tik ant ranku viskas eina greiciausiai ismoks to ko jiem reike moket duot i snuki  :kikena: :lauzo: asmeniskai man geriausia savigynai atrodo muay thay- bet , jog but geru kovotoju reike nepult i sparingus , o slifuot smugius kaip dariau as visa pirma pusmeti 6menesius rankos/kojos ir retkarceis imtynes iki kol neiaugo i krauja tai  :maisas:

Kai pradejau lankyt muay thay ir  boxa ir dar rusi kriausike palupdavau tai kol neuzsirisdavau bintu padorei ir pirstiniu neisigijau oj kentejau oj kentejau..  :D
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 27, 13:22:51 pm nuo estras2000 »
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #603 įjungtas: 2012 Kov 27, 07:14:33 am »
Kickbokso nebandes , bet treniruociu metodika tikriausiai kaip Muay Thay tiesiog kadangi kalbejom kaip mazamecem greiciausiai atkalt smugi ir duot kam i nosi tai geriausia eiti ten kur vien tik ant ranku viskas eina greiciausiai ismoks to ko jiem reike moket duot i snuki  :kikena: :lauzo: asmeniskai man geriausia savigynai atrodo muay thay- bet , jog but geru kovotoju reike nepult i sparingus , o slifuot smugius kaip dariau as visa pirma pusmeti 6menesius rankos/kojos ir retkarceis imtynes iki kol neiaugo i krauja tai  :maisas:

Jei žmogus eina į treniruotes tam, kad į snukį duot, tai mano nuomone pirmiausiai reikėtų pradėti nuo to, kad jam reikia į snukį duot  :kikena:
įtempk presą

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #604 įjungtas: 2012 Kov 27, 14:15:23 pm »
Jei žmogus eina į treniruotes tam, kad į snukį duot, tai mano nuomone pirmiausiai reikėtų pradėti nuo to, kad jam reikia į snukį duot  :kikena:

Tai jis to ir ateina :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #604 įjungtas: 2012 Kov 27, 14:15:23 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #605 įjungtas: 2012 Bal 03, 17:49:30 pm »
Tai jis to ir ateina :D
Jo, o kada gauna, tai arba išeina nesupratęs, arba motyvacija pasikeičia :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #606 įjungtas: 2012 Bal 03, 20:28:42 pm »
Pagrindinė priežastis man dabar trukdanti yra baimė prieš kovą...Nors atrodo nėra ko bijoti , ji yra ir nieko negali padaryti , nežinau , gal , kad pirmos varžybos , bet dėl jos išėjau į ringą visas susikaustęs , įsitempęs , bijantis ir dėl to padusau ir pralaimėjau..Ką galite patarti?Kaip jos atsikratyti?

Atsijungęs Buratinas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2012
  • Žinutės: 100

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #607 įjungtas: 2012 Bal 03, 20:32:15 pm »
Pagrindinė priežastis man dabar trukdanti yra baimė prieš kovą...Nors atrodo nėra ko bijoti , ji yra ir nieko negali padaryti , nežinau , gal , kad pirmos varžybos , bet dėl jos išėjau į ringą visas susikaustęs , įsitempęs , bijantis ir dėl to padusau ir pralaimėjau..Ką galite patarti?Kaip jos atsikratyti?

O tu eini su mintimi "Man bus šakės dabar"?  :bijo:

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #608 įjungtas: 2012 Bal 03, 20:51:09 pm »
O tu eini su mintimi "Man bus šakės dabar"?  :bijo:
Ne , kaip tik atvirkščiai , bet yra baimė , įtampa , susikaustymas..

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #609 įjungtas: 2012 Lap 10, 15:41:55 pm »
Manau apie emocija per kovą tiks čia parašyti....
Tai vat šiandien susimasčiau, kokia turi vyrauti emocija ir bendra būsena per kovą. Šiandien nuo vienos merginos gavau pastabų, kad aš per daug įsitempusi ir per daug agresyviai puolu ir sakė kad kai kurie žmonės gali suprasti tai kaip piktybiškumą, ereliškumą kažkokį. Nors aš iš tikrųjų nejaučiu jokio pykčio, kaip tik bijau pulti nes dažnai kaip tik tuo momentu kai puolu prasileidžiu smūgį. Aš mintyse save skatinu, nagi nagi nebijok pulk ir kai išdrąsėju tada padarau kokį nors staigų ar stipresnį smūgį su tikslu pataikyti , gal dėl to kažkam gali pasirodyti, kad aš keršiju už tai, kad mane sumušė, bet tai netiesa. Pykčio aš nejaučiu niekada ir tuo labiau nenoriu atrodyti per daug agresyvi, todėl labai nemalonu buvo sulaukti tokių pastabų. Bijau, kad jei atsipalaiduosiu tai nebe apsiginsiu visai ir tai mano smūgiai, spyriai ir stovėsena yra makaronai, tai jei atsipalaiduosiu ir pulsiu ir ginsiuosi vienodu tempu, mane sudaužys....
Gal, kas nors galėtų patarti kaip išlaikyti draugišką įvaizdį kovoje (kad žmogus nepagalvotų kad nori jį užmušti, o tiesiog noriu su juo pasitreniruoti)  bet negauti į galvą. Gal dar kol esu naujokė iš anksto atsiprašyti, prieš kovą pasakyti, kad aš nauja dar nelabai valdau kūno  ir emocijų ir kad nesu piktybiška?  :nezino:
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

« Atsakyti #609 įjungtas: 2012 Lap 10, 15:41:55 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #610 įjungtas: 2012 Lap 10, 15:50:09 pm »
Manau apie emocija per kovą tiks čia parašyti....
Tai vat šiandien susimasčiau, kokia turi vyrauti emocija ir bendra būsena per kovą. Šiandien nuo vienos merginos gavau pastabų, kad aš per daug įsitempusi ir per daug agresyviai puolu ir sakė kad kai kurie žmonės gali suprasti tai kaip piktybiškumą, ereliškumą kažkokį. Nors aš iš tikrųjų nejaučiu jokio pykčio, kaip tik bijau pulti nes dažnai kaip tik tuo momentu kai puolu prasileidžiu smūgį. Aš mintyse save skatinu, nagi nagi nebijok pulk ir kai išdrąsėju tada padarau kokį nors staigų ar stipresnį smūgį su tikslu pataikyti , gal dėl to kažkam gali pasirodyti, kad aš keršiju už tai, kad mane sumušė, bet tai netiesa. Pykčio aš nejaučiu niekada ir tuo labiau nenoriu atrodyti per daug agresyvi, todėl labai nemalonu buvo sulaukti tokių pastabų. Bijau, kad jei atsipalaiduosiu tai nebe apsiginsiu visai ir tai mano smūgiai, spyriai ir stovėsena yra makaronai, tai jei atsipalaiduosiu ir pulsiu ir ginsiuosi vienodu tempu, mane sudaužys....
Gal, kas nors galėtų patarti kaip išlaikyti draugišką įvaizdį kovoje (kad žmogus nepagalvotų kad nori jį užmušti, o tiesiog noriu su juo pasitreniruoti)  bet negauti į galvą. Gal dar kol esu naujokė iš anksto atsiprašyti, prieš kovą pasakyti, kad aš nauja dar nelabai valdau kūno  ir emocijų ir kad nesu piktybiška?  :nezino:
Mažiau reikia kreipt dėmesį į pastabas žmonių, kurie neturi kompetencijos tas pastabas daryt. Su pilnom apsaugom ir skirtas sparingas tam, kad galėtum užvažiuot drąsiau. O ne kad tralialiuškom užsiiminėt. Jeigu ten kažkam kažkas rodos, tai jau jo problemos.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #611 įjungtas: 2012 Lap 10, 15:51:47 pm »
o ka sako Arimanas? Nes gal tavo priesininkei dar baisiau nei tau ir jos akys dar didesnes?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #612 įjungtas: 2012 Lap 10, 15:56:37 pm »
o ka sako Arimanas? Nes gal tavo priesininkei dar baisiau nei tau ir jos akys dar didesnes?
Būtent. Žinau tą merginą, ji pas mane kažkada treniravosi. Pati turi dabar mažiau sparingų patirties, negu Nice Girl. Ir išvis... Patylėsiu geriau.
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #613 įjungtas: 2012 Lap 10, 17:04:20 pm »
Na kol kovojome, man viskas atrodė gerai, nes ji kovojo drąsiau už mane ir aš daugiau jos stiprių smūgių prasileidau. Bet kai nuėjome persirengti ji man bandė paaiškinti, kad mano tempas ne toks, kad aš per daug įsitempusi ir dėl to atrodau agresyvi ir ji sakė kad mane norėdama pamokyti pati irgi smūgiavo stipriai.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #614 įjungtas: 2012 Lap 10, 23:31:53 pm »
Na kol kovojome, man viskas atrodė gerai, nes ji kovojo drąsiau už mane ir aš daugiau jos stiprių smūgių prasileidau. Bet kai nuėjome persirengti ji man bandė paaiškinti, kad mano tempas ne toks, kad aš per daug įsitempusi ir dėl to atrodau agresyvi ir ji sakė kad mane norėdama pamokyti pati irgi smūgiavo stipriai.
Tame yra racijos, ypač dėl tempo. Skubotas smūgis dar nereiškia geras smūgis. Bet kaip Arimanas rašė, kad žmogus galėtų apie tai spręsti, turėtų kažką išmanyti.
Kažkada buvau tokioje situacijoje, kai buvau naujokas, po to vėl buvau, kai susidurdavau su naujokais.

Apsaugos...  :chmm:... jos arba nepadeda, arba iškreipia kovą.

« Atsakyti #614 įjungtas: 2012 Lap 10, 23:31:53 pm »