Pagrindines diskusijos > Savigyna

Baime kovoje

<< < (3/129) > >>

Dojo:
na zinai, tobulybei ribu nera, tad pabusiu kuklus ir nedrysiu saves vertinti kaip moku smugiuot, bet teko pajust tvirto vyrioko rankele kai jis paemes mane uz atlapu laike ir taip suvarzydamas mano judesius, tad man liko tik ijungti proteli ir mastyt kaip issisukt is  tos situacijos

Dojo:
pabades jo akis savo nyksciais nukritome ant zemes ir vartaliojomes padarydami po keleta smugiu viens kitam kol draugai is niekur atbege neatplese, tad ir gaunasi panasu i sportine dvikova.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipabades jo akis savo nyksciais nukritome ant zemes ir vartaliojomes padarydami po keleta smugiu viens kitam kol draugai is niekur atbege neatplese, tad ir gaunasi panasu i sportine dvikova.

--- Baigti citatą ---

Sutinku. Tai tikrai panasiai i sportine dvikova (isskyrus epizoda su nyksciais akyse)... ;) Jei atbege draugai butu buve JO... butu atplese ji, o tada sparde tave. bijoti tikrai nebutu kada... O parteryje ypatingai neisismugiuosi.

P.S.: sorry, jei mano ankstesnis pasakymas izzeide kokius jausmus ar nuskambejo arogantiskai. Tiesiog... esu mates kas atsitinka po svaraus smugio mano svorio kategorijoje (100+kg). Todel ir sakau - viskas laaaaabai trumpa :)

Dojo:
ne neizeidei, net nepagalvojau, cia nereikia net 100 kg, uztenka gero 50 kg bet turincio laisva greita rankele ir pataikymo taskeli pvz apatinis zandikaulis  :D . jei nedraugai tai matyt baime kovoje butu ir netik per ja, baet pries ja ir aplamai fobija kovai  :-)

Baila-Morena:
Man labiau pažįstama situacija baimė prieš kovą. Va tada tai nežinai, kas darosi...  :banging: Atsimenu, kad vos nenumiriau, kai reikėjo eiti kovoti su žymiai labiau patyrusia priešininke, ir situaciją blogino tai, kad paskutinis susidūrimas su ja baigėsi net ne šiaip mano pralaimėjimu, o dar ir lūžusia pėda  :O Po tokių dalykų baimė prieš brandos egzaminus atrodo menkniekis :D

O per pačią kovą baimės niekad nelieka. Tik adrenalinas, susiaurėjęs matymo kampas... Na, turbūt žinot tą jausmą.. :)

Lonsai, o iš kur baimė PO kovos?  :rolleyes:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją