Pagrindines diskusijos > Savigyna
Baime kovoje
Lonsas:
Dojo, daug maz suprantu apie ka tu... bet kai tekdavo turet konfliktiniu sitoaciju su nepazistamais (ta prasme ne su kokiu pazistamu susitari miske susitikt), tai as viska tik per migla teprisimenu ir nelabai ten spedavau galvot. Buvo ir tokiu sitoaciju kai teko begt nuo 40 snukiu bemetanciu plytgalius ir visa ka... na taip, tuomet isijunge ir mastymas ir baime... bet kaip jau auksciau rasiau, tokiu atveju KOVOS NEBUVO, jei butu pagave butu supyzdine :) taigi, jei JAU MUSIES, bijot nelabai speji, bent man nepasitaikydavo :)
Baila, Po kovos gal netiksliai pasakiau. Nebaime gal... sunku pasakyt ta jausma... na tai toks jausmas kai nuslugineja adremalinas... asmeniskai mane tada pradeda kankinti drebulys :D jausmas sunkiai nusakomas, net negaleciau pasakyt ar tai malonu ar ne :D tik nzn kas cia, baime ar kas :)
Dojo:
cia nebaime po kovos, cia kaip lonsai rasei tai adrenalinas tau siurpuliukus varo. jei vairuoji buna leki ir staiga kas pakisa, tu islaviruoji ir per plauka pabegi nuo avarijos po keleta minuciu drebuliuko terapija pareina.tai adrenalino poveikis. man nemalonus dalykas, dreba koju raumenys, atrodo salta, na bet cia turbut jau kita tema.
Saxum:
Įvairiai čia prišnekėjo visi. Iš patirties. Ni***ą aš jo nebijojau, nes buvau teisus ir gyviau draugą. Paskui mus išskyrė, mane vėl kvietė, aš kuklus žmogus, atsisakiau, nes nenorėjau muštis :-/ Pavadino bailiu ir nuėjo. Mes dar pabuvome ir nuėjome namo. Beeidamas kažkaip pagalvojau, kad kodėl čia prie manes turi kabinėtis ir prie pat namų apsisukau ir nuėjau jo ieškoti. Kuo toliau, tuo labiau vis save įsiutinau. Kai jį radau su jo dviem draugeliais (bet beeidamas aš sutikau svo pažįstamą boksiorą, kurio paprašiau padėt, jei visi kartu puls), be klausimų puoliau kautis. Kova buvo ilga, nes tie karatistai ištvermingi. Ir po kurio laiko apėmė nežmoniškas baimės jausmas. PAČIOJE KOVOJE, ne prieš ir ne po!!! Nes kai niekaip negali išjungt žmogaus ir jis vis puola kaip robotas, apima panika. Ir mane išgelbėjo tik jo "neleistini veiksmai", po kurių ir aš tokius nehumaniškus panaudojau :( ... Praktiškai tik visiška baimė išgelbėjo mane tą kartą. Ir mes kovėmės be pertraukėlių, bet baimei jos nereikalingos...
Saxum:
Tai reziumuojant tai, ką norėjau šia istorija pasakyt, kad trumpoje kovoje, gal baimės ir nespėsi psjust, bet kai ji užsitempia, tai situacija labai įvairiai gali pakrypt. Ir kas kalba, kad kovos nebūna ilgos, viskas sprendžiasi per kelias sekundes, o jei ilgiau, tai gaidelių ar kokių tę slabakų peštynės, tai dar nėra susidūrę su tokia situacija, su panašaus pajėgumo ir mąstymo priešininku... Nu nebent kažkuris iš karto pereis prie peilių ar granatų...
Dojo:
cia tai geras saxum. :-D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją