nialai, tu toks vaizds, kad esi didelis pesimitas,
As realistas

Ir isko tau toks vaizdas susidare?
nieko niekame nematai gero,
Priesingai - visur sugebu izvelgti kazka gero(kad ir kaip neytikinamai tai skamba

)..Bet priesingai nei kaikurie,as izvelgiu ir ,tai kas yra blogo.
kritikuoti visi mokam, o sukurti sunkokai,
O zvelgti kritiskai ir remtis faktais?Visi mokam py...davot,o kritikuoti moka tikrai nedaugelis(turiu omeny sveikai

)
Saves nepriskiriu nei vieniems nei kitiems..Ir parodykite ,man, kurioje vietoje as sakiau ,kad Lietuviska savigyna yra shudas?

:O
tai navickui pagarba vien uz tai, kad driso kazka pajudinti ir mintis su bendraminciais realizuoti.
Gerbiu tokius zmones ,nepriklausomai nuo to ar jie kazka sukure ar ne.Pagarbos vertos ju pastangos ir islietas prakaitas siekiant tikslo

Kalbu nevien apie kovos menus

nemaciau ir as tos savigynos, tad nei kritikuot, nei girt negaliu.
Tada reiktu ,kad pasireikstu tie kurie mate

Jei tokiu nera ,tada verta uzdaryti tema,nes diskusija vyks svajoniu lygije .
jei esi rimtas kovotojas tai tolerancijos turetum turet kitu stiliu atzvilgiu, kad ir kaip jaustumeisi, simpatija ar antipatija
Isigilinkite i mano posta

O jeigu neskaitete ,tai nesuprantu kam komentuoti

Nejauciu nei simpatijos nei antipatijos ,nes tokio stiliaus nemaciau...Kaip jau sakiau - nieko as nesmerkiau,o kalbejau apie ,tai,kad cia nebus nieko naujo...O ka, tame yra kazkas blogo?BLOGAI ,KAD NIEKAS NIEKO NAUJO NEBESUKURIA,NES VISKAS JAU IR TAIP SUGALVOTA?

IMHO,tai nera blogai - anaiptol...Galima ta pati pateikti kur kas priimtiniau ir praktiskiau,pavyzdziui...

Esu rimtas zmogus..taip ,manau, butu korektiskiau.O tolerancija...hmm..kaip galima smerkti kazka kas neatitinka tavo asmenines nuomones?
Kadangi tema yra lygije - nevidel no bila bi kruta...tai ir kalbejau nevisai konkreciai...
Nesmerkiu jokio kovos meno...o gerb.DOJO,siulyciau jums truputi atidziau skaityti mano mintis(jei skaitote..jusu valia

).Nerasau visiskai pavirsutiniskai ,o ir teiginiu - LT selfdefence blogai ar LT selfdefence COOL,ten nebuvo.Sakau ,kad visur yra ir gero ir blogo,o naujo nieko jau nuo Bruce Lee JKD sukurimo nebuvo(kogero ir anksciau)...Tiesiog viskas deliojama skirtinga tvarka.
p.s.Lonsas,asmeniskai tau

.Nevisai,mane,supratai...As nekalbejau apie texnikos elementus,nes visi smugiai ir blogai gali buti(ir yra)panaudojami.Nesvarbu kokie negrazus ir ispaziuros netexniski(tiesiog naudojami - laiku ir vietoj)...O va,ju naudojimo metodikos,taktika ir strategija,treniruotes.Yra dauk dalyku kuriuos treniruodamasis kovoti vistiek neismoksi..Atmesk sparinga,kovinius texniku variantus,paikai sudeliok treniruociu metodikas,daryk pratimus nezinodamas kam jie reikalingi ir pan.
Tai,tik teorine galimybe ir kalbu apie neefektyvu(bloga)kovos stiliu,kuris neveikia kaip kovos priemone..Sakyciau ,kad kazka panasaus netgi esu mates(tai buvo Jeet Kune Do interpretacija),beje,cia Lietuvoje.
Moderatoriaus pastaba:Nialas, si tema yra apie Lietuviska savigyna ir klausimas buvo uzduotas gan konkretus, o ne apie tai kokiai jusu nuomone stiliu sisteminimo klausimais. Pradzioja jau buvo paprasyta nenukrypti nuo temos, jei tai pasikartos busite ispetas!