AutoriusTema: Savigyna nuo peilio  (Skaityti 94985 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Savigyna nuo peilio
« Atsakyti #405 įjungtas: 2008 Kov 27, 17:43:06 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai kad peili panaudojus abejoju ar gali but kitokios mintys nei apie mentus ar teismus :teisejas:
Tam ,kad kažką panaudoti arba pradėti gintis prieš peilį ,visų pirma reikia turėti atitinkamą psichiką. Žmogus net būdamas vienas sugeba išsigąsti, supanikuoti (išgirsta garsus tamsoje, pamato judančius šešėlius nors iš tikrūjų nieko nėra. Bet jis pastoviai galvoja "o kas jeigu". Tokia jau ta "civilizuota" psichika)... tai ką jau kalbėti apie realų pavojų ,stovint priešais ginkluotą užpuoliką(us). Ypač žinant kokia trapi yra žmogaus gyvybė   :-(   
Beje, čia šnekama apie tai ,kad tik lochai rodo peilius puldami.. kad profi. peilio nepamatysi.. Keli iš jūsų ,pamatę peilį "locho" rankose, išdrįsite priešintis?  ;-)    Aš esu įsitikinęs ,kad dauguma taps aukom vien tik pamatę geležtę savim pasitikinčio gezo rankose. Ir jam visai nereikės nieko pjaustyti   :evil:  Nors ir galėtų...  Peilis yra puiki psichologinio poveikio priemonė ,kai naudojama teisingai. Peilis gali padėti sulyginti jėgas ir suteikti pasitikėjimo savimi.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #406 įjungtas: 2008 Kov 27, 17:44:06 pm »
Peilis yra puiki psichologinio poveikio priemonė ,kai naudojama teisingai. Peilis gali padėti sulyginti jėgas ir suteikti pasitikėjimo savimi.
Nuo čia plačiau prašom  :chmm:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #407 įjungtas: 2008 Kov 27, 17:52:55 pm »
Nuo čia plačiau prašom  :chmm:
O patys pamąstyt nenorim?   :angel:    Jeigu aš apgalvotai ir laiku parodysiu ginklą (ne kovos įkarštyje ,jau gavęs į dūdą ,o prieš..), didelė tikimybė ,kad kovos išvengsiu. Ar tu būdama užpuoliko vietoje rizikuosi nukraujuot dėl mano piniginės? (kurioje neaišku ar kas gero yra  :rolleyes: ). Ginklas mano rankoje ir įtikinamas tonas ,parodo kad aš nesu auka. Su manim teks "terliotis" ir be to galima pačiam nukentėt. Tad daug papraščiau yra pasieškoti kitos aukos. Žinoma tai nėra absoliutu (todėl ir rašiau ,kad "GALI PADĖTI"). Visada yra tikimybė užsirauti ant psicho ,kuris norės tave išbandyt.   :nezino:    Čia vat ir tinka prie temos "konflikto pavertimas diskusija", ginklas gali padėti ;)   Žinau realių variantų ,kai tam gatvėje padėjo.... atsuktuvas rankoje ir grėsmingas tonas  :rolleyes:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #408 įjungtas: 2008 Kov 27, 18:26:50 pm »
O patys pamąstyt nenorim?   :angel:   
Pati tai pamąstau, ačiū, buvo įdomu, ar ten tamstos skambi frazė, ar kas daugiau už jos slypi :P Malonu, kad daugiau  :handshake:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #409 įjungtas: 2008 Kov 27, 18:36:58 pm »
O patys pamąstyt nenorim?   :angel:    Jeigu aš apgalvotai ir laiku parodysiu ginklą (ne kovos įkarštyje ,jau gavęs į dūdą ,o prieš..), didelė tikimybė ,kad kovos išvengsiu. Ar tu būdama užpuoliko vietoje rizikuosi nukraujuot dėl mano piniginės? (kurioje neaišku ar kas gero yra  :rolleyes: ). Ginklas mano rankoje ir įtikinamas tonas ,parodo kad aš nesu auka. Su manim teks "terliotis" ir be to galima pačiam nukentėt. Tad daug papraščiau yra pasieškoti kitos aukos. Žinoma tai nėra absoliutu (todėl ir rašiau ,kad "GALI PADĖTI"). Visada yra tikimybė užsirauti ant psicho ,kuris norės tave išbandyt.   :nezino:    Čia vat ir tinka prie temos "konflikto pavertimas diskusija", ginklas gali padėti ;)   Žinau realių variantų ,kai tam gatvėje padėjo.... atsuktuvas rankoje ir grėsmingas tonas  :rolleyes:
Apskritai paėmus šis Nialo postas labiau tiktų prie temos "Ginklas savigynai".
O jei apie posto turinį, tai čia yra dvi problemos. Pirmoji yra ta, kad tu atskleidi potencialiam užpuolikui savo kozirius ir tokiu būdu rizikuoji gauti klastingą smūgį į galvą iš už nugaros geležiniu ar mediniu daiktu, ar stikliniu buteliu. Antroji problema ta, kad peilio ar panašaus į peilį daikto vieša demonstracija nesunkiai gali būti palaikyta tyčiniu užpuolimu grasinant peiliu ir gresia labai dideliais nemalonumais policijoje.
« Paskutinis taisymas: 2008 Kov 27, 18:49:26 pm nuo Augustas »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #409 įjungtas: 2008 Kov 27, 18:36:58 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #410 įjungtas: 2008 Kov 27, 19:23:21 pm »
Apskritai paėmus šis Nialo postas labiau tiktų prie temos "Ginklas savigynai".
Jei "kapstyti giliau", tai mano postui vieta yra būtent čia ;)     
Savigynos nuo peilio reikia mokytis lavinant smegeninę ,o ne atkalinėjant kombinaciją "smūgis iš viršaus ,tada age uke + gyaku zuki"     :evil:

Pirmoji yra ta, kad tu atskleidi potencialiam užpuolikui savo kozirius ir tokiu būdu rizikuoji gauti klastingą smūgį į galvą iš už nugaros geležiniu ar mediniu daiktu, ar stikliniu buteliu.
Ne vienas jau yra gavęs iš už nugaros ir be mano patarimų   :luztu:     Gatviniai patys viską puikiai žino ir be forumų, ko negalima pasakyti apie daugumą pavyzdingų piliečių   :-(      O forume ir taip yra pilna gerų patarimų "gangams"   :angel:

Antroji problema ta, kad peilio ar panašaus į peilį daikto vieša demonstracija nesunkiai gali būti palaikyta tyčiniu užpuolimu grasinant peiliu ir gresia labai dideliais nemalonumais policijoje.
     :-]         Davimas į snukį užpuolikui irgi gali būti palaikytas užpuolimu.

O šeip.. kiekvienam savo. Mano minėtoj situacijoj žmogus apsigynė nuo trijų užpuolikų ,nes išsitraukė didelį atsuktuvą ir mandagiai paklausė "niu, tai kuriam pirmam žarnas paleist?   :E  ". To pasekoje chebra tesugebėjo išlement  "bachūras, afigiel?   :bijo:  ". Tuo konfliktas ir užsibaigė.  :D    O galėjo viskas baigtis ir kitaip.   :nezino:
« Paskutinis taisymas: 2008 Kov 27, 19:34:50 pm nuo Nialas »

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #411 įjungtas: 2008 Kov 27, 19:29:51 pm »
Antroji problema ta, kad peilio ar panašaus į peilį daikto vieša demonstracija nesunkiai gali būti palaikyta tyčiniu užpuolimu grasinant peiliu

...O tai yra ir "slapta demonstracija" beigi "netyčinis užpuolimas"?   :oho:

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #412 įjungtas: 2008 Kov 27, 19:51:11 pm »
Jei "kapstyti giliau", tai mano postui vieta yra būtent čia ;)     
Savigynos nuo peilio reikia mokytis lavinant smegeninę ,o ne atkalinėjant kombinaciją "smūgis iš viršaus ,tada age uke + gyaku zuki"     :evil:

Ne vienas jau yra gavęs iš už nugaros ir be mano patarimų   :luztu:     Gatviniai patys viską puikiai žino ir be forumų, ko negalima pasakyti apie daugumą pavyzdingų piliečių   :-(      O forume ir taip yra pilna gerų patarimų "gangams"   :angel:

:-]         Davimas į snukį užpuolikui irgi gali būti palaikytas užpuolimu.

O šeip.. kiekvienam savo. Mano minėtoj situacijoj žmogus apsigynė nuo trijų užpuolikų ,nes išsitraukė didelį atsuktuvą ir mandagiai paklausė "niu, tai kuriam pirmam žarnas paleist?   :E  ". To pasekoje chebra tesugebėjo išlement  "bachūras, afigiel?   :bijo:  ". Tuo konfliktas ir užsibaigė.  :D    O galėjo viskas baigtis ir kitaip.   :nezino:
Aš manau, kad tas žmogus padarė taktinę klaidą, parodydamas atsuktuvą. Jei chebra būtų visgi nusprendusi užpulti tą žmogų, tai jam jau ko gero būtų baigęsi labai prastai.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #413 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:00:24 pm »
Kokią klaidą? Žmogus tvarkingas ir mandagus - norėjo panages pasikrapštyt, kad gražiau atrodytų, pakalbino bendrapiliečius... Tai ką jam, tava nuomone, reikėjo daryt?  :nezino:

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #414 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:08:09 pm »
Kokią klaidą? Žmogus tvarkingas ir mandagus - norėjo panages pasikrapštyt, kad gražiau atrodytų, pakalbino bendrapiliečius... Tai ką jam, tava nuomone, reikėjo daryt?  :nezino:
Atsakymą parašysiu temoje "Ginklas savigynai"

« Atsakyti #414 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:08:09 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #415 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:27:14 pm »
Aš manau, kad tas žmogus padarė taktinę klaidą, parodydamas atsuktuvą. Jei chebra būtų visgi nusprendusi užpulti tą žmogų, tai jam jau ko gero būtų baigęsi labai prastai.
Bliamba, kaip mane knisa visokie teoriniai po laiko "Jeigu būtų, tai būtų baigęsi prastai". Baigėsi gerai. Kaip vienam prieš tris - labai gerai. Засек?

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #416 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:33:01 pm »
Citata iš: stripulis link=topic=723.msg43620#msg43620 date=1206
 Baigėsi gerai. Kaip vienam prieš tris - labai gerai. Засек?
[/quote
Ačiū dievui, taip. Bet tai nereiškia, kad nieks nemato padarytos klaidos ir negali pasimokyti iš jos.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #417 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:39:11 pm »
[quote author=stripulis link=topic=723.msg43620#msg43620 date=1206
 Baigėsi gerai. Kaip vienam prieš tris - labai gerai. Засек?

Ačiū dievui, taip. Bet tai nereiškia, kad nieks nemato padarytos klaidos ir negali pasimokyti iš jos.
Ne, nusižudysiu vietoj. Kaip tu siūlei išspręst šią žavią situaciją? Tavo kišenėj atsuktuvas, tu vienas prieš tris. Ką darai? Išlauki, kol jie tave užpuls, ir tada a)mėšlungiškai bandai ištraukti atsuktuvą, kas natūraliai nebepavyksta geriausiu atveju, tada tave tik suspardo, b) mėšlungiškai bandai ištraukti atsuktuvą, tas, deja, tau pavyksta, tu, deja, kažkam paleidi žarnas, ir, deja, užpuolikai pirmi paduoda pareiškimą, kad tu su atsuktuvu juos užpuolei, ir sėdi į kaliūzę?
Šitaip reikėjo?
NEBUVO ten jokios klaidos, viskas padaryta maksimaliai teisingai, na, šiek tiek ir pasisekė, kad užpuolikai nebuvo apsinarkošinę ir suvokė, kad gali jiems baigtis blogai. Bet prieš narkomanus - kitos dainos ir ne apie tai šnekam.

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #418 įjungtas: 2008 Kov 27, 20:44:56 pm »
Ne, nusižudysiu vietoj. Kaip tu siūlei išspręst šią žavią situaciją? Tavo kišenėj atsuktuvas, tu vienas prieš tris. Ką darai? Išlauki, kol jie tave užpuls, ir tada a)mėšlungiškai bandai ištraukti atsuktuvą, kas natūraliai nebepavyksta geriausiu atveju, tada tave tik suspardo, b) mėšlungiškai bandai ištraukti atsuktuvą, tas, deja, tau pavyksta, tu, deja, kažkam paleidi žarnas, ir, deja, užpuolikai pirmi paduoda pareiškimą, kad tu su atsuktuvu juos užpuolei, ir sėdi į kaliūzę?
Šitaip reikėjo?
NEBUVO ten jokios klaidos, viskas padaryta maksimaliai teisingai, na, šiek tiek ir pasisekė, kad užpuolikai nebuvo apsinarkošinę ir suvokė, kad gali jiems baigtis blogai. Bet prieš narkomanus - kitos dainos ir ne apie tai šnekam.
Apie tai geriau pasiginčykim temoj "Ginklas savigynai".

Atsijungęs wolvesTM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 406
  • Muay Thai fighting style!

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #419 įjungtas: 2008 Kov 27, 21:06:03 pm »

Tokiu panasiu atveju su psichais kelis zinau - vienas is ju, senis biski pageres, protu nepasizymintys, sugalvojo su suniu(pitbuliu) pasitikrint :bijo: rezultate - sou seniui taip ranka sutarse, kad ten nedaug truktu kad jis nukruojuotu. Visa ranka ismesinejo.
Dar vienas atvejis kai bahurelis pasiule mano pazystamui, kuris su pitbuliu lauke vaiksciojo, issitraukes styra kiaulem skerst, karoce sako noreciau pasibadyt su tavo suniu kuris kuri paimtu, nesveikas :galva1:
Kuprotą tik grabas ištiesins.

« Atsakyti #419 įjungtas: 2008 Kov 27, 21:06:03 pm »