O iki galvos per "peilinį barjerą" kaip prašoksi? 
"Peillinis barjeras" tai daugiau psichologini savoka. Mano atveju tai netgi to barjero ir nebuvo. Viskas vyko taip greitai, kad netgi issigasti nesuspejau. Spejau tik pastebeti, kad kazkas bego ant manes ir daro smugi su ranka i pilva i sono. As tik pasitraukiau i sona kad kad jis nepataikyt ir tuo metu mano ranka pati kazkaip tai automatiskai padarew kabli i galva. As tik isgirdau kad nukrito kaz kos metalinis daiktas. Paziurejau..- atsuktuvas ir dar pagalvojau ...atsuktuvas

blia jis gi galejo mane pradurti ..ir mane tokia baime apieme, kad taip dejau i kojos...
o del "peilinio barjero" (jeigu tave kazkas gasdino su peiliu !!!) jeigu moki daryti smugiu be užsimojimu, algoritmas gana paprastas prilaikai ranka su peiliu ir i galva arba dar kurnors. Viskas vyksta labai greitai. 1-2 sek. Bet tavo smugiai turi buti uztikrinti.
Mums SEK darbotojai demontravo kaip jie dirbo pries peili. Kuris atakoja su peiliu uzdeda ant galvos motociklinko apsaugini salma. Kitas turi apsaugines pirstines i dirbo pilno kontaktu i galva, taip, kad po 5 min. zmogus pats negali nuimti salma