Aš taip neapkenčiu Sappo apgailėtino kovos stiliaus, kad noriu, kad bet kuris japonas prieš jį laimėtų (labai džiūgavau, kai Kazayuki Fujita prieš jį laimėjo K-1 ringe ir tai lėmė NJPW sprendimą vacatinti IWGP titulą, kurį tuo metu nešiojo Sappas). Sappas žmogus, kuris neturi normalių sugebėjimų nei MMA nei pro-wrestlingo srityje, remiasi vien tik savo fizine jėga ir mase bei užsitikrina populiarumą show elementais, jam vieta - WWE (kur būtent tokių tik ir tereikia). Tai turbūt vienintelis profesonalus imtyninkas, kurio pergalių kovų be taisyklių ringuose aš netrokštu (na, jei kautusi su brazilu kokiu, sirgčiau už jį, nes čia jau kitas principas galioja - kai kurie brazilai niekina dažnai pro-wrestlingą, o to pakęsti aš negaliu).
The Predator perėjimas beveik full-time į K-1 nemažas praradimas pro-wrestlingui

. Priežastys kodėl jį samdo K-1 ir moka jam daugiau nei pro-wrestlinge (tai jau tikrai, kitaip jis ten neeitų) taip pat daugiau show elementų lygyje - jis gauruotas, baisiai atrodantis, žiūrovams nostalgija prisiminus Bruiser Brody (prieš maždaug 15 metų nužudytas legendinis AJPW wrestleris, turbūt geriausias brawling stiliaus wrestleris + kapitalus beprotis (dėl to ir nužudytas, beje) )