Visa kita > Klubai
Kovų menų treniruotės Kaune
Karlas:
Sveiki, forumiečiai.
Prašau parekomenduokit klubus Kaune ir pasidalinkit žiniom, kur tikrai neiti. Nėra labai svarbu kokio kovos meno, kadangi man visi stiliai patinka, paskui atsirinkčiau. Prioritetas yra trenerių patirtis ir dėmesys mokiniams. Labai būsiu dėkingas už pagalbą :-)
Rimbas:
Patikrink klubų Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti. Jei nerasi čia, teks konkrečiau parašyt, ko nori iš gyvenimo.
Karlas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPatikrink klubų Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti. Jei nerasi čia, teks konkrečiau parašyt, ko nori iš gyvenimo.
--- Baigti citatą ---
Sveikas. Platųjį klubų katalogą žiūrėjęs ne kartą, bet žiūrėdamas į klubų katalogą tai ir gali matyt tik klubų katalogą :nezino: . Šiaip suprantu, kad nėra blogų klubų ir panašiai, bet vistiek, praktikuojamas kovos menas nors svarbu, bet visko nepasako. Rūpi ir pakankamai dėmesingas, įsijautęs savo mene treneris. Vieną klubą jau esu patikrinęs, eisiu pažiūrėt ir kitų, kaip ten viskas vyksta. Bet, be abejo, būtų dar paprasčiau, jeigu kas parekomenduotų, kur tikrai verta eit. Kartais išgirst yra ne ką mažiau gerai ar net geriau negu pamatyt, nes kalba patyrę.
arthur888:
Kartą man Gintaras Švenčionis davė labai gerą patarimą, sakydamas:
- Visiškai nesvarbu ką lankai, svarbiausia pas ką. O tikrų meistrų, atsidavusių savo darbui, Lietuvoje - vienetai.
Vietoje tavės eičiau pas tuos meistrus/trenerius/instruktorius kurie ne tik kažkada užėmė prizines vietas, bet ir aktyviai praktikuojasi ne tik už Lietuvos, bet ir už Europos ribų, o tokių LT gaila, bet vienetai.
Danny:
Jo jo, tikrų meistrų Lietuvoje (ir pasaulyje)mažai. Na jų ir negali būti daug, nes meistrystei reikia laiko ir pasišventimo. Užtat visada bus žmonių, kurie lakstys ieškodami patarimų, stebuklingų sistemų ir super meistrų. Aš tik noriu tokiems palinkėti sekmės ir priminti, kad ieškant bėga laikas, kurį galima praleisti treniruotėse. Gal ir ne pas patį geriausią meistrą, bet ir ne ant sofkutės su kompu ar teliku. :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją