Visa kita > Klubai

Kovų menų treniruotės Kaune

<< < (2/2)

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKartą man Gintaras Švenčionis davė labai gerą patarimą, sakydamas:

- Visiškai nesvarbu ką lankai, svarbiausia pas ką. O tikrų meistrų, atsidavusių savo darbui, Lietuvoje - vienetai.

Vietoje tavės eičiau pas tuos meistrus/trenerius/instruktorius kurie ne tik kažkada užėmė prizines vietas, bet ir aktyviai praktikuojasi ne tik už Lietuvos, bet ir už Europos ribų, o tokių LT gaila, bet vienetai.

--- Baigti citatą ---
Nueik pas Dainių Libnicką į treniruotes. Prie Mojo jis sportuoja. Jei nepatiks - sportas ne tavo ;)

Karlas:
Ačiū kiekvienam už patarimus. Visi esat teisūs, neturiu ką ir pridurti. Pasitikrinsiu savo probleminę nugarą ir pasikonsultuosiu kiek mano fizinės galimybės siekia, jeigu viskas bus gerai, galėsiu tęst paieškas.

Danny:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAčiū kiekvienam už patarimus. Visi esat teisūs, neturiu ką ir pridurti. Pasitikrinsiu savo probleminę nugarą ir pasikonsultuosiu kiek mano fizinės galimybės siekia, jeigu viskas bus gerai, galėsiu tęst paieškas.

--- Baigti citatą ---

:D jo va čia tai tikrai nuoširdu! Ne "eisiu sportuoti", o "tęsiu paieškas"! Sėkmės, nepasenk ieškodamas!

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją