Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Pilvo raumenų grūdinimas
EzysGazuotas:
per sokdyne sokineji?
NePrabas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiper sokdyne sokineji?
--- Baigti citatą ---
Nešokinėju,bet reikės nusipirkti. Sunkiai sekasi šokinėti,bet bus į nauda.
siamas:
Registruotis arba PrisijungtiNešokinėju,bet reikės nusipirkti. Sunkiai sekasi šokinėti,bet bus į nauda.
--- Baigti citatą ---
Nu aš manau kad ir turėtų sunkiai sektis šokinėti jei dar nenusipirkes :kikena:
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiBijau čia berašyti,po "meistro" ar "apymeistrio" rimtesnio patarimo.. Apart technikos mokymosi kokius pratimus galiu daryti ? Pats sportuoju su svoriais. Daugiau bazinius pratimus.
Prie viso šito bėgiojimai, tempimai,atsispaudimai suplojant,ant krumpliu atsispaudimai..
Kokius dar galėčiau daryti pratimus,tokius kur atlieka karatistai,imtyninkai ar kiti smūginio sporto atstovai ?
Ačiū.
--- Baigti citatą ---
Meistrai, apymeistriai, pameistriai čia ne prie ko. Čia mano patirtis, o tamsta turi progą mokintis iš kitų klaidų, idant pačiam jų nekartoti. Pats kažkada maniau, kad moku smūgiuoti, lankiau Wing Tsun. WT gal ir mokėjau smūgiuoti taip, kaip to reikalauja WT kanonai. Bet vat užėjus pas Sakalą į boksą po kelių greitukų :punch: tiesiai per veidą supratau, kad nelabai ką moku pagal bokso kanonus. Ir po to dar ilgai mane taisė, kad smūgiuoju ne taip. O išmokus smūgiuoti "ne taip", labai sunku atsistatyti ir dirbti taip, kaip priklauso. Juk visada bus niuansų, kurių tu nematysi, o treneris tai pastebės iš karto. O vat jau kai išmoksti smūgiuoti taip, kaip to reikalauja pasirinkta šaka, tada jau gali ir apie povandeninius smūgiavimus pagalvot, nes kas iš to, kad kažką ten tabaluoji, jei tai ne taip?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją