Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Kompleksiškas pasiruošimas

<< < (4/5) > >>

Indėnas:
prisiperka žmonės agregatų, o paskui dauguma realiai nenaudoja , o jei ir užsideda bėgdami kartais - tai dar nereiškia, kad naudoja - nes nežino/nesidomi kokias išvadas daryti ir kaip reaguot į "agregato" rodomus skaičius. Nekalbu apie tai, kad dauguma pirkusių tikriausiai net nebėgioja/nesportuoja ilgiau kaip tris mėn. Bet jei ką  tai aš už - pirkit  -  turim tų "agregatų" , yra ir tokių kuriems nereikia diržo Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

senamadis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBūtent ir reikia su visokiais agregatais matuoti. Kai gali kompiuterio ekrane grafiškai matyti kaip kito tavo pulsas visos treniruotės metu, gali kur kas optimaliau reguliuoti krūvį. Vesdamas ilgalaikę statistiką, gali stebėti savo treniruočių procesą, rasti kas įtakoja vienokius ar kitokius kitimus.

--- Baigti citatą ---

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Ar to negali pvz su tokiu laikrodžiu (bet kuriuo)? Išsikelti duomenų? Ir klausimas, ar norint pasiekti 3 km., per 13 minučių negalima apsieiti be to? 5% paklaidos manęs nedomina, nesiorientuoju į profesionalų sportą.

Mačiau, kad Rimbas rimtai pasisakęs yra ties bėgiojimu, viliuosi jo sulaukti temoje.

senamadis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiprisiperka žmonės agregatų, o paskui dauguma realiai nenaudoja , o jei ir užsideda bėgdami kartais - tai dar nereiškia, kad naudoja - nes nežino/nesidomi kokias išvadas daryti ir kaip reaguot į "agregato" rodomus skaičius. Nekalbu apie tai, kad dauguma pirkusių tikriausiai net nebėgioja/nesportuoja ilgiau kaip tris mėn. Bet jei ką  tai aš už - pirkit  -  turim tų "agregatų" , yra ir tokių kuriems nereikia diržo Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

Postas pilna tinka man - "tūlas" bėgikas. :book1:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Ar to negali pvz su tokiu laikrodžiu (bet kuriuo)? Išsikelti duomenų? Ir klausimas, ar norint pasiekti 3 km., per 13 minučių negalima apsieiti be to? 5% paklaidos manęs nedomina, nesiorientuoju į profesionalų sportą.

Mačiau, kad Rimbas rimtai pasisakęs yra ties bėgiojimu, viliuosi jo sulaukti temoje.

--- Baigti citatą ---

A tamsta šiaip bagotas, ar tik eurines kainas litinėmis palaikei? Geriau jau pas Indėną

senamadis:
Šiaip pirma pažiūrėjau akcijinį ir eurinėm į vagnorkes paverčiau, kaip vėliau supratau  :kikena:

Bet, vis tik jei pirkčiau tokį prietaisą, tai arba per skelbimus arba jau kurį nors iš tų. Mano moto: neuždirbu tiek daug, jog galėčiau sau leisti pirkti pigius daiktus. So.  :senis:

Vis tik tamstos, galbūt konkrečių pastebėjimų ir patirties - išminties (geriausia savos  :luztu:) pažersit?

Ne to iš Jūsų tikėjausi  :kraujas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją