Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Pradėjimas lankyti boksą.
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, man yra 14 metų, noriu pradėti lankyti boksą. ūgis 175cm, svoris 52kg, tačiau niekaip nedrįstu, nes esu gan silpnas, sunkiai darau prisitraukimus, kaip manot, ar vertėtų pradžioj kažkiek sustiprėti ir tada lankyt, ar iš karto eiti? Labai noriu pradėt, tik bijau kad nebūsiu pasiruošęs, ypač jei duos sunkius krūvius..
--- Baigti citatą ---
Tokia tradicija, kad atsiradus atitinkamai žinutei forume adeptas niekada taip ir nepradeda realiai sportuoti.
Norėčiau šį kartą klysti... :D
Indėnas:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, man yra 14 metų, noriu pradėti lankyti boksą. ūgis 175cm, svoris 52kg, tačiau niekaip nedrįstu, nes esu gan silpnas, sunkiai darau prisitraukimus, kaip manot, ar vertėtų pradžioj kažkiek sustiprėti ir tada lankyt, ar iš karto eiti? Labai noriu pradėt, tik bijau kad nebūsiu pasiruošęs, ypač jei duos sunkius krūvius..
--- Baigti citatą ---
manau, kad absoliuti dauguma mergaičių pradedančių lankyti boksą ar pan. - būna silpnesnės už tave. Pradėti lankyti - fizinis stiprumas nebūtinas, lankysi treniruotes ir fizinė jėga atsiras - tam ir treniruotės.
jizzy:
Registruotis arba Prisijungtimanau, kad absoliuti dauguma mergaičių pradedančių lankyti boksą ar pan. - būna silpnesnės už tave. Pradėti lankyti - fizinis stiprumas nebūtinas, lankysi treniruotes ir fizinė jėga atsiras - tam ir treniruotės.
--- Baigti citatą ---
apsimesiu, kad supratau. :luztu:
pirmadienį eisiu į pirmąją treniruotę, šią savaitę kaip tyčia temperatūra sukilo, ir nuplaukė planai..
INFORMUOSIU KAIP SEKĖSI :icon_bat:
smagu, kad tokia draugiška bendruomenė :)
senamadis:
Registruotis arba PrisijungtiTokia tradicija, kad atsiradus atitinkamai žinutei forume adeptas niekada taip ir nepradeda realiai sportuoti.
Norėčiau šį kartą klysti... :D
--- Baigti citatą ---
Pastebėjimas vertas dėmesio. Įskaitant paskutinio posto datą.
Tačiau manau, kad iki pilnos įžvalgos, trūksta sprendimo.
Ką daryti, kad žmogų pritraukti ir paskatinti sportuoti? (apsieikim be replikų "už ausų neištrauksi" ir pan. - tiesiog neoriginalu)
Kaip elgtis, jei jis vis atidėlioja?
Jei žmogus nesugeba peržengti tos ribos, kai tai tampa malonumu? (pavyzdį turim)
Levas:
Nieko.
Jei pats žmogus nejaučia, kad jam reikia ir t.t., tai nieko ir nepadarysi. Nebent žmogui 3-7 metai.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją