Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Perejimas i kita bokso svorio kategorija

<< < (3/5) > >>

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijis mažų vaikų už klausimus į PM nevalgo  :bijo:. Bent jau iki šiol... Ir šiaip, ką treneriukas sako?

--- Baigti citatą ---
Khe khe... Čia gerai.

Dėl to svorio tai galiu pasakyt tiek, kad man jis priaugo ne dėl to, kad to siekiau, bet kaip išdava treniruočių. Gal ne tiek, kiek temos autoriui norisi, bet netoli.
Reikia sutart, kad kiekvieno organizmas į tokias baikas kaip krosfitas reaguoja skirtingai, tačia bendra tendencija yra ta, kad svorio (lieso) daugmaž priauga visi. Papildų jokių nevartojau, nebent amino rūgštis priskirsim papildam.
Kas dėl greičio dingusio, kur rašiau anksčiau, tai panašu kad proble buvo labai žemiška - per daug treniruočių ir per mažai poilsio. Įsiklausiau, ką patarė publika čia ir viskas rodos susitvarkė (dar reiks išbandyt su greitais velniais kokiais).

Bendrai tariant, krosfitą išbandyt nebus bloga praktika, ypač kai jis siūlo visą spektrą treniruočių - ne tik sunkumų kilnojimą, bet ir kardio, greitį, net ir koordinaciją kartais. Nori pabandyt kartu - susirašom per PM

simonas:
Rimbas - Aciu uz nuomone, krosfita daznai pats darau treniruotese, taciau manau truksta paciu stangu su didesniais svoriais, kad ir kelis kartus per savaite.. O ka manot apie bokso ir sporto klubo treniruotes vartojant proteina? Kaip reaguotu organizmas vartojant proteina ir aktyviai boksuojantis, nes kiek zinau, tai proteinas mases duoda geriausius rezultatus, kai sportuojama retai ir su maximaliais svoriais. Pasiulykit visi ka galvojat patys:) Rimbas, o del treniruociu kartu, parasysiu kai atsiras laiko truputi daugiau!:))

EzysGazuotas:
A kiek tamstai metų? Man iki vedybų svoris visiškai neaugo, iki lemputės, kad proteiną vartojau ar valgiau už tris... Ir kaip pas tamsta su mityba? Ar pakankamai valgai? Koks racionas?

simonas:
18metu. Valgau normaliai, siaip dabar stengiuos 4-6 kartus valgyt per diena, galvoju prijungti proteina,reikia svorio. Pasiulykit kazka be krosfito, bukit diedai:D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti18metu. Valgau normaliai, siaip dabar stengiuos 4-6 kartus valgyt per diena, galvoju prijungti proteina,reikia svorio. Pasiulykit kazka be krosfito, bukit diedai:D

--- Baigti citatą ---

Vis teik nesuprantu noro pereiti i kitą kategoriją.
Tiesa, aš kažkada, kai dar užsiiminėjau boksu, irgi labai norėjau... Į mažesnę.... :D Sverti 94-95 Kg - konkretus gaidys :) Savo klube priešininkų nėra, o kai tik iš kitur atveža "draugiškam susitikimui" (niekada to termino nemėgau  :kikena:), taip žiūrėk kokie 110-130 Kg godzilos :) Ir toje pačioje svorio kategorijoje, škia....

Mano giliu įsitikinimu, be konkretaus "maisto sportininkams", t.y. chemijos 10 kg svorio tu greičiau kaip per porą-trejetą metų nepriaugsi. Nebent natūraliai turėtų padidėti ryšium su tuo, kad tavo kūnas dar formuojasi. Chemijos nerekomenduoju jokiu būdu. Negadink sau gyvenimo.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją