Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Perejimas i kita bokso svorio kategorija
simonas:
Sveiki,
labai reikia jusu nuomones ir patarimu.
Taigi, per ateinancius visus metus, reiketu pereiti is Vidutinio svorio i pussunki svori, t.y is 75kg i 81kg+, labai noreciau isgirsti jusu nuomone, kaip tai padaryti neprarandant greicio, technikos ir nestabdant bokso treniruociu. Kaip zinau, tai sporto klubuose, kilnojant svarmenis labai sulietet galima, kaip to isvengt ir kaip suderinti boksa su sporto klubu? Reiktu priaugti mazdaug 10kg. Patarkit ir nesmerkit :)
EzysGazuotas:
ech... kad man tavo problemas... o jei rimtai, gal pabandyk crossfit'ą? Rimbo pasiklausk, jis svorio (gryno) priaugo, bet kiek greitis krito (jis sakė), bet jei neužleisi bokso, neturėtų kristi...
simonas:
Tikekimes gal pats apsireiks jis cia, noriu isgirsti keliu zmoniu nuomones. Bet aciu uz patarima!
baramui fighter:
Aš gal ir ne boksininkas, bet retorinį klausima vistiek turiu? :-)
Kam tau viso to reikia? Aš link to suku, ar tau atrodo, kad sunkesnėse svorio kategorijose varžybose lengviau bus? Faktas, kad sunkesnis būsi, bet stovėsi su tokiais pat sunkesniais. :)
Dar klausimas, kiek metų tu varžybose jau dalyvauji?
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš gal ir ne boksininkas, bet retorinį klausima vistiek turiu? :-)
Kam tau viso to reikia? Aš link to suku, ar tau atrodo, kad sunkesnėse svorio kategorijose varžybose lengviau bus? Faktas, kad sunkesnis būsi, bet stovėsi su tokiais pat sunkesniais. :)
Dar klausimas, kiek metų tu varžybose jau dalyvauji?
--- Baigti citatą ---
Nu čia jau ne mums spręsti, kam jam tas sunkesnis svoris. Gal jau visus įveikė savo kategorijoje ir ieško naujų įspūdžių, gal šiaip...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją