nžn ar gerai supratau klausimą, na bet tema gan aktuali nes ir pačiam tenka derint smūginį sportą bei kačialkę

tik čia tokia plati tema kad sunku sudėlioti viską...sutinku su arimanų, prasitampymas labai svarbu, asmeniškai pratampau kiekvieną raumenų grupę ja atidirbęs, nes susikausto ne vien pečiai, o visos raumenų grupės jai gerai pradirbi. Asmenine mano nuomone derinant kovinį sportą su kačialke reikia nusistatyt prioritetą, daugumai mūsų tai būtent kovinis sportas, todėl reikia turėt omeny kad kačialkė tik kaip pagalbinė priemonė (lygiagrečiai šie dalykai tikrai nedera). Mano pagrindinė mintis būtų, kad nereikia kačelkėj prisirišt prie kažkokios programos...aišku čia tik mano ginčytina nuomonė ir patirtis. Taigi manau 2jų treniruočių per savaitę kačelkei pilnai užtenka, mano atveju 1d.: krutinė, pečiai, tricepsas (stumiamieji raumenys) 2d.: nugara, bicepsai, ir kojos (labiau traukiamieji raumenys). Taigi kaip ir minėjau pagal šias raumenų grupes beveik kiekvieną dieną atliekam vis kitus pratimus su skirtingais pakartojimų skaičiais bei atlikimo technika. O visa tai priklauso nuo tikslų siekiamu koviniam sporte, tarkim jai šia savaite dirbam greičiui tai būtų nelogiška kačelkėje dirbt jėgai ar masei...jai trefkėse dirbam ištvermei tas dienas tai ir kačekėje dirbam ištvermei...manau logiška. Na manau čia viskas daug maž aišku...Dar patarčiau palengvinti kačelkės krūvį, nes ant tatamio ar ringe tikrai niekam nesvarbu kiek štangos spaudi ir panašiai, bet jai šnekama apie sunkią treniruotę tai manau sunki treniruotė ta kuriai atidavei visas jėgas

Taigi apibendrinant mano nuomonė, kad papildomai dirbant kačialkėje reikia nebijot pasitelkti fantaziją

ot prirašiau