0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Na va kai jūs normaliai pradėjot šnekėt tada noriu dar paklausti...Panevėžyje nėra jokio mišrių kovų klubo, gal galima lankyti tarkim Muay Thai ir Judistu ar kaip ten rašosi? O tada bandyti maištyi , bet vėl gi kur ir kaip maišyti? Vėl eiti į rūsį ir parodijuoti kovos menus?
Dziudo yra.
Žinau kad yra, bet galvoji kaip maišyti?
susimasys eigoj, pradziai pradek. baze susideliosi. o po to su chebra jau ant to galesi megintis ir maisyt. po biski, viska is eiles. protas aisku nori iskart rembo tapti, bet tu po biski - pasimegauk mokymosi procesu ir tobulejimu pamatysi, eigoj daug klausimu atkris
*** būtų *** eiti į MMA, bet nusipirkau aš boxo pirštines, nes su draugais pats treniravaus, galėjau MMA pirkt ir MMA lankyt. Bet, kad Plungėj gyvenu. Čia tokių deficitas.
Aš tavo vietoje jau kraučiausi daiktus ir eičiau į mišką... Neduok Die, Radiatorių sutiksi...MMA: Plungės riteris, aka MMA Kight Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Šis netinka?
Plungėj Marius Mažulis treniruoja. Klube "Plungės riteris". Jau kur kur, bet Plungėj tikrai nereiktų skųstis, ten yra ir kur treniruotis, ir plius Marius yra pagrindinis MMA vadybininkas Lietuvoje. bet kuris normalesnis kovotojas gali išvažiuot į užsienį kaltis, arba pas mus "Realiose kovose" O Radiatorius tai kažkaip atitolo nuo MMA sporto, man regis
Arba dar girdėjau, kad į užsienį dbr išvares...
Nu jo buvau vasarai išvykes į užsieny prie Gedimino pilies