Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
problemos del akiu
kitana:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti,o jeigu manot kad cia nuo geimu, tai tikrai ne nuo ju. geiminu visa gyvenima ir man pirma karta taip.
--- Baigti citatą ---
ir ka gi mes geiminam? :aggressive:
coffeedrinker:
Registruotis arba Prisijungtiir ka gi mes geiminam? :aggressive:
--- Baigti citatą ---
neseniai baigiau serious sam first ir second encounter HD, ant hard perejau. bet daugiausiai dabar esu uzsiemes vienu mmorpg, nuo kurio esu priklausomas jau eee.. 4 metus su pertraukom. vis bandau mesti, metu, bet vel uzeina noras ir sugriztu. tiksliau esu priklausomas bent nuo dvieju mmorpg, bet juos periodiskai vis metu (del SP geimu, arba vardan intensyvesniu rl treneruociu periodu) po to vel sugriztu ir taip metausi tai ant vieno tai ant kito. aisku dabar rinka pilna nauju geru mmoskiu, bet bijau pradet su naujais, nes vel nebus laiko miegot. o per tris sokinet irgi ne variantas. nu zodziu, realiai tai nieko gero is tu mmorpg, dar jie ir pinigu kartais nusinesha, bet be ju irgi nieko gero. bet dabar i savo pirmaji vel isigilines esu, levelis ten jau toks, kad sunku toliau kelt ,bet kai ten tiek visko investuota, tai negaliu visko mest ir iseiti i amzina offline. paprastai aisku tiek laiko geimint viska padret neturiu, bet dabar sergu ir neinu i darba todel galiu geimint tiek dienom tiek ir naktim :-) bet tu mmoskiu kuriuos geiminu pavadinimu negaliu minet nes kompleksuoju del tam tikru priezasciu :oops:
logotipas:
Registruotis arba Prisijungtineseniai baigiau serious sam first ir second encounter HD, ant hard perejau. bet daugiausiai dabar esu uzsiemes vienu mmorpg, nuo kurio esu priklausomas jau eee.. 4 metus su pertraukom. vis bandau mesti, metu, bet vel uzeina noras ir sugriztu. tiksliau esu priklausomas bent nuo dvieju mmorpg, bet juos periodiskai vis metu (del SP geimu, arba vardan intensyvesniu rl treneruociu periodu) po to vel sugriztu ir taip metausi tai ant vieno tai ant kito. aisku dabar rinka pilna nauju geru mmoskiu, bet bijau pradet su naujais, nes vel nebus laiko miegot. o per tris sokinet irgi ne variantas. nu zodziu, realiai tai nieko gero is tu mmorpg, dar jie ir pinigu kartais nusinesha, bet be ju irgi nieko gero. bet dabar i savo pirmaji vel isigilines esu, levelis ten jau toks, kad sunku toliau kelt ,bet kai ten tiek visko investuota, tai negaliu visko mest ir iseiti i amzina offline. paprastai aisku tiek laiko geimint viska padret neturiu, bet dabar sergu ir neinu i darba todel galiu geimint tiek dienom tiek ir naktim :-) bet tu mmoskiu kuriuos geiminu pavadinimu negaliu minet nes kompleksuoju del tam tikru priezasciu :oops:
--- Baigti citatą ---
Daug kas rs zaidzia, nekompleksuok ;)
coffeedrinker:
Registruotis arba PrisijungtiDaug kas rs zaidzia, nekompleksuok ;)
--- Baigti citatą ---
:-] ne, as zaidziu tikrai ne rs. nors tikiu, kad jis populiarus ne be reikalo. esu kazkada pabandes, dar kaip jis buvo jaunas ir ribotas, bet nesudomino jis manes. nors brolis ilga laika zaide, gal jis ir nieko, bet ne, man narshykliniai nipatinka.
as smiges buvau/esu i kinieciu/korejieciu mmo. uztai ir geda sakyt :oops: tie kitaicai, ciurkos moka gerus geimus susukt, tie geimai labai itraukia, bet pazaidus ilgiau pasimato ju techninis primityvumas (salyginis), islenda bug'ai ir sudini update'ai ant tiek sushika content'a, kad geda kazkam ir sakyt, kad tokiais uzsiimi. belieka eit i ju forumus ir rekt, izeidinet GM'us ir trollint, trollint, trollint. ka kitaicai tikrai moka, tai susukt gera geima ir po to ji neapsakomai isniekint, sudirbt ir sugadint beigi paversti priklausomybe turinciu noliferiu pinigu siurbimo mashina. (kas realiai yra ne geriau uz narkomanija.)
Nu tema tikrai ne apie žaidimus. E.G.
Asia:
Keisk "akseleratus"
Nes šitie pigūs, prie gero neprives, patikėk..
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją