Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

problemos del akiu

(1/4) > >>

coffeedrinker:
nebezinau kur kreiptis daugiau. man jau trecia diena periodiskai vis uzeina akiu niezulys ir trinu uzmerkta aki, kad pasikasyt, bet po kurio laiko vistiek nieztet pradeda. jau taip trint pradejau, kad buna net uzskauda aki kartais ,bet vistiek niezti po kurio laiko, nu kas per velnes, jau uzkniso, neimanoma geimu normaliai zaist  :banging: :A :E

daugiausia kaire aki niezti, bet kartais ir desine  :banging:

:nezino:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti.... jau uzkniso, neimanoma geimu normaliai zaist  :banging: :A :E ...

--- Baigti citatą ---
A nebūsi pats priežasties atradęs?

kitana:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinebezinau kur kreiptis daugiau. man jau trecia diena periodiskai vis uzeina akiu niezulys ir trinu uzmerkta aki, kad pasikasyt, bet po kurio laiko vistiek nieztet pradeda. jau taip trint pradejau, kad buna net uzskauda aki kartais ,bet vistiek niezti po kurio laiko, nu kas per velnes, jau uzkniso, neimanoma geimu normaliai zaist  :banging: :A :E

daugiausia kaire aki niezti, bet kartais ir desine  :banging:

--- Baigti citatą ---

oficialiai patarciau nueiti pas gydytoja,
bet jei alergija, ar neinfekcinis uzdegimas...
pvz man bute surinko baldus, ar nuo tatamio kokia siuksle i aki pakliuvo, lauke vejas smeli pakele per akis - amen

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtių-lašai-suspensija-5ml.html?kompens=1&Itemid=337
informacini lapeli perskaityk. galima naudoti 28d pradarius pakuote ir laikyti saldytuve.

man pakanka ryte ir vakare  ilasint ir praeina per diena.

ps vaistineje reikia prasyt uztikrintai bo siaip receptinis.

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtioficialiai patarciau nueiti pas gydytoja,
bet jei alergija, ar neinfekcinis uzdegimas...
pvz man bute surinko baldus, ar nuo tatamio kokia siuksle i aki pakliuvo, lauke vejas smeli pakele per akis - amen

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtių-lašai-suspensija-5ml.html?kompens=1&Itemid=337
informacini lapeli perskaityk. galima naudoti 28d pradarius pakuote ir laikyti saldytuve.

man pakanka ryte ir vakare  ilasint ir praeina per diena.

ps vaistineje reikia prasyt uztikrintai bo siaip receptinis.

--- Baigti citatą ---

pas gydytojus eiti tai as bijau, bet reiks tada siandien iki vaistines nuslubuot ir paziureti to tepalo. jeigu bus tai nusipirksiu. gaila paveiksliuku ner, bet pagal pavadinima manau rasiu. dekui  :handshake:

dar ir sianden trinu aki, visa akis raudoma ir niezti kaip velnes, negaliu  :banging:  :-(

kitana:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipas gydytojus eiti tai as bijau, bet reiks tada siandien iki vaistines nuslubuot ir paziureti to tepalo. jeigu bus tai nusipirksiu. gaila paveiksliuku ner, bet pagal pavadinima manau rasiu. dekui  :handshake:

dar ir sianden trinu aki, visa akis raudoma ir niezti kaip velnes, negaliu  :banging:  :-(

--- Baigti citatą ---

akiu lasai ne tepalas  :pasiduodu:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją