AutoriusTema: Boksas ar kikboksas Vilniuje.  (Skaityti 25075 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Boksas ar kikboksas Vilniuje.
« Atsakyti #30 įjungtas: 2005 Rgs 24, 22:55:07 pm »
Yra budu paveikti tevus :) Pradek gert, trankytis su neaiskiom kompanijom, dauzytis gatvej :) Paskui pats nuves i sale :) Cia aisku pokstas. Siaip tai kazka sportuot reikia, imtynes pats tas, arba eik paslapcia :) Yra bokso klubu kur duoda ir pirstines ir salmus... :)
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2005 Rgs 24, 22:57:12 pm »
Arba paprasyk dar trenerio, kad jis pasikalbetu, itikintu, kad nera taip baisu kaip atrodo, nes tu tai tikrai neperkalbesi. I suaugusi zmogu kitaip ziures...
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2005 Rgs 24, 23:54:10 pm »
Kilo mintis ir man, bet nežinau ar išdrįsčiau prašyt trenerio.. Beje, nepatikėtų, sakytų galvas tranko vis tiek.. Depresiją įvarys man tie tėvai..

unknown

• Svečias
« Atsakyti #33 įjungtas: 2005 Rgs 25, 01:48:31 am »
Nu cia dabar, tevai neleidzia treniruotis, tai gal geriau nei pvz visa laisvalaiki prie tv praleist, man buvo keleta kart sonkaulis (iai) luze po to paakiai melyni, krumpliai nubrozinti tai po kiekvienos treniruotes nu ir einu ir nieko nesakydavo... sakyk "tevai, tu nieko nesupranti" ir eik toliau treniruokis

Rickson

• Svečias
« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Rgs 25, 02:46:10 am »
Citata iš: unknown
Nu cia dabar, tevai neleidzia treniruotis, tai gal geriau nei pvz visa laisvalaiki prie tv praleist, man buvo keleta kart sonkaulis (iai) luze po to paakiai melyni, krumpliai nubrozinti tai po kiekvienos treniruotes nu ir einu ir nieko nesakydavo... sakyk "tevai, tu nieko nesupranti" ir eik toliau treniruokis
:O Kaip tau cia luzo sonkauliai, ka jus ten plikom rankom pliekiates is visu jegu ar kas ten?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Rgs 25, 02:46:10 am »

Rickson

• Svečias
« Atsakyti #35 įjungtas: 2005 Rgs 25, 02:48:03 am »
Citata iš: Žalias
Kaip sėkmingai pradėjau sportuot taip sėkmingai ir baigiau. Kai pasakiau, kad reikės pirkt apsaugas ir pirštines, tai tėvas iškart griežtai pasakė: "tu esi protingas, gerai mokaisi, ir aš auginau sūnų ne tam, kad jam kas daužytų galvą. gali gaut traumą visam gyvenimui, geriau jau tampyk vagonus kaip Savickas, bet tau galvos nedaužys."
Po tokių žodžių nėr noro nei įtikinėt jo nei ką.. Mano svajonę sulaužė per pusę..
Tai tu paaiskink tevui, kad tos apsaugos tam ir reikalingos, kad nesuzalotu, o be to del saves sportuojant tai nieks stipriai nedauzys.

pi1vuzas

• Svečias
« Atsakyti #36 įjungtas: 2005 Rgs 25, 03:09:39 am »
Hmm nors mokausi gerai ir t.t.
Gal tai ir nelabai tiks, bet nors ir per regbio (aiskinu kas nezino regbis tai panasus i Amerikietiskas futbola tik nera keletos kg apsaugu ESI TIK TAVO KOMANDA KAMUOLIS IR VARZOVAI IR LABAI DAUG KONTAKTO) varzybas man buvo isnarintas petys, patempti kelio raisciai, sprando raumenys,
o apie melynes ir ivairiausius sumusimus as net nekalbu,
Ypac po peties tevai norejo man uzdrausti lankyti, bet ir be ju didelio entuziazmo as vel lankau regbi ir tai jau beveik ~2,5m nors ir nemazai traumu turejau taciau man tai patinka tevams gerai zinau , kad tai nelabai patinka, taciau svarbviausia KAD MAN PATINKA todel jie nieko nesako
O tau sakyciau jei tikrai susidomejai ir nori lankyti kovok del to, o nenuleisk ranku susidurias su kliutim
tik kovojant iki galo gali kazko pasiekti, o jeigu tu taip ziuri i tai ai cia tevas neperkalbamas ten dar kazkas pasitelk kaip kazkas sake
treneri is patirties zinau, kad kai treneris kalba su tevais tevai dazniausia tevai nepriestarauja jo argumentam ir galiausia nusileidzia ;-)

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2005 Rgs 25, 12:36:20 pm »
Tai kad jų nuomonė žiauriai kategoriška. Tai aš jiems ir aiškinau, kad apsaugos skirtos dėl to, kad neskaudėtų, o jie tą pačią gaidelę varo, kad sudaužys galvą. Jiems atrodo, kad ten galvą tranko, ta prasme jaučiu pamatė per tv kokį bushido ir galvoja, kad ir ten tas pats. Aš jiems aiškinau x kartų, kad į jokias varžybas neisiu, grynai dėl savęs, o jie vis tiek - gal traumą gausi galvos ir visą gyvenimą susigadinsi. Kai ateisiu iš kur nors sudaužyta galva, tada galvos - kodėl mes jo neleidom į tą boksą? .. Ech, nežinau kaip čia juos priverst treneriui paskambint ar pan., senų pažiūrų tėvai..

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2005 Rgs 25, 13:14:46 pm »
blin tai tu pirma pamegink, o jai jau nesigaus paskui myk...

dar ka galiu patart. teisingai sake kazkas kad yra N kovos menu kurie nenaudoju smugines texnikos. dar yra kovos menu kuriuose galima apsieti be tokiu pavojingu sparngu. tu tik tark zodi ir jai bus nusiteikimas, cia esantys tau tikrai pades apsispresti ka ne tokio pavojingo pasirinkt.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Rgs 25, 13:34:27 pm »
Nemykiu aš, tik sakau, kaip yra.. Gerai, reikės iki galo pakalbėt, jeigu jau nieko nebeliks, tada teks pamiršt visa tai..

« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Rgs 25, 13:34:27 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2005 Rgs 25, 14:12:24 pm »
gerai tada ka as galiu pasiulit is savo menku ziniu, pasidomek ir jai kas patiks, pasiulik tevams tokia alternatyva:
wing tsun - ankstivojoje stadijoje nera jokiu sparingu, ir isvis sparingas neakcentuojamas kaip pagrindinis dalykas, nedauzys galvos, treniruojasi ir galvoti zmones, visokie profesoriai ir pan :)
ivairios imtynes (laisvosios, graiku romenu, dziudo, samdo dziudzitsu ir tt) - nera smogines technikos, reiskia velgi galvos nedauzys. gatveje pakankamai efektyvu ypac viens pries viena.
pusiau kontaktines karate (pvz Shotokan) - esme ne primust priesininka, o parodyt kad moki primust. del sparingu nzn, bet zinau kad esme tokia - netrenki smugio pilna jega, o parodai kad moki tai daryti. ar yra smugiai i galva nzn, bet kaip sakiau jie nepilna jega.
kiokushin - smugiu i glava nera. taciau gan ziaurus ir kietas, daug istvermes reikalaujantis sportas. galvos niekas nedauzys, taciau torsa, kojas bei rankas gerokai atmals. melyniu bus, traumu irgi, taciau jai uztenka sveikos galvos sitas sportas kaiptik tau :)

aisku as taip pat labiau palaikau smugines kovos kryptis, taciau jai jau nieko nesigauna, tai geriau nei nieko :) gal kasnors pasiulis dar daugiau ko, na o jai kazkas uzkiuvo gali pasidomet internete.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2005 Rgs 25, 14:17:23 pm »
Ačiū.

unknown

• Svečias
« Atsakyti #42 įjungtas: 2005 Rgs 25, 17:31:31 pm »
Citata iš: Rickson
:O Kaip tau cia luzo sonkauliai, ka jus ten plikom rankom pliekiates is visu jegu ar kas ten?
Varzybos... nezinau kaip lt kur neziurima i svori (open contact) tai teko su tokiu vienu kaskur 85 kg kovot tai net nezinau kaip suluzo, tik pasibaigus kovai pajauciau kad skauda sona labai, pasakiau instruktoriui, paziurejo - luzes sonkaulis

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2005 Rgs 25, 17:36:34 pm »
Nu leido vargais negalais, motina net verkė, sesuo irgi apsiašarojo ir tėvui paskambino, tai leido.. Ir pačiam net ašaros bėgt pradėjo nevalingai.. Sportuosiu, nors motinos nemalonę jau ir užsitraukiau.

unknown

• Svečias
« Atsakyti #44 įjungtas: 2005 Rgs 25, 17:36:45 pm »
Citata iš: Žalias
Tai kad jų nuomonė žiauriai kategoriška. Tai aš jiems ir aiškinau, kad apsaugos skirtos dėl to, kad neskaudėtų, o jie tą pačią gaidelę varo, kad sudaužys galvą. Jiems atrodo, kad ten galvą tranko, ta prasme jaučiu pamatė per tv kokį bushido ir galvoja, kad ir ten tas pats. Aš jiems aiškinau x kartų, kad į jokias varžybas neisiu, grynai dėl savęs, o jie vis tiek - gal traumą gausi galvos ir visą gyvenimą susigadinsi. Kai ateisiu iš kur nors sudaužyta galva, tada galvos - kodėl mes jo neleidom į tą boksą? .. Ech, nežinau kaip čia juos priverst treneriui paskambint ar pan., senų pažiūrų tėvai..
sakyk jiems taip tada kad geriau per treniruotes viena kart gaut i galva o kita kart jau negaut negu kas gatjev uzpuls ir tai pgalva sudauzys kad... sakyk kad treniruojamasi su apsaugom, salmais ir kad niekas taip nekirs i galva, tikslas praktikuotis o ne sudauzyt kaskam galva...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2005 Rgs 25, 17:36:45 pm »