AutoriusTema: klausimelis  (Skaityti 2225 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

impuls

• Svečias
klausimelis
« įjungtas: 2005 Rgp 30, 16:54:30 pm »
Sveiki, turiu toki klausima, koki kluba vilniuje galetumete patart ir kokia tecnika kovinio sporto? jei as esu lankstus, lengvas o ugis mazdauk 183. dideli demesi skiriu kojom, kovine technika galetu but beveik vien kojos ka galetumet patart?girdejau apie kikboksa, mhuay tay , kaska apie ,Wingtsun?seip esu zalias siuo klausimu.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
klausimelis
« Atsakyti #1 įjungtas: 2005 Rgp 30, 17:08:59 pm »
vien kojos? tada i taikvando eik, bet nemanau kad vien kojos yra geras pasirinkimas :)
muai thai - rankos, kojos, alkunes, keliai. kikboxas - rankos ir kojoa. bet sita manau jau zinojai :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

impuls

• Svečias
klausimelis
« Atsakyti #2 įjungtas: 2005 Rgp 30, 17:26:35 pm »
o taikvondo tik ginasi rankom?nesmugiuoja? mhuay tay pokolkas labiausiai man ir tinka.;-)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
klausimelis
« Atsakyti #3 įjungtas: 2005 Rgp 30, 18:49:30 pm »
taikvando kiek teko stebet su rankom nesmugiuoja, bent jau varzybose. o treniruociu programoj gal ir pasimoko, nezinau, bet juk sakei kad beveik vien kojos galetu but.

Kudo siaip koju texnika i taikvando kartais panasi,  taciau ten jau MMA daugiau. gali pasiskaityt Kovos Menu forume :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

impuls

• Svečias
klausimelis
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Rgp 31, 15:29:49 pm »
paskaiciau tuputi apie kudo, net nzn gal ir nieko, bet kaskaip mazai girdetas kovos stilius ir nezinau ar viulniuje yra klubas, o taikvando minusas kad nera smugiu rankom, is trumpos distancijos su kojom gi sunkoka nzn, delto ir atrodo geriausiai man mhuay tay, na pirmiausiai reik nueiti i pati kluba pasizvalgyt kaip kas,dabar anglijoj pokolkas esu tai nera galimybes. :-)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

klausimelis
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Rgp 31, 15:29:49 pm »

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
klausimelis
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Rgp 31, 22:50:32 pm »
16 metu tikrai ne per velu. Siaip pasakyk rajona, tada gal kas ir pagelbes.
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

klausimelis
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Rgp 31, 22:50:32 pm »