Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Re: Karate - 3
Dainiux:
Tai va per tokius, sorry, japonus, rusai ir tampa karate "tėvais". Sukūrė savo Organizaciją, prisikvietė rusų- tekit danų kokių reikia, padėkit man Europoj prasisukt...Čia man primena viena "elitinį" shotokan stilių-fudokan...Geri viešieji ryšiai, reklama, daug gerų( ? ) meistrų ir t.t.O realiai nieko ten pakeista ir tik jiems būdingo nėra...Kyokushin ir yra kyokushin :nezino: Kol nepolitikavo- geras Meistras buvo tikrai...Dabar man jau Jo filosofija neskani....Bet tai tik mano nuomonė.
arimanas:
Na, politika daug gerų dalykų sugadina. Bet kad kažkas ten kažko tėvais kažkur tampa, tai yra natūralus prociesas. Jau gi po truputį tam pačiam MT ryškėja įdomūs tokie posūkiai- geresnis tailandistas pasirodo besąs bokso įtakoj užaugęs tailandistas, o tokių kur daugiau? Turbūt ne Tailande. Ir apskritai iš gamtos, man rods, yra taip parėdyta, kad raumens daugiau turi europoidai, negu azijatai.
J.:
Gail del Karate. As suprantu jei butu sukurtas kitoks,naujas stilius kuriame kazkas savito. Tarkim kaip skirtusi nuo kitu stiliu kaip ir yra su tais stiliais. Tik gaila kad is to paties Shotokan padare I.Jorga ta pati tik pavadinima pakeite i Fudokan. Girdejau su Kyokushin irgi panasiai,kad lyg yra ''rusiskas'' Kyokushin...
Azamato Bagatov:
Sveiki. ar nepervelu butu pradeti treniruootis karate nuo 17 metu? dabar kolkas 3 metus sportuoju bodybuildinga, dauzau bokso maisa namie..
EzysGazuotas:
Normalus klausimas, o trolinat kaip :kava: . Bus nesąmonių, bus :banana:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją