AutoriusTema: Idomi sitaucija  (Skaityti 39766 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Idomi sitaucija
« Atsakyti #90 įjungtas: 2012 Bal 05, 00:20:52 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu nemėgstu aš žmonių su treningais. Tiesiog stereotipas tas mane labai veikia. Kiek teko muštis gatvėj, tai tik su šitais. Kas ieškojo problemų, tai tik šitie. Apsaugoj kai dirbau, tai tik tokius ir teko ramint. Pažįstu kelias išimtis iš taisyklės, bet šiaip dauguma treningastų, na, kaip čia pasakius... Be jų būtų geriau.
Nors mano apranga bei stiliukas irgi ne visiem patinka... Ypač treningastam.

Smauglys irgi su treningais vaikšto, jeigu ką... Neužsiraukit...  :kikena: Paskui reiks temą kurti – "Gavau nuo treninginio. Ką daryti?"  :-]

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #91 įjungtas: 2012 Bal 12, 16:40:40 pm »
Dar viena įdomi situacija.Šokinėjau namuose su virvute , ne kaip dramblys , bet stengiausi labai smarkiai netrepsėti , (suprantu , kad tai nelabai geras dalykas , nes vis gi po manimi kažkas gyvena)..Po kiek laiko girdžiu kažkas smarkiais judesiais klebena durų rankeną , priėjau , žiūriu kaimynas( iš pažiūros atrodė girtas) ir sako įleisk , vos ne lauždamas duris , kažką murmėdamas..Sakiau neturiu rakto ir panašiai...Na ir neleidau...Bet ką manote , ar yra koks nors panašus įstatymas , kad to daryti negalima?Negrioviau gi sienų ir aplamai galima prieiti , gražiai pasakyti , nors manau išvariau jį iš kantrybės.
« Paskutinis taisymas: 2012 Bal 12, 16:42:48 pm nuo lialialia »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #92 įjungtas: 2012 Bal 12, 16:58:10 pm »
Yra įstatymai, draudžiantys triukšmą (iki tam tikros ribos pagal dB) daugiabučiuose. Bet realiai kaimynas galėjo ir pasakyt, kad užknisot... Gal bestriksėdamas dar muzikikę garsiai klauseisi? Arba straksėjai kaip dramblys...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #93 įjungtas: 2012 Bal 12, 18:30:07 pm »
Dar viena įdomi situacija.Šokinėjau namuose su virvute , ne kaip dramblys , bet stengiausi labai smarkiai netrepsėti , (suprantu , kad tai nelabai geras dalykas , nes vis gi po manimi kažkas gyvena)..Po kiek laiko girdžiu kažkas smarkiais judesiais klebena durų rankeną , priėjau , žiūriu kaimynas( iš pažiūros atrodė girtas) ir sako įleisk , vos ne lauždamas duris , kažką murmėdamas..Sakiau neturiu rakto ir panašiai...Na ir neleidau...Bet ką manote , ar yra koks nors panašus įstatymas , kad to daryti negalima?Negrioviau gi sienų ir aplamai galima prieiti , gražiai pasakyti , nors manau išvariau jį iš kantrybės.

visu pirma ka istatymai sako, tai uz nagla brovimasi i savo valdas gali uzmust (aisku, tai krastutinumas, taciau nosi sutraiskius tikrai nebus perdideliu problemu), ka tavo kaimynas praktiskai ir dare. antra, tai kiek man zinoma triuksmaut negalima po 22:00h. trecia - as pas save hatoj ne tik sokineju, bet ir bokso maisa dubasinu ir tegul tik koks girtas prietranka man ateis nors zodi pasakyt, tai jis man atstos visa ta maisa  :maisas:= :punch: :E :A :banging: ,bet iki siol kazkaip nieks neatejo.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Bal 12, 18:39:54 pm »
Triukšmauti negalimuo nuo 18:00.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Bal 12, 18:39:54 pm »

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #95 įjungtas: 2012 Bal 12, 18:57:50 pm »
Na tuomet buvo diena ir tikrai nebuvo triukšmo didelio , gi muzikos neleidau garsiai..Na aš dažnai treniruodavausi ir buvau vieną kartą jų liustrą sudaužęs , pats nesuprantu kaip taip įmanoma.. :chmm: :oho:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #96 įjungtas: 2012 Bal 12, 20:47:46 pm »
Na tuomet buvo diena ir tikrai nebuvo triukšmo didelio , gi muzikos neleidau garsiai..Na aš dažnai treniruodavausi ir buvau vieną kartą jų liustrą sudaužęs , pats nesuprantu kaip taip įmanoma.. :chmm: :oho:

Tai gal namas avarinės  būklės? Ar vis dėl to dramblys?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Brutalisman

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 191
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2012 Bal 12, 21:15:01 pm »
visu pirma ka istatymai sako, tai uz nagla brovimasi i savo valdas gali uzmust (aisku, tai krastutinumas, taciau nosi sutraiskius tikrai nebus perdideliu problemu), ka tavo kaimynas praktiskai ir dare. antra, tai kiek man zinoma triuksmaut negalima po 22:00h. trecia - as pas save hatoj ne tik sokineju, bet ir bokso maisa dubasinu ir tegul tik koks girtas prietranka man ateis nors zodi pasakyt, tai jis man atstos visa ta maisa  :maisas:= :punch: :E :A :banging: ,bet iki siol kazkaip nieks neatejo.
Tai gal labai silpnai ir tyliai ta maisa musi,kad dar niekas nepasirode prie slenkscio ;) O manau kad musant maisa,ar sokinejant su virvute tai tikrai gerokai girdisi apacioj esantiems(gal net ir virsuje esantiems).Mes keliese gyvenom viename triju kambariu name(ne bute),tai vietos buvo daug ir viena kambari nusprendem palikti naudojimui kaip sporto sale.Tai apacioj bunant tikrai labai stipriai girdejosi ir garsas ir vibracija.Nors stengiamasi buvo kuo maziau ''judet'' akstyn zemyn,kad kaimynai neateitu,nes ju namas buvo uz tos pacios sienos,tai viskas gan gerai girdisi.Nu kaimynu taip ir nesulaukem,bet tai vyko anglijoje,o anglai,kiek pastebejau yra gana tolerantiski zmones kurie patys del triuksmo tik galu gale ateina kai nebeiskencia ;)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2012 Bal 13, 08:27:17 am »
Aš pats maišą po 18 baigiu daužyt visada, nes jeigu normaliai dirbi, tai langai dreba, o kriaušė prie lubų pritvirtinta, tai vibracija kaimynams tikrai jaučiasi. Ir kažkada, būdamas durnas, nusipirkau su grandinėm. Geriau su diržais, nes dabar tenka tas grandines juostom ar virvėm pastoviai vyniot, kad mažiau triukšmo būtų. Geriausia būt žmoniškam ir gerbt kitų poilsį.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Bal 13, 11:56:38 am »
Aš pats maišą po 18 baigiu daužyt visada, nes jeigu normaliai dirbi, tai langai dreba, o kriaušė prie lubų pritvirtinta, tai vibracija kaimynams tikrai jaučiasi. Ir kažkada, būdamas durnas, nusipirkau su grandinėm. Geriau su diržais, nes dabar tenka tas grandines juostom ar virvėm pastoviai vyniot, kad mažiau triukšmo būtų. Geriausia būt žmoniškam ir gerbt kitų poilsį.

Senukuose nusipirk tvirtas juostas reikiamo ilgio ir pasikeisk tas grandines, išlaidų bei darbo nedaug čia.

« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Bal 13, 11:56:38 am »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2012 Bal 13, 12:47:13 pm »
Senukuose nusipirk tvirtas juostas reikiamo ilgio ir pasikeisk tas grandines, išlaidų bei darbo nedaug čia.
Mano grūšia senos gamybos, ten tie žiedai privirinti, o odinės kilpos prisiūtos taip, kad jeigu jau nuimsiu vieną kartą, tai atgal nebeuždėsiu. Seniai kaproninėm juostom būčiau tas nelaimingas grandines pakeitęs  :nezino:

« Paskutinis taisymas: 2012 Bal 13, 12:58:07 pm nuo Saxum »
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #101 įjungtas: 2012 Bal 13, 12:58:15 pm »
Mano grūšia senos gamybos, ten tie žiedai privirinti, o odinės kilpos prisiūtos taip, kad jeigu jau nuimsiu vieną kartą, tai atgal nebeuždėsiu. Seniai kaproninėm juostom būčiau tas nelaimingas grandines pakeitęs  :nezino:

O koks skirtumas, kad privirinta/prisiųta?  :nezino: Grandinės galinį žiedelį su replėmis ar "molotoku" praplėsk ir nuimk. Pusvalandžio darbas nuimt 4 grandines (su sąlyga, jei 20 min "nolotoko" ieškosi).

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2012 Bal 13, 13:51:27 pm »
Taigi sakau, kad suvirinta. Ten vienintelis būdas tai nuardyt kilpas. Nu bet vistiek reiks pabandyt, kai laiko bus.
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #103 įjungtas: 2012 Bal 13, 14:52:49 pm »
Taigi sakau, kad suvirinta. Ten vienintelis būdas tai nuardyt kilpas. Nu bet vistiek reiks pabandyt, kai laiko bus.

Neteko dar matyti grandinės, kuri neišsiardo. Tik įrankių reik.

Grandinė tokio tipo pas tave? - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Ar visgi tokia – Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Paskutinis taisymas: 2012 Bal 13, 14:56:30 pm nuo Saxum »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Bal 13, 15:50:27 pm »
Nu tai jau 1 variantas :kikena: Tik storesnė ir per sujungimus taip nuoširdžiai suvirinta.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Bal 13, 15:50:27 pm »