Visa kita > Humoras

Maldauju jusu pagalbos

<< < (10/13) > >>

Raimis:
Tik Humore tokiai temai ir tokiam autoriui vieta. Rimtose lentose tokio š... nesinori matyti

sakalas:
nu jo suradot jus cia gruda, sude...
A jus ka veikt neturit ar ka ?
Kas is vis cia per tema ? Vienas snaglius snarglejas, o visi "patyre diskutuotojai" jam snarglius valo...
Skaityt baisu... Vaiku darzelis...

Ps: gerai, kad dar tema i humara perkele...

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki! Esu naujas narys cia  :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
 Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas  :nezino:
 Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-( 6 toja klaseja buvo taip  :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja...  :-( Laukiu jusu patarimu  :-) nenoriu buti slabaku  :(

--- Baigti citatą ---

youtubej pilna informacijos apie tai, tik netingek pasieskoti. va pvz sitas video kaiptik tavo situacijai:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Rimvydas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti! sporto programa troliui.

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti! sporto programa troliui.

--- Baigti citatą ---

vo cia tai bent, va cia tai galingi. indian warriors, jie turi tikrai daug constitution. tai ne tie dalba***** lietuvos talentai kur geda daro tautai. matosi ne visi sadomazochistiniai triukai pavyko, nes vienas liko perpjautas, man net pasirode, kad vienam zarnas paleido, poto pamaciau, kad jie ten tiesiog su kazkokiais raudonais dirzais. malaciai, man ypac patiko dalis su masina ir mocu  :clap:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją