Visa kita > Humoras
Maldauju jusu pagalbos
Anta_Gangsta:
Sveiki! Esu naujas narys cia :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas :nezino:
Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas :ramentai: :-( 6 toja klaseja buvo taip :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja... :-( Laukiu jusu patarimu :-) nenoriu buti slabaku :(
Smauglys:
Slabakas - čia ne fizinė, o moralinė kategorija.
Tad jei morališkai viskas tvarkoje, tai eik i judo ir aktyviai treniruokis. Suformuosi raumenyną 100 proc.
Vėliau dar galėsi boksą dadėti. Gal kam į galvą reikės duot...:)
Bet jei vidus yra slabako, tai čia mažai kas tau padės.
Anta_Gangsta:
As galiu mustis tai ne beda... taciau as seip esu silpnas... man nesunku stoti i kova nors jei zinau kad pralaimesiu man nera baisu buti sumustam beda ta kad kitiem as zalos padarau labai mazai...
sakalas:
Anta_Gangsta:
--- Citata ---As galiu mustis tai ne beda...
--- Baigti citatą ---
beda jei gauni...
Siaip gerai Smauglys parase :handshake:
Dainiux:
Neklausyk, kad esi tik TU VIENAS slabakas. Tokių daug yra. Ne visi tik žino, kaip pasielgtų vienoje ar kitoje situacijoje...Kol nesusidūrę, visi galvoja kad čia bus taip ar taip...kas kita, kada TAI atsitinka. Tikrai to netaikau nei Smaugliui nei Sakalui. Čia šiaip, kaip būna gyvenime.
Pirmiausia-susirask klubą, nes be jo bus labai sunku ir jei niekada nesi nieko sportavęs- nieko ir nebus. Patarimų rasi internete- su pamokymais, pamokomis ir t.t. Tik naudos ar bus iš to...Treneris visada padės, paaiškins ir pats tarp kitų sportuojančių pasijusi kitaip. pajudėsi, suprasi ką gali ir ko ne, net prieš vieną žmogų. Tada suprasi, kiek galėtum prieš kelis. Tik išmokęs judėti vienas prieš vieną, galėsi mokytis prieš kelis. Kol nežinai savo fizinių, psichologinių galimybių- tol nieko nemoki. Taip jau yra . Susirask klubą ir pradėk, va čia yra svarbiausia. O visa kita sudėlios Gyvenimas. Sėkmės Tau :handshake:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją