Čia ne kovos, o atsitraukimo principas iš multikų. Principas pvz.,yr smūgiavimas. Technika yra KAIP tu smūgiuoji. Rankom, kojom, keliais ar alkūnėm, iš kokios distancijos, puldamas ar kontraatakuodamas. technika yra konkretūs apibrėžti veiksmai. Kietas blokavimas yra principas. Pagal tą principą yra sukurti veiksmai, tobiš technika, pvz. kietas blokas blauzda nuo laukiko, kietas blokas alkūne ir t.t. Nu kas čia neaišku, kam kalbėt apie visokius skraidymus.
Man apskritai pasakymai apie ,,technikas visiems atvejams" yra kažkoks briedas. Sverto principas iš fizikos yra naudojamas imtynėse, juo paremta krūva technikos. Tamstos ironija ne vietoj.
Nu jei kažkas nuolat juda, tai kodėl aš negalėčiau paskraidyti. Technika, kiek supratau, iš diskusijos, juk nesvarbi. Svarbu, kad nuolat juda. Ar ne? Gal čia daugiau taktika..

Aš principą suprantu taip> pvz. Smūgiuojat galine ranka, esminis principas dubens-kuno prasukimas. Galima naudoti įvairias technikas> tiesus smūgis (gyaku tsuki), kumštis gali būt stačiai (tate tsuki), galima paleisti kablį, galima smūgiuoti alkūne (empi uchi), galima delno briauna (shuto uchi). Bet visų šitų technikų atlikimo esminis principas dubens darbas.
O ar trauksiuosi, ar pulsiu, ar skrisiu...cia gal jau daugiau taktika.