AutoriusTema: Ka jus ismoke gatve?  (Skaityti 20764 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ka jus ismoke gatve?
« Atsakyti #30 įjungtas: 2011 Rgp 15, 00:53:21 am »
beveik ir susimaščiau   po tokio klausimo "ką išmokė gatvė?"  :chmm: o išmokė to kad sportas   :stanga:geriau negu krapštyt nosi prie kompo ar maukt alu .Nors jei ir neišeis duot atgal ,tai nors "nepadusi "bėgant   :kikena:,ir dar kad nebūtina būt tokiam kaip daugelis gatviniu ,kad sukruvint nosi nedraugui :-)ir kad vienas vienintelis smūgis i "padiha"padeda lengviau susitart pagal "paniatkes"  :D

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2011 Rgp 16, 21:56:17 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu va. Socializacija, filosofoja... :D
:D o jūs pagalvokit, koks aš be socializacijos ir filosofijos būčiau.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2011 Rgp 16, 22:08:27 pm »
man paskutinis trumpas sakinukas patiko :luztu: gerai tu čia išsireiškei.
tačiau tų "padugnių" kaip tu sakai, neverta taip kategoriškai teisti, tai tiesiog silpni žmonės pakaliečinti sistemos kurioje mes visi gyvenam.
Nevisiems vienodai duota tos jėgos, išminties, žinių ir panašių dalykų, kurie padeda piliečiui darniai vystytis. Bet parodyti, kad jie neteisūs, o svarbiausia
parodyti kaip vertėtų daryti - būtina. Man teko kažkada gelbėti vieną šeimyninę porelę, nuo kažkokio psichozės priepolio gatvėje, vaizdas ne koks buvo -
naktis, žiema, moteris guli ant sniego, suprugas talžo delnu per veidą, vaikas 7-8 metų bando išskirti, gelbėti mamą. Nu pizdiec ten buvo...  :E negalėjau neapsisukti...  :E
Nesileidžiant į detales... nemušiau, "только объяснил как мир устроен"... suprato svolačius... :chmm: mama su vaiku padėkojo, visi trys nuėjo namo...
Nu man neseniai teko nuo chronių vieno iš jų žmoną gelbėt. Nu nekoks vaizdas. Ji tokia pakankamai padori pagyvenus moteris pasirodė ( klausimas: ką padorios moterys veikia su chroniais?) Einu iš parduotuvės, girdžiu, kažkas rėkia. Prieinu arčiau-ogi padugnė spardo ir daužo tą moterėlę prie darželio tvoros prispaudęs. Jeigu prie manęs koks lenda, tai veikia visi tie autotreningai, pakankamai valdausi. Bet jau kai moterį kas muša... aš savo šeimoj tokių dalykų nematęs, mane priešingai auklėjo. tai nuo tokių vaizdų akys raudonos darosi. O jis ją lupa su tokiu pasitenkinimu, kad vanoja. Pribėgau visas raudonas, rėkiu ,, patinka moteris daužyt, gyvulyyy?!" :E jau kad spirsiu į snukį... bet laiku logika pradeda veikt ( o ką, jeigu jinai ,,iš meilės" jo labui paliūdys?) Tai tik nuvijau jį šalin. Jinai:,,kvieskit policiją, policiją kvieskit..." klausiu, ar rašys pareiškimą. ,,Nu ne..." Vat ir nusvyra rankos... :( 
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs HARDCORE

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 291
  • Amžius: 44
  • Šalis: 00
  • hardcore till death

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • mmashop
« Atsakyti #33 įjungtas: 2011 Rgp 17, 18:27:34 pm »
Alkūnės nice :D Jeigu tinkama distancija reikia lupt alkūnėm ir keliais, trumpais tokiais judesiukais korpusą įjungiant. Krenta antilietuviškos padugnės kaip lapai. Geriausia, aišku, išvis su jais jokio kontakto neturėt, bet jeigu palietė tavo moterį, tavo šeimą arba Tėvynę, tada jau alkūūūūnės :E
Jau 10 metų bandau to siuto atsikratyt, bet jau kai padugnę pamatau... medituok nemeditavęs...

Kas yra antilietuviskos padugnes  :rolleyes:? Gal geriantis jaunimas parke :chmm:? Gal triuksmaujantis jaunimas naktimis :-/? Gal jaunimas vazinejantis bylekur motoroleriais :nezino:? Gal girti chroniai verciantis konteinerius :(? Gal turtingi debilai su keturracias lakstantis kur tik imanoma ivaziuoti :E

Pas mane gyvenvieteje to netruksta ;-). Atvaryk su savo galingomis alkunemis, jei jau toks Lietuvos valytojas, nes ramiems zmonems jie trukdo gyventi :D

P.S.

Tai jei uzsienio kariuomene atvarys okupuoti marijos krasto irgi pries tanka su alkunemis varysi  :luztu:???
"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." - Bruce Lee

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2011 Rgp 18, 16:41:36 pm »
nesupratau hardcore, kodėl tu čia prie tų alkūnių pris***sai? :chmm:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2011 Rgp 18, 16:41:36 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2011 Rgp 18, 21:07:44 pm »
Viskas normaliai, aš pripratęs prie skeptiško požiūrio į Lietuvos patriotus :D ne visiem tai pasiekiama. Antilietuviškos padugnės yra visi prieš tai išvardyti padarai plius dar keli porūšiai.(naujoji kairė, visokie paleckiukai, bolševikėliai...) Tikrai nesiskelbiu krašto valytoju nuo padugnių, tiesiog yra situacijos ir mano reakcijos į jas. Vienos būna teisingos, kitos ne, bet buvo kažkada žmonės, kurie ir be alkūnių prieš tankus ėjo. Čia tuoj išlįs krūva skeptikų, sakančių, kad tie žmonės patys po tankais lindo, kad apskritai okupacijos nebuvo ir t.t., bet čia ne tas forumas ir ne ta tema, tad užbaigsiu pasakydamas be jokios ironijos: taip, eičiau prieš tankus su alkūnėm :evil:
Carlos Castaneda

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2011 Rgp 18, 21:43:49 pm »
o tave gatvė daugiau išmokė, ar sporto salė? :-)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2011 Rgp 18, 21:53:01 pm »
Viskas normaliai, aš pripratęs prie skeptiško požiūrio į Lietuvos patriotus :D ne visiem tai pasiekiama. Antilietuviškos padugnės yra visi prieš tai išvardyti padarai plius dar keli porūšiai.(naujoji kairė, visokie paleckiukai, bolševikėliai...)

Nepainiok patriotizmo su pop-nacių pažiūrom. Užknisot jau, "patriotai", atsiprašant...

Nemėgstu ir aš, kai silpnesnius skriaudžia, kai pro mušamą ar mirštantį žmogų dauguma "lietuviškų super-piliečių" - ne padugnių ramiai praeina akis į kitą pusę nusukę, bet kraštutinumų reikia vengt, o pas tave polinkis stiprus į dešinę - įtariu suvedimas nusimušęs ;)
« Paskutinis taisymas: 2011 Rgp 18, 22:09:01 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2011 Rgp 18, 23:03:44 pm »
o dešinės pažiūors tai čia kas? :D

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2011 Rgp 18, 23:22:09 pm »
Aš esu nacionalistas. Lietuviškai-tautininkas. Politiškai -dešinysis. Nereikia painioti su nacizmu ar fašizmu. Tai yra ekstremistinės srovės, nuo tokių atsiriboju. Nemanau, kad mano tauta ar kultūra yra geresnė už kitas, tačiau tai yra MANO tauta ir kultūra, aš jas labai myliu ir siekiu išsaugot. Jeigu žmogus gerbia mano tautą ir kultūrą, laikosi mano šalies įstatymų, aš be jokių nesąmonių spaudžiu jam ranką, jis gali būt rusas, lenkas, negras, žalias ir su antenom, kad ir languotas.  Su tokiu žmogum galiu dirbt ir bičiuliautis. Turiu nemažai draugų rusų ir du vietnamiečius mokinius, su visais puikiai sutariu, tai manęs rasizmu ar šovinizmu nieks negali apkaltint. Hitlerio negarbinu, o tuos, kurie garbina, laikau išdavikais, kaip tuos, kurie pasiilgo CCCP. Va tokios mano pažiūros. Smurtas nėra atsakymas į visus klausimus, iš pradžių reikia pasikalbėt :angel: bet vėlgi sakau, ne ta tema.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #39 įjungtas: 2011 Rgp 18, 23:22:09 pm »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2011 Rgp 19, 04:48:21 am »
Gatve mane ishmoke tureti galva ant peciu.
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2011 Rgp 19, 04:51:31 am »
Aš esu nacionalistas. Lietuviškai-tautininkas. Politiškai -dešinysis. Nereikia painioti su nacizmu ar fašizmu. Tai yra ekstremistinės srovės, nuo tokių atsiriboju. Nemanau, kad mano tauta ar kultūra yra geresnė už kitas, tačiau tai yra MANO tauta ir kultūra, aš jas labai myliu ir siekiu išsaugot. Jeigu žmogus gerbia mano tautą ir kultūrą, laikosi mano šalies įstatymų, aš be jokių nesąmonių spaudžiu jam ranką, jis gali būt rusas, lenkas, negras, žalias ir su antenom, kad ir languotas.  Su tokiu žmogum galiu dirbt ir bičiuliautis. Turiu nemažai draugų rusų ir du vietnamiečius mokinius, su visais puikiai sutariu, tai manęs rasizmu ar šovinizmu nieks negali apkaltint. Hitlerio negarbinu, o tuos, kurie garbina, laikau išdavikais, kaip tuos, kurie pasiilgo CCCP. Va tokios mano pažiūros. Smurtas nėra atsakymas į visus klausimus, iš pradžių reikia pasikalbėt :angel: bet vėlgi sakau, ne ta tema.

Dydelis noras kyla tave patrolint.  Tik kad man relaksas sendien, joko noro nera.  Tokie kaip tu labai daznai nepripazysta savo paciu istorijos. Megstat galvoti kaip butu jei butu. O yra kaip yra. Pasiilgsti CCCP ar ne, tai tavo tevyme nors tu ka.  Tai tavo tautos istorija kokia ji bebutu. Todel yra tu kurie pasiilgsta tai ka jie tada turejo. Nematau tame nieko blogo.

Būtų gerai nepamiršt, apie ką tema. O apie dešnumus ir suvedimus galima arba į  Bazarą, arba į Razborkes. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2011 Rgp 19, 09:06:41 am nuo EzysGazuotas »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

sharpangel

• Svečias
« Atsakyti #42 įjungtas: 2012 Sau 04, 05:46:54 am »
kad negaliu nepersaunamos liemenes nusipirkt, nes leidimo reikia.  :-(
Nu tas tai taip, dėl liemenės tai, manau būtų gerai, kad galėtų visi be leidimo ją turėti. Gal yra šalių, kur galima be leidimo, bet kiek žinau Lietuvoje tai reikalingas VRM leidimas... :/
« Paskutinis taisymas: 2012 Sau 04, 06:06:49 am nuo sharpangel »

Atsijungęs Rimvydas

• 3 kyu
  • *
  • Žinutės: 402
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2012 Sau 04, 07:41:42 am »
Nu tas tai taip, dėl liemenės tai, manau būtų gerai, kad galėtų visi be leidimo ją turėti. Gal yra šalių, kur galima be leidimo, bet kiek žinau Lietuvoje tai reikalingas VRM leidimas... :/

Kai rasiau ta zinute ironizavau, jeigu visiems pardavinetu ja lengvai, tai eiliniai banditeliai su jom vaiksciotu ir parduotuves/bankus plestu.  :( policija ir taip dar pas mus ganetinai humaniska, o jei bandiugos su liemenem butu tai netazirint reiktu, o kariuomene kviest, kad nuo vaizdo nupustu.

Atsijungęs Chuliganas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 31
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: af

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2012 Sau 04, 15:36:41 pm »
Nuo kada liemenems reikalingi leidimai? Kur taip parasyta?

« Atsakyti #44 įjungtas: 2012 Sau 04, 15:36:41 pm »