man paskutinis trumpas sakinukas patiko
gerai tu čia išsireiškei.
tačiau tų "padugnių" kaip tu sakai, neverta taip kategoriškai teisti, tai tiesiog silpni žmonės pakaliečinti sistemos kurioje mes visi gyvenam.
Nevisiems vienodai duota tos jėgos, išminties, žinių ir panašių dalykų, kurie padeda piliečiui darniai vystytis. Bet parodyti, kad jie neteisūs, o svarbiausia
parodyti kaip vertėtų daryti - būtina. Man teko kažkada gelbėti vieną šeimyninę porelę, nuo kažkokio psichozės priepolio gatvėje, vaizdas ne koks buvo -
naktis, žiema, moteris guli ant sniego, suprugas talžo delnu per veidą, vaikas 7-8 metų bando išskirti, gelbėti mamą. Nu pizdiec ten buvo...
negalėjau neapsisukti... 
Nesileidžiant į detales... nemušiau, "только объяснил как мир устроен"... suprato svolačius...
mama su vaiku padėkojo, visi trys nuėjo namo...
Nu man neseniai teko nuo chronių vieno iš jų žmoną gelbėt. Nu nekoks vaizdas. Ji tokia pakankamai padori pagyvenus moteris pasirodė ( klausimas: ką padorios moterys veikia su chroniais?) Einu iš parduotuvės, girdžiu, kažkas rėkia. Prieinu arčiau-ogi padugnė spardo ir daužo tą moterėlę prie darželio tvoros prispaudęs. Jeigu prie manęs koks lenda, tai veikia visi tie autotreningai, pakankamai valdausi. Bet jau kai moterį kas muša... aš savo šeimoj tokių dalykų nematęs, mane priešingai auklėjo. tai nuo tokių vaizdų akys raudonos darosi. O jis ją lupa su tokiu pasitenkinimu, kad vanoja. Pribėgau visas raudonas, rėkiu ,, patinka moteris daužyt, gyvulyyy?!"

jau kad spirsiu į snukį... bet laiku logika pradeda veikt ( o ką, jeigu jinai ,,iš meilės" jo labui paliūdys?) Tai tik nuvijau jį šalin. Jinai:,,kvieskit policiją, policiją kvieskit..." klausiu, ar rašys pareiškimą. ,,Nu ne..." Vat ir nusvyra rankos...