Sportas > Smūginis sportas
Bokso salmas
arimanas:
tai aš ir turiu omeny, kad šalmai sukelia tą saugumo jausmą ir iškraipo techniką. Paskui be šalmo eina kaip su šalmu :-)
Kas dėl pozos vandamiškos, tai čia kažkur prieš 10 metų, kai jaunas ir liesas buvau, be varžtų kelyje ir vingių smegenyse. Atradau netyčia senam kompe, taip miela pasirodė, ėmiau ir užsidėjau :D
Mosc:
Nžn kaip ten pas jus su sparingais, bet bent jau man geriau su šalmu, nei su ištinusia gumbuota kakta, iškilusiu antakiu ar tiesiog kaip ežys minėjo - subraižyta kakta.
Dėl pasakymo, kad su šalmu pripranti prie saugumo jausmo - nesutinku (būtent mano atveju, kitų šalmų nenaudojęs). Bent jau aš kurį šalmą naudoju, jis man jokio saugumo papildomo pojūčio nesuteikia ir visi praleisti smūgiai puikiai jaučiasi. Skirtumas tik "kosmetinė" veido būklė.
arimanas:
nu kaip nesuteikia? praleidi tiesų į snukį ir nieko, gal sukrato tik. O taip tai barščiai jau iš nosies būtų, antakis praskeltas ir t.t. reiškia įpranti gaut tiesų be ryškesnių pasekmių. Užtat reikia derint sparingus su šalmais ir sparingus be šalmų. Kad visko būtų.
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtinu kaip nesuteikia? praleidi tiesų į snukį ir nieko, gal sukrato tik. O taip tai barščiai jau iš nosies būtų, antakis praskeltas ir t.t. reiškia įpranti gaut tiesų be ryškesnių pasekmių. Užtat reikia derint sparingus su šalmais ir sparingus be šalmų. Kad visko būtų.
--- Baigti citatą ---
Arimanai, tu turbūt vis kalbi apie grotuotus šalmus, nes boksininko šalmas nuo tiesaus smūgio nosin tikrai nesaugo, išbandyta :D
arimanas:
nu taigi sakau, arba su grotom, arba visai jo nereik.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją