Sportas > Smūginis sportas
Bokso salmas
arimanas:
čia man pirmą minusą šitam forume visai nepelnytai įpylė :senis: esu gavęs ir su šalmu, ir be šalmo, todėl,matyt, nevisai aiškiai mintis dėstau, kad nevisi supranta...
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtičia man pirmą minusą šitam forume visai nepelnytai įpylė :senis: esu gavęs ir su šalmu, ir be šalmo, todėl,matyt, nevisai aiškiai mintis dėstau, kad nevisi supranta...
--- Baigti citatą ---
Pagrindinė bėda tame, kad temoje apie bokso šalmus įkišai grotuotus šalmus, ko bokse, kiek žinau, nėra... Todėl ir gavosi tokia diskusija, kad vienas apie roges, kitas apie vežėčias...
O dėl +-, yra tema: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti , gal kas išgirs iš adminų, ir jei manys, kad neteisybė, ištaisys.
arimanas:
Nu jo, gal ir ne į temą grotuotus įkišau... Nes šalmus jau bent keletą metų naudoju tik grotuotus. Kas dėl tų minusų, tai nelabai man ir rūp. Tiesiog dabar nebe toks šventas atrodau :D
radiatorius:
jei pin -pong pažaist kam tas šalmas :kraujas: :kikena: o jei rimčiau .... paskui skundžiasi kad gatvėje išjunkt neina :chmm:
arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti jei pin -pong pažaist kam tas šalmas :kraujas: :kikena: o jei rimčiau .... paskui skundžiasi kad gatvėje išjunkt neina :chmm:
--- Baigti citatą ---
kad pilnai kontaktą pajaust, tai šalmas su grotom būtinas. Be jo niekaip.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją