Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Treniruotes namuose 2

(1/63) > >>

EzysGazuotas:
Pasiektas puslapių limitas, tęsiam toliau čia.

Frozis:
Sveiki. Pradėsiu nuo to, jog esu beveik žalias šiame dalyke, aplinkybės susiklostę taip, kad nėra kažkur arti trenerio. Bet pirmiausia, tai norėčiau sužinoti ką tiksliai reiškia kiekvienoje programoje parašyta pvz 20 x 3. Kas yra setai ir t.t. Vis pasiskaitinėju aš forume, bet man to per mažai, man reikia, kad kas nors gerai viską išaiškintų kas kaip yra.

Turiu bokso kriaušę (normalią, ne savadarbę), štangą (25kg) su suoleliu, "tūrniką", du hantelius po 10kg. Štangą išstūmiu ~20 kartų, prisitraukimų padarau 8. Man 15m., sveriu ~60kg, ūgis 1,80m.

Atsiprašau, jei temą parašiau ne ten.

Čia tavo klausimai tiks labiausiai. E.G.

EzysGazuotas:
pirmas skaičius dažniausiai rodo priėjimų prie to vieno pratimo skaičių, antras - pakartojimo (to pratimo atlikimo) skaičių, pvz. 100 kg štanga stumi po 3 stūmimus ir kartoji 20 kartų.
Apie štangas, šiaip realiausiai, rasi kultūristų forume...

Frozis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipirmas skaičius dažniausiai rodo priėjimų prie to vieno pratimo skaičių, antras - pakartojimo (to pratimo atlikimo) skaičių, pvz. 100 kg štanga stumi po 3 stūmimus ir kartoji 20 kartų.
Apie štangas, šiaip realiausiai, rasi kultūristų forume...

--- Baigti citatą ---

Na o tas kartojimas kas kiek laiko turi būti? Ten turiu omeny pailsi kelias minutes ir vėl darai tą patį?

baramui fighter:
O tai iš kokio miesto ar kaimo tu esi, kad nėra aplinkui nei vienos štanginės? Nes paskaičius tavo klausimų, tai... kaip čia pasakius... galima sakyti ne šiaip sau žalias, analfabetas esi. Ir su štangom kaip ir su kovos menais, ne nuo forumų reikia pradėti. Jei jau gūdžioje girioje gyveni, tai bent jau kokio labiau patyrusio draugo pasiklausk (na pirma susirasti reikėtų tokį), jei jau trenerio nerandi.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti savo forumą turi.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją