AutoriusTema: Pasikeitimai administracijoje ir tarp VIP  (Skaityti 1390 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Pasikeitimai administracijoje ir tarp VIP
« įjungtas: 2011 Kov 20, 13:01:55 pm »
Jei pastebėjote, vakar vakare keletas pasikeitimų įvyko. Jau anksčiau buvau gavęs skundų, jog ne visi moderatoriai dirba. Peržiūrėjau log'us kas ką gero nuveikė, iš moderatorių pašalinau Skeptiką ir Kensen. Per pastarąjį pusmetį praktiškai jokios veiklos, palyginus su kokiu nors Ežiu. Taip pat kyla klausimas dėl Dojo. Jei nepradės aktyviau darbuoti, teks ir jį pakeisti :teisejas:

Dėl VIPų. Peržiūrėjau, kad ten belenkokių VIPų buvo. laikinai panaikinau visus, pririnksim iš naujo. Juolab turiu sugalvojęs tam tikrą sistemą, naujų galimybių VIPams, tad jų bus kelių lygių. Bet apie tai kitą savaitę.

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
Re: Pasikeitimai administracijoje ir tarp VIP
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Kov 20, 21:11:17 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jei pastebėjote, vakar vakare keletas pasikeitimų įvyko. Jau anksčiau buvau gavęs skundų, jog ne visi moderatoriai dirba. Peržiūrėjau log'us kas ką gero nuveikė, iš moderatorių pašalinau Skeptiką ir Kensen. Per pastarąjį pusmetį praktiškai jokios veiklos, palyginus su kokiu nors Ežiu. Taip pat kyla klausimas dėl Dojo. Jei nepradės aktyviau darbuoti, teks ir jį pakeisti :teisejas:

Dėl VIPų. Peržiūrėjau, kad ten belenkokių VIPų buvo. laikinai panaikinau visus, pririnksim iš naujo. Juolab turiu sugalvojęs tam tikrą sistemą, naujų galimybių VIPams, tad jų bus kelių lygių. Bet apie tai kitą savaitę.
Ja ja, atitrukes esu truputi, daug darbu, neber laiko prisest paskaitinet visko, ka kalbet, kad ir kontroliuot. Tad manau, kad ner ka svarstyt, meskit lauk mane is moderu. man patiko prisidet prie forumo, pakontroliuot, bet nekokybisko darbo niekam nereikia. Tad jusu sprendima priemu vyriskai ir sutinku su viskuo.  :respect:
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Kov 20, 21:55:11 pm »
Ok.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Kov 23, 06:57:32 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ja ja, atitrukes esu truputi, daug darbu, neber laiko prisest paskaitinet visko, ka kalbet, kad ir kontroliuot. Tad manau, kad ner ka svarstyt, meskit lauk mane is moderu. man patiko prisidet prie forumo, pakontroliuot, bet nekokybisko darbo niekam nereikia. Tad jusu sprendima priemu vyriskai ir sutinku su viskuo.  :respect:
Dojo, Dojo...paskaityk ką parašei? ar tau ne gėda? :ne: Greit marš prie darbo ir jokių šalinimų  :icon_bat:
įtempk presą

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Kov 23, 06:57:32 am »