Jei kalbant apie "tą" video, tai mano vaikis labiau krepšininkas ir tenisininkas nei vinčiūnistas. Vinčiūnistu tampa tik tada, kai nėra kitų treniruočių, dėl ko man laaaabai skaudu
. Beje, antros ir trečios vietos irgi neretai vinčiūnistų buvo, tiek mūsų, tiek Klaipėdos klubo. Žinoma, aš kalbu tik apie amžiaus grupes tarp 7-12m. Kaip ten būtų su vyresniais nežinau. Kai tik bus proga ir pakvies į varžybas bus matyt
. Ką pastebėjau iš tų varžybų, tai karatistai vaikai dažnai pasimesdavo, jeigu vinčiūnistai "užlipdavo" su "čainpanču". Tikrai nemažai taškų taip pelnė. Bet labai abejoju ar tai pasiteisintų tarp vyresnių. Kitas variantas praeidavo, kai smūgiuodavo koja (dažniausiai mavašą), nuo ko dažniausiai būdavo apsiginama, o ataką užbaigdavo tiesiu smūgiu ranka į galvą. Tas irgi matosi video. Beje, tą patį sėkmingai darė ir karatistai.
Tai arba vaikis susidomės labiau su laiku, arba nutrūks dinastija... Berods skaitosi, kad iki 10-12 metų vaikams naudingesni ir įdomesni komandiniai žaidimai, iki tol jiems sunku susikoncentruoti ant kažko vieno. Pas mus vienas vaikšto jaunikaitis, kuriam visiškai neįdomus tas WT, o vaikšto todėl, kad tetis nori ir už jį moka. Ir džiūna vaikis per treniruotes, ir nei su juo normaliai nepadirbsi...