Deni, su Sakalu buvo sutarę, kad galiu naudot kojas, alkūnes ir t.t.
Tai kodel nepisinaudojai

? Teisingai, todel kad nesugebejai pagauti Sakala. Kaip pas mus i sparingus ateina WT atstovai mes jiems leidziaim kovoti pagal tokios taisykles:kohjos, alkunes,pirstai.... kodel ? Dauguma zmoniu daro tai tik "teoriskai", tik pratimu metu. Sparingo gi metu jiems praktiskai nieko gero nesigauna, nes judejimo dinamika, distancija labai skiriaisi nuo iprastu jiems pratimu

Tokiu atveju tokios "lasivos" taisykles yra tik iliuzija. Nes zmogus galvoja kad jis gali daryti viska, o realiai nieko negali padaryti
Skirtumas tebuvo toks, kad aš buvau su bokso pirštinėmis. Nors ir būdamas su MMA pirštinėmis, rezultato nebūčiau pagerinęs...
Tavo atveju MMA pirstines tau daug nepadetu

WT principai tie, kad esant galimybei vienu žingsniu nutraukti distanciją iki priešininko, jį pult. Bet man tai veikė tik su lėtu priešininku... Taip pat rankų padėtis. Per ilgai laiko užtrunka jas pakelt, kad ginti galvą...
Mano galva, sansa tu turejai tik artimoje distancijoje... Sakalui tokia distancija nepalanki. Kam jam eiti i klinca, kai jis tave gali sekmingai musti is tolumos distancijos, kur tu ji negali pasiekti.

As irgi buciau taip padares.