Šiaip visuomet visus kviečiu į sąskrydį pasidalinti mintimis, bet kaip taisyklė, nė vienas neatvyksta (buvo čia ne vienas savigynos ekspertas apsilankęs...) kaip tie patys, taip tie patys veidai
Aš kažkur daviau suprast, kad aš savigynos ekspertas? aš netikiu į tokį terminą, kaip savigyna (savigyna yra tada, kada tau jau kažkas yra daroma ir tu giniesi (reaguoji)... veiksmas visada bus greitesnis už atoveiksmi (reakcija nepadeda jeigu ataka iš pasalų arba be telegrafijos ar naudojant kokią nors apgaulę).
Dabar apie susitikimus ar sąskrydžius kaip jūs vadinate... aš maniau čia forumas diskusijų, o ne draugų susirinkimo būrelis... privaloma čia diskutuojant dar ir į susitikimus atvykt? Jeigu neatvyksti, tai tu jau esi nieko vertas, taip?
Jei kalbėt apie žudymą, tai ir prezidentą galima nukalt, nepadės ir milžiniškos babkės investuotos į apsaugą. Žmogaus nukalimas iš pasalų ir savigyna – prie ko čia?
Yra dar toks terminas: asmens apsauga ir prevencija. Prevencija vat ir apima, kad nebūtų iš pasalų ir netikėta, o asmens apsauga jau yra sprendimo būdas, kada ataka neišvengiama.
O veiksmai prieš peilį, tai geriau juos žinoti, nei jų nežinoti.
Žinot neužtenka, reikia išdrillint juos iki nesąmoningos kompetencijos.
Apskritai reikia kuo daugiau žinoti ir mokėti, niekada nežinai kas gali praversti gyvenime.
Dažniausiai daugiau - yra mažiau. Technikų rinkimas tik sulėtina reakcijos laiką.... Kuo paprastesni veiksmai - tuo didesnis šansas, kad jie bus sėkmingai ir efektyviai panaudoti...
O kad peilis pavojingas, tai šiame forume visi žino
Abejoju ar VISI. Tikiu , kad yra, kas žino, bet manau savo dojo su guminiais peiliukais besitreniruojantys galvoja apie peilius visai kitaip...