Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Klausimas del bokso

<< < (10/10)

EmJay:
Aš trumpariagis -3. Jokio kontaktinio  sporto medikai man neleidžia (yra ir k.t sveikatos sutrikimų). (Bet kas jie tokie, kad man kažko neleistų? Aš tikiu, kad medikas gali duoti savo išvadas, o žmogus turi teisę pats apsispręsti.)
Kiekvienas esame individas, visi turim skirtingą požiūrį į gyvenimą ir vertybes, skirtingus principus bei galbūt esame iš skirtingų socialinių ar etninių ar dar kokių "tais" "sluoksnių". Bet kiekvienas turi teisę apsispręsti, ką veikti su savo gyvenimu.

boksas, šaudymas ir k.t. yra mano aistra, ir jokie medikų apribojimai iš manęs to neatimė ir neatims.

Peace.

paslaptis:
Aš manau, kad medikai tau draudžia užsiimti boksų dėl rimtesnių priežasčių, nei asmeninės simpatijos/antipatijos-bet spręsti tau

BARS:
Tai tu gali daryti ka nori, bet treneriai, varžybu organizatoriai ir t.t. turetų daug nemalonumų, jei užsilenktum per kokią treniruotę ar varžybas. Nekalbu jau apie artimus žmones. Tokia, manau, yra medicininės apžiūros esmė.   

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš trumpariagis -3. Jokio kontaktinio  sporto medikai man neleidžia (yra ir k.t sveikatos sutrikimų). (Bet kas jie tokie, kad man kažko neleistų? Aš tikiu, kad medikas gali duoti savo išvadas, o žmogus turi teisę pats apsispręsti.)
Kiekvienas esame individas, visi turim skirtingą požiūrį į gyvenimą ir vertybes, skirtingus principus bei galbūt esame iš skirtingų socialinių ar etninių ar dar kokių "tais" "sluoksnių". Bet kiekvienas turi teisę apsispręsti, ką veikti su savo gyvenimu.

boksas, šaudymas ir k.t. yra mano aistra, ir jokie medikų apribojimai iš manęs to neatimė ir neatims.

Peace.

--- Baigti citatą ---
Visi individai pralaimėjo mūšį tada kai buvo įvesti saugos diržai automobiliuose. Aš iki dabar nesuprantu kodėl kažkas spręndžia kas man saugu(gal aš visai nenoriu to saugumo)
Atsiprašau už ne į temą.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją