Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Klausimas del bokso

<< < (9/10) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLeidzia , viskas siuo metu man yra gerai , pasake , kad siuo metu esu sveikas...Tiesiog kai turejas trauma todel taip ir galvojasi , galvoji , kad kokia epilepsija ten neisivystitu ir panasiai , kad neisjungtu..Ir tai trugdo normaliai boksuotis...As jau lankau antrus metus.

--- Baigti citatą ---

Viskas priklauso nuo to, kaip tu boksuosiesi.... Jei bandysi galva susirinkti visus smūgius, tai ir be išankstinių traumų gerai nebus...  :ruko:

Boxas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiViskas priklauso nuo to, kaip tu boksuosiesi.... Jei bandysi galva susirinkti visus smūgius, tai ir be išankstinių traumų gerai nebus...  :ruko:

--- Baigti citatą ---
Nelabai supratau ka cia parasete...

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNelabai supratau ka cia parasete...

--- Baigti citatą ---

Tai tada tau joks boksas nepakenks ;)

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai tada tau joks boksas nepakenks ;)

--- Baigti citatą ---

:luztu: :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: su boksininkais juokauti pavojinga...

brawler:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLeidzia , viskas siuo metu man yra gerai , pasake , kad siuo metu esu sveikas...Tiesiog kai turejas trauma todel taip ir galvojasi , galvoji , kad kokia epilepsija ten neisivystitu ir panasiai , kad neisjungtu..Ir tai trugdo normaliai boksuotis...As jau lankau antrus metus.

--- Baigti citatą ---
Matau  kad cia sena tema balandzio menesio, bet noriu atsakyt , jeigu uzeisi pamatysi. Pirmiausia yra du esminiai dalykai- ar tu sportuoji boksa savo malonumui ir nueini kelis kart i savaite, ar tu spotuoji  rimtai, vazineji i varzybas ir nori boksuotis profesionaliai. Tai va pirmu variantu, jeigu eini tiesiog tam , kad palaikyt forma, tai nemanau , kad gausi tokias traumas, per treniruotes sparingus su klubo partneriais niekada taip nedirbsi, kaip gautum sunku nokauta, nu nebent ten einat kaltis su blyncikais ir plikom galvom ;] O jeigu sportuoji rimtai ir boksas tau ne tik pramoga o jau ir darbas, cia aisku visai kiti kruviai ir kitos traumos. Nezinau kokio didumo tavo trauma galvos buvus, bet jei pasidarius kompiuterine tomograma ir magnetini rezonansa daktarai jokiu pakitimu nemato, tai nemanau kad turetum bijot normaliai boksuotis, be to nepagailek pinigu ir isigyk tikra gera sparingu salma su maksimalia apsauga ir nematau kliuciu del ko turetum vengti boksuotis.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją