Buvau šiandien vėl dziudo, šį kartą labai pasisekė atėjo, viena senbuvė mergina tokia kūdutė mažutė už mane 10 kilų lengvesnė, bet paskraidino kaip reikiant likau šoke
Ir išlaikymai šakės, nuo manęs per sekunde ištrūko, o aš visai pajudėt negalėjau
. Ir metimų kokių įdomių parodė pvz išbalansuoji lipi ant kojos krenti atgal apsisuki ir užkrenti ant viršaus
Bet bent kristi išmoksiu normaliai, nes kai plojiesi ant tatamio ir dar ant viršaus užkrenta mažai nepasirodo, pavojingas žodžiu kovos menas, praeitą treniruotę viens vaikinukas krito ant rankos kai iš aukštai jį metė ir išsinarino ją 
O tu vardo neatsimeni jos - gal Irutė? tokia šviesi, žemutė ir sveria labai mažai, bet pakankamai stipri.

Ne maza_, mes su ja šiandien buvom kitur treniruotėj.
Galbūt taisyklės neleidžia, bet gal slapta galima lyg netyčia, man dar sakė ta porininkė su kuria treniravausi, kad kai kurios kai teisėjas nemato ir kandžiojasi, kad neužsmaugtų arba į raumenis bado, kad išlaikymą būtų sunkiau padaryti 
Aha, ir aš viena ausim esu girdėjusi apie tokius dalykus, bet laimei neatsimenu, kad pati būčiau susidūrusi su tokiu elgesiu, na arba labai seniai... Tie, kurie rimčiau sportuoja, paprastai tokiais dalykais neužsiima.
O kai tą metimą išmoksi, Nicegirl, tikiuosi parodysi

labai jau keistai atrodo. Norėčiau gyvai pamatyti atliekamą.