Pagrindines diskusijos > Karyba
Spec. padaliniu/pajegu fizinis parengimas ir pan.
arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKukri ir aš turiu. Tiksliau, ne tradicinį kukrį, o mačetę Ka-Bar "ale kukri". Tradicinį kukrį Lietuvoje nenusipirksi. P.S>: varom ne įtemą ;) Geriau į bazarą pereit.
--- Baigti citatą ---
Tai kad daug neišsiplėsma. Kukrio mano dizainas tradicinis, tik gamyba vokiška. Ta prasme, tradicinė medinė rankena, tvirtinimas tradicinis, ašmenys atitinkami,su Šivos ženklu, riebūs tokie. Tik kad gamino vokietys, o ne nepalietis ir dėklas šiuolaikinis. Anksčiau Rovanoj būdavo galima nusipirkt, kiek mačiau, dabar jau nėra. Tik mačetės š...nos.
dziudoka:
Čia gal nelabai į temą... Žaidėm dažasvydį mūsų komanda: aš - šeimininkas (žinantis visus užkobrius ir teritoriją), vienas iš VST, kitas iš VAD, trečias iš Rūklos Afganistane buvęs, būrio vadas. Tas ir vadovavo..... galvojau, blemba patirties pasisemsiu :yeahhh: . Tai va - gavome nuo kaimiečių naujokų dvi dienas iš eilės.... :-(
Aišku, po to mūsiškiai aiškino, kad realybėje viskas kitaip ir tt, bet susimąstyti galima - "iš didelio rašto, išeina iš krašto". :senis:
:kikena:
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiČia gal nelabai į temą... Žaidėm dažasvydį mūsų komanda: aš - šeimininkas (žinantis visus užkobrius ir teritoriją), vienas iš VST, kitas iš VAD, trečias iš Rūklos Afganistane buvęs, būrio vadas. Tas ir vadovavo..... galvojau, blemba patirties pasisemsiu :yeahhh: . Tai va - gavome nuo kaimiečių naujokų dvi dienas iš eilės.... :-(
Aišku, po to mūsiškiai aiškino, kad realybėje viskas kitaip ir tt, bet susimąstyti galima - "iš didelio rašto, išeina iš krašto". :senis:
:kikena:
--- Baigti citatą ---
Nieko nuostabaus - trūksta vieno iš pagrindinių faktorių. Tikrais ginklais šaudant niekas nenori mirti :)
ltrolis:
Tas pats ir airsofte būdavo. Realūs kariškiai ten neturėdavo progos pasireikšti. Jokia taktika neveikia prieš "nemirtingus", nors tas "nemirtingumas" ir būdavo reglamentuotas įvairiais susitarimais. Kelis kartus teko pabūvoti panašioje situacijoje kaip tam video. Taip, adrenalino buvo, baimės irgi šiokios tokios buvo, bet tai vistiek ir liko žaidimu.
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiTas pats ir airsofte būdavo. Realūs kariškiai ten neturėdavo progos pasireikšti. Jokia taktika neveikia prieš "nemirtingus", nors tas "nemirtingumas" ir būdavo reglamentuotas įvairiais susitarimais. Kelis kartus teko pabūvoti panašioje situacijoje kaip tam video. Taip, adrenalino buvo, baimės irgi šiokios tokios buvo, bet tai vistiek ir liko žaidimu.
--- Baigti citatą ---
Taktika veikia. Dalinai. Adaptuotai. Ne pagal BKK vadovėlį :)
Viskas priklauso nuo to, prieš ką ir su kuo žaidi - visos panašios problemos išssiprendė pradėjus dalyvauti žaidimuose tik su patikrinta chebra, kurių požiūris į airsoftą yra ne kaip į žaidimą, o kaip į būda pasitreniruoti būrio sudėtyje, bei pasidaryti mokymus.
O šiaip airsofte Lietuvoje pakanka tų... "superkietų"...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją