Sveiki, taigi skaitinėjau šita forumą jau nemažai laiko ir nusprendžiau sukurti šią temą. Ir taip, aš ieškojau panašių temų, bet nelabai radau, kur galėčiau to paklausti

Taigi, mano situacija tokia, aš 19-os metų studentas. Šiaip mudu su sportu esame draugai, visada daugiau mažiau palaikau formą (dabar irgi iš po vasaros ir t.t. vėl einu į kačialkę atgaut formą). Esmė tame, kad aš sportuodavau tik kačialkėj, taigi realios patirties kovos menuose, apart keletos gatvės muštynių, neturiu. Ir žinau, kad man trūksta technikos, kitaip tariant, neturiu bazės. Atvažiavęs į Vilnių noriu pagaliau iš kačialkės išsilaisvint ir pradėti lankyti kovos menus. Bėda - nežinau, ko tiksliai noriu. Manau, labiau į MMA, Mayu thai pusę, ta prasme į labiau universalesnę

Nors realiai, betkoks smūginis sportas man išeitu į naudą

Taigi, norėjau jūsų paklausti, kur Vilniuje kur nors netoli Saulėtekio, Antakalnio būtų galima rasti kokį klubą, kur studentas iš po paskaitų galėtų aplankyti?

Nu iš bėdos, tai man paskaitos vyksta netoli stoties t.y. centre, tai galėčiau tiesiai iš po jų? Žinoma, kaina irgi svarbi. Studentas visgi