AutoriusTema: Kurį kovos meną pasirinkti?  (Skaityti 122625 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kurį kovos meną pasirinkti?
« Atsakyti #645 įjungtas: 2012 Sau 09, 16:09:53 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pradžiai gal pažiūrėk, prieš ką šiaušiesi, nes gali ir skaudėti...

ka cia moderai jau dvigubus standartus taiko? :D visur ta korupcija  :kikena:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #646 įjungtas: 2012 Sau 09, 16:45:22 pm »
A ir ne moderas būdamas taip pat rašyčiau... Kažkaip vaikinukui sunku su minties eiga. Ir tame, ir šiame poste. Bent jau man sunkiai gaunasi suprasti...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #647 įjungtas: 2012 Sau 09, 16:46:37 pm »
kur Berserk, kad neziuri korupcijos apraisku Forume?:)
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #648 įjungtas: 2012 Sau 10, 12:08:21 pm »
Apie bokenų panaudojimą sparinguose perkėliau į Kendo temą "Kendo-2"
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #649 įjungtas: 2012 Sau 11, 21:40:15 pm »

O tau kas nepatiko? Kada Vilniuje būsi?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #649 įjungtas: 2012 Sau 11, 21:40:15 pm »

Atsijungęs Kristupaaasss

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2012
  • Žinutės: 21
  • Vieta: Kaunas, Lietuva

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #650 įjungtas: 2012 Bir 30, 22:27:31 pm »
Sveiki, norėčiau paklaust, ar verta keisti kovos meną? Metus treniruojuosi šotokaną, prieš mėnesį aštuntą kyu išsilaikiau. Esmė, kad per treniruotes trūksta konkrečių kombinacijų ir pan treniravimosi, būna kata, sparingai, imtyniaujam (bet be techikos :D ) arba tiesiog lengvai malkelių pasikrauni nuo rudadiržių. Dvi treniruotės per savaitę. Kaip manot, ar vertėtų pereit į Titaną? Norėčiau išmokt gatvinės savigynos, Muay Thai plius BJJ, penki kartai per savaitę, skamba patraukliai. Dabar man penkiolika, jaučiuosi senas karate, nes kiti nuo kūdikystės pradėjo ir dabar mano amžiaus taip greitai pavaišina pirštine, kad nespėju sureaguot. Man patinka karate, bet kažko trūksta, gal tiesiog reikia kitos treniruočių metodikos (keist klubą). Tikiuosi esmę supratot.
P.S. Karate traukia ir dėl to smagaus jausmo su kimono būnant, ir dėl to, kad žilstelėjęs gali toliau treniruotis, ir dar tai, kad neatidaužo galvos, vis dar galiu mąstyt su ja.

P.S.S. Vienas pažįstamas keturis metus šotokaną lankė, gavo nuo boksioro gatvėj, perėjo  Muay Thai.

Kaip manot, eit į Titaną, keist klubą, ar papildomai TKD lankyt?

Tamstos tema puikiai tinka čia, bo pats nežinai ko nori. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2012 Bir 30, 22:58:32 pm nuo Kristupaaasss »

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #651 įjungtas: 2012 Bir 30, 23:05:58 pm »
Sveiki, norėčiau paklaust, ar verta keisti kovos meną? Metus treniruojuosi šotokaną, prieš mėnesį aštuntą kyu išsilaikiau. Esmė, kad per treniruotes trūksta konkrečių kombinacijų ir pan treniravimosi, būna kata, sparingai, imtyniaujam (bet be techikos :D ) arba tiesiog lengvai malkelių pasikrauni nuo rudadiržių. Dvi treniruotės per savaitę. Kaip manot, ar vertėtų pereit į Titaną? Norėčiau išmokt gatvinės savigynos, Muay Thai plius BJJ, penki kartai per savaitę, skamba patraukliai. Dabar man penkiolika, jaučiuosi senas karate, nes kiti nuo kūdikystės pradėjo ir dabar mano amžiaus taip greitai pavaišina pirštine, kad nespėju sureaguot. Man patinka karate, bet kažko trūksta, gal tiesiog reikia kitos treniruočių metodikos (keist klubą). Tikiuosi esmę supratot.
P.S. Karate traukia ir dėl to smagaus jausmo su kimono būnant, ir dėl to, kad žilstelėjęs gali toliau treniruotis, ir dar tai, kad neatidaužo galvos, vis dar galiu mąstyt su ja.

P.S.S. Vienas pažįstamas keturis metus šotokaną lankė, gavo nuo boksioro gatvėj, perėjo  Muay Thai.

buk vyru
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #652 įjungtas: 2012 Lie 01, 03:43:01 am »

O gal dar pakentėk porą metų? Būsi jau 6 kyu. Tada ir pradėsi suprasti shotokano esmę. Kaip manai?
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #653 įjungtas: 2012 Lie 01, 09:56:00 am »

Reik ilgiau ir nuoširdžiau treniruotis. Jeigu po metų dar gauni į skudurus, tai yra visiškai normalu. Yra žmonių, kurie iš prigimties yra mušeikos, turi tame pranašumą psichologinį ir fizinį. Tokiem treniruotės greičiau duoda rezultatą, nes tiesiog suteikia teisingą formą ir taip jau turimoms savybėms. Normalus gi žmogus turi ilgai ir sunkiai dirbti, kad išmoktų kautis, ir, patikėk, metai tai yra dar labai mažai.
Prisižiūrėjus dokumentikos apie Briusą arba MMA filmų, dažnam sukyla noras ,,mix it up". Metus šen, metus ten, mėnesį taibokso, mėnesį BJJ ir jau universalus kovotojas. Nebūna taip. Reik geros bazės. Bent 5 metų juodo darbo. Briusas turėjo gerą bazę, jis turėjo teisę savo darinius lipdyt. Visi MMA kovotojai dažniausiai turi kažkokią gerą bazę. Tie, kas žali ateina į MMA kaip gatavą produktą, galima sakyt, dalyvauja savotiškam eksperimente, o kas gausis-labai neaišku. Dažniausiai gaunasi gan nuobodūs kovotojai, be ryškių išskirtinių technikų: labai prastas MT + pakenčiamas BJJ.
Išvada: sėdėk ten, kur pradėjai, dirbk sunkiai, treniruotes lankyk sąžiningai. Ir bus rezultatas. Nebent ten tau radikaliai neįdomu, salė nervina, kolektyvas užknisa-na, tuomet tiesiog ne ten papuolei.
Jeigu matysi, kad smarkai trūksta ,,realybės" tavo tam karate-Titanas išeitis. Vėlgi, nereik turėt iliuzijų, kad gatvėj iškart dievas būsi. Tokie klubai kaip titanas orientuoti į rimtus sportininkus ir, man bent jau atrodo, neruošia gatvei. Gatvė yra atskira tema, atskiros treiruotės. Visgi, kiek sako patirtis, MT duoda daugiau realybės, negu sportinis karate. Mažiau taisyklių tiesiog, daugiau kontakto.
Jeigu nori realybės, TKD į tą kategoriją neįeina, bent mūsiškis olimpinis, nebent nori lengvesnes ir greitesnes kojas turėt. TKD bazė, po kelių metų užgrūdinta MT specifika, duoda žiaurius kojų smūgius.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

henrikas

• Svečias
« Atsakyti #654 įjungtas: 2012 Lie 01, 17:37:40 pm »
As lankau karate shotokan esu 5kyu . ir ne vienam muaythai ir bokso zinovui daviau snukin  :punch: .
    Reikia rinktis viena kuris tau tikrai patiks ir treniruokis. As lankau pas Dariu Balciuna 2daN is klubo samurajus . Labai geras treneris .
    draugas pas sensei Mariu Kliauza  4dan  lanko . Manau karate daug geriau uz tuos muaythai ir boxus  :senis:
 reikia rinktis shotokan ar kyokushin.

« Atsakyti #654 įjungtas: 2012 Lie 01, 17:37:40 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #655 įjungtas: 2012 Lie 01, 18:23:09 pm »
As lankau karate shotokan esu 5kyu . ir ne vienam muaythai ir bokso zinovui daviau snukin  :punch: .
    Reikia rinktis viena kuris tau tikrai patiks ir treniruokis. As lankau pas Dariu Balciuna 2daN is klubo samurajus . Labai geras treneris .
    draugas pas sensei Mariu Kliauza  4dan  lanko . Manau karate daug geriau uz tuos muaythai ir boxus  :senis:
 reikia rinktis shotokan ar kyokushin.
Na, man kažkaip šviečiasi, vaike, kad gyveni iliuzijų pasaulyje, kur nugali visokius ten žinovus. Jeigu žinovai kaip tamsta, tai visko gali būt, gal ir esi pakrovęs, ar ten snukin davęs, kaip sakai, bet visai gali būt šitam forume užtrolintas ir užbanintas su tokiais postais. Nes čia daug kas užsiima boksu ir MT, ir kažkaip man atrodo, kad ilgiau, negu tamsta apskritai ant šio svieto vaikštai. Taip pat tarp forumiečių yra kitų kovos menų atstovų ir trenerių su nemaža patirtimi. Todėl nežongliruok perdaug savo trenerio vardu, kad paskui pats nuo jo lazdų negautum ir mintis reikšk atsakingai, taip sakant.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #656 įjungtas: 2012 Lie 02, 01:52:59 am »
O man atrodo, kad vaikis lanko kažką tipo "tradicinio" karate ir galvoja, kad tai shotokan  :kikena:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Kristupaaasss

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2012
  • Žinutės: 21
  • Vieta: Kaunas, Lietuva

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #657 įjungtas: 2012 Lie 02, 10:48:51 am »
Ačiū visiems (: Liksiu savo klube.  :friends:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #658 įjungtas: 2012 Lie 02, 11:13:18 am »
O man atrodo, kad vaikis lanko kažką tipo "tradicinio" karate ir galvoja, kad tai shotokan  :kikena:
Na jis toks apskritai biškį svajotojas. Šiaip tai nėr blogai, tik teisinga linkme reiktų nukreipt, kol dar ,,žinovu" nepatapo.
Mano vaikiukai irgi nusisvaigę biškį buvo, kai pas mane salėn buvo įjunkus chebra vaikščiot jėgų bandyt. Karatistai, tailandistai, nindzės visokie... Nerimti, kaip dažniausiai pasirodydavo, tokie klajokliško mentaliteto. Ateidavo su dalim arogancijos, tai gale treniruotės į sparingą su visais statydavau. Kadangi maniškiai visiems kraudavo, tai pasidarė nagli, pradėjo girtis, sklaidytis, teko lazdą paimt, ilgai aiškint, kad rimti kovotojai taip nesivalkioja po sales ir jei koks užeitų netyčia, tai kitaip baigtųsi jų sparingai.  :kraujas:
Carlos Castaneda

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #659 įjungtas: 2012 Lie 02, 17:38:14 pm »
Reikia rinktis viena kuris tau tikrai patiks ir treniruokis.
Mano galva tai yra teisingas pastebejimas ir  tai yra vienintelis objektivus faktorius kuris leidzia atsakyti i klausima: kuri kovos mena pasirinkti. Kitaip zmogus pradeda apgaudineti pats save... Aisku su laiku musu poreikiai ir norai keiciaisi ... reiskia gali keistis ir kovos menai tai yra visiskai normalu.

Jeigu kazkam atrodo kad ji traukia daugiau prie gatves savigynos arba BJJ tai kodel nenueiti ir pabandyti ....gal istikruju daugiau patiks. Turime gi tik viena gyvenima :)

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #659 įjungtas: 2012 Lie 02, 17:38:14 pm »