Sveiki,
speju daugeliui užsiiminėjančių vinčunu (VT, WT ar WCH ar wtf

) bus įdomu jog šiam menui yra susukta visa eilė kino filmų. Daugelis dabar žino tik pastarųjų metų "Ip Man" su Donnie Yen ir jį kažkodėl dievina, man nemažiau geresni ir įdomesni buvo senesni filmai, bet tai aišku skonio reikalas. Įdomumo dėlei ir apklausą būtų galima ateityje pridet gal, kad išsiaiskint kam kuris geresnis?

Mano filmų sąrašiukas:
- "Bai ga jai" arba "The Prodigal Son" (1981) vaidina: Biao Yuen, Ching-Ying Lam, Sammo Hung Kam-Bo, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti- "Ip Man" (2008) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti- "Phu san Jahn sen shun" arba kitaip: "The Descendant of Wing Chun" (1978), vaidina: Norman Chu, Hark-On Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti- "The Legend Is Born: Ip Man" (2010) vaidina: Sammo Hung, Yu-Hang To, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti - "Wing Chun" (1994) vaidina: Michelle Yeoh, Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti- "Wing Chun" (2006-7) vaidina: Nicholas Tse Ting Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti- "Zan xian sheng yu zhao qian Hua" arba kitaip: "Warriors Two" (1978) vaidina: Casanova Wong, Leung Kar Yan, Sammo Hung Kam Bo, nuorodos: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti arba Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti - „Ip Man 2“ (2010) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti