Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Raumenu mase didinantys preparatai karatistui

<< < (2/10) > >>

Bradiaga:
apie 60-80 Lt. -500 gr.

Lonsas:
pries papildus visokius as nieko blogo neturiu! :) as tik pries chemija, nesvarbu ar tai vaistai nuo slogos ar tai preparatas raumenims didinti :)
metanai visokie ir pan jum prie sirdies?

man labaiau patinka naturalus produktai, o ne tabletes ryt :) na bet cia tik mano nuomone ir mano antipatija BETKOKIOM tabletem :)

Sharunas:
O ar yra cia zmoniu kurie vartojo noreceu isgirst ju patarimu :)

Saxum:
Raumenų masę didinti reikia sistemingai dirbant su svoriais, o papildai yra TIK papildai. Anabolinių steroidų nerekomenduoju niekam, *** tie raumenys, sveikata svarbiau.

Kreatiną vartojau, šiek tiek jėgos prideda, tačiau stebūklų nereikia tikėtis. Jis raumenų neaugina, tiesiog kiek ištvermingesnis raumuo pasidaro, galima didesniais svoriais dirbti. Jei nori raumenų masės, išeitis viena - štanginė.

addiction:

--- Citata ---kreatinas jis padeda pagerint rezultatus ,gali paveikt neblogai ir mase !!!

--- Baigti citatą ---

ka chia nusishneki, nuo kada jis augina mase? jis shiektiek dadeda sprogstamosios jegos, o pagrinde padeda atsigaut tarp pratimu, tarp kovu, ir po treniruotes (visi zhino ta jausma, kaip jauties kita diena po varzhybu ar po geros treniruotes) tai va, teisingai naudojant ji, to jausmo kaip ir beveik neturetu but.  :-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją